Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5499476 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı juggerhaunt

Günaydınlar.

1. Ledler tam olarak nereye takılacak?
2. Eski açığa takılan scoreboard kaldırılmış. Onun durumu ne olacak?
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı tayfunyasar

böyle bir durumun oluşması mümkün değil stadın içi çukurda olabilir ama havanın içeri girişi ve çıkışı dağlar tarafından engellenmiş değil. yukarıdaki havanın daha sıcak olduğu, içerideki havanın daha soğuk olduğu durumu yaratabilmek için sahaya klima üflettirmek gerekir. Hadi çok ekstrem bir durumda yoğun güneş sonrası ani bulutlanma bir anda poyrazdan lodosa dönen hava gibi(imkansız ama oldu diyelim) bu doğa olayı görülebilir.

fakat mabedin içinde insan olduğunda bu olayın oluşma ihtimali sıfırdır. Sebebi ise onca kişinin içerideki havayı da ister istemez ısıtmasından(nefes ve vücud ısısı).  meşale ve sigara olayı sıcaklığı daha da arttıracak unsurlardır. Üstteki havanın daha sıcak kalması mümkün değil.

enverziyon denilen olayın açıklamasına istinaden;

Isınan (sıcak) hava hafif olduğu için yükselir ve sıcak hava yükseldikçe soğur. Fakat bazen bu olay normal seyrinin dışına çıkar ve sıcak hava yükselirken belirli bir yükseklikte kendinden daha sıcak bir hava kütlesi ile karşılaşır. Bu olaya sıcaklık terselmesi veya enverziyon denir.
[ Son Düzenleme: 28 Mart 2016, 10:25:13 tayfunyasar ]
Seni düşündüm dün akşam yine!

HTC One A9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Çözer

Günaydın herkese.

Ekşide şöyle bir yorum okudum statla ilgili :

''Deniz seviyesinin altında olmasından mütevelli enverziyonun olduğu yüksek basıncın etkili olduğu açık gecelerde çukurda kalan vodafone arena'nın sürekli sisli görünmesine bir çözüm bulacaklardır umarım. ya da bunu düşünmüşlerdir. beşiktaşlı kardeşlerime tavsiyem sakın meşale yakmasınlar ve sigara içmesinler. çünkü enverziyon olan gecelerde duman sahaya çökecek''

https://tr.wikipedia.org/wiki/S%C4%B1cakl%C4%B1k_terselmesi

Acaba bu çok olumsuz bir durum yaratır mı ya da statta buna karşı bir önlem alınmış mıdır ?

güzel "yazmış" :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı mrtylvz

Günaydın herkese.

Ekşide şöyle bir yorum okudum statla ilgili :

''Deniz seviyesinin altında olmasından mütevelli enverziyonun olduğu yüksek basıncın etkili olduğu açık gecelerde çukurda kalan vodafone arena'nın sürekli sisli görünmesine bir çözüm bulacaklardır umarım. ya da bunu düşünmüşlerdir. beşiktaşlı kardeşlerime tavsiyem sakın meşale yakmasınlar ve sigara içmesinler. çünkü enverziyon olan gecelerde duman sahaya çökecek''

https://tr.wikipedia.org/wiki/S%C4%B1cakl%C4%B1k_terselmesi

Acaba bu çok olumsuz bir durum yaratır mı ya da statta buna karşı bir önlem alınmış mıdır ?

alınmadıysa doğal yöntemlerle çözücez işi 41.903 kişi aynı anda üflicez bişiler yapıcaz artık  :halay:

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Günaydınlar.

1. Ledler tam olarak nereye takılacak?
2. Eski açığa takılan scoreboard kaldırılmış. Onun durumu ne olacak?

Ledler bu fotoğrafta ki gibi 1. Kat loca balkonunun duvarına asılacak. Scoreboradlar kesin olmamakla birlikte çatıya asılacak görünüyor.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı SDemirsoy

skorbord olayı güzel olacak zaten bizim gördüklerimizi onlarda görüyor çatıda ayrı bi hava katacak bu iş hadi inşallah
kale çizgileri falan ne zaman çekilecek  :captain:

Çevrimdışı minsk kartali

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

2hafta kaldı. Mir artık koltukları sabitlemeye başlasın. Kıllanıyorum ben onlardan.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı yigitcan1903

Koltuklar sabitlenmeyecek
Takımla beraber gidip gelicez

Çevrimdışı yavvuzz

alınmadıysa doğal yöntemlerle çözücez işi 41.903 kişi aynı anda üflicez bişiler yapıcaz artık  :halay:
adam trolluk yapıyor ya :d fazla üstünde durmayın .

Çevrimdışı minsk kartali

Gunaydin. yurtdisinda oldugum icin maclara bu sene gelemeyecegim. Merak ettigim yazin resmi bir acilis organizasyonu olacak. oradaki bilet satisi nasil planlaniyor? Kombineler gecerli mi ? Yoksa tamamen o gune ozel biletler mi satilacak @Necmi abi?

Çevrimdışı tayfunyasar

Son 345 saat      20.671 dakika      1.240.260   saniye
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Fatih Yağdoğan

Günaydın beyler kombineyi son dakika aldım son kombineler diye ama o hızla 423 blogun en üstün sıranın 1 altından aldım acaba koltuk değiştirme yapabilirmiyim passolig aradım kombine satışları durdu  o yüzden işlem yapılamıyor denildi sizce varmı bir çözümü bilgisi olan arkadaşlar cvp verirse sevinirim
Banane abi en büyük BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ahmett.67

Şu anda takılan küçük membranlarla, büyük membranlar arasındaki fiziksel özellik farkını yazabilecek biri var mı? UV geçirgenliği gibi mesela...Elimizde katalog bilgisi var mı aceba?

Çevrimdışı bordelais

bugün en az 10 tane şeffaf + yedek kulübesi başlangıcı görmezsem rahatlayamam.... :ebebe:

Çevrimiçi Necmi

Gunaydin. yurtdisinda oldugum icin maclara bu sene gelemeyecegim. Merak ettigim yazin resmi bir acilis organizasyonu olacak. oradaki bilet satisi nasil planlaniyor? Kombineler gecerli mi ? Yoksa tamamen o gune ozel biletler mi satilacak @Necmi abi?
hiç bilgim yok kardeşim kombinen varmı @minsk kartali

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Fatih

Kapasite tam olarak belli değil henüz
Tff sitesini yokluyorum arada hala olimpiyat görünüyor  :pissed:
Haftaya TFF ve il guvenlik kurulu stadi teftis edicek. Aslinda hala Vodafone Arena'da oynayip oynamayacagimiz belli degil. Ikisinden birisi oynamaya elverissiz derse bursa maci Basaksehir'de oynanir...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Ferhat Türk

Kapasite tam olarak belli değil henüz
Tff sitesini yokluyorum arada hala olimpiyat görünüyor  :pissed:

41.903 olarak alındığı için öyle yazacaktır ama bu sayıdan daha fazla olduğunu hepimiz biliyoruz
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı SDemirsoy

çimlerin görüntüsü ne zaman değişecek şu çizgi çizgi olanlar için işlem mi yapılacak yoksa kendiliğinden mi düzelecek  :alala:

Çevrimdışı bordelais

Günaydın arkadaşlar
Güncel

Günaydın Faruk kardeşim, hibrit makinası biraz geriye mi gitmiş sanki? Biraz daha ilerlemişti diye hatırlıyorum