Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5499525 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı dharma07

Kesinlikle stadın sene sonunda kapasitesinin arttırılmasını ve bilet fiyatlarının ucuzlatılmasını istiyorum. Stat kapasitesinin arttırılması için yapılacak şeyler benim gözümde:

1) En üst tribüne bir sıra daha eklemek
2) Eski açığın üst tribünün yeni açık seviyesine getirilmesi (gerekli izinlerinin alınıp)
3) Yeni açık ve numaralı tribünün kesiştiği yerdeki yırtığın kapatılması.
4) En önemlisi yeni açığın koltuksuz hale getirilmesi 

Böylece sanırım kapasite en az 55 bin olur sanırım.

Not: Aslında stadın köşelerininde yükseltimesini isterdim hem sesin dağılması hem de kapasitenin artması için ama teknik olarak mümkün değilmiş sanırım.

Çevrimdışı Efe

herkese merhaba öncelikle forumu kuran başta necmi abi olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.onlar sayesinde uzaktanda olsa stadın her anını takip etmeyi başardım.Aslında uzun zaman önce üye olmuştum ama benim bir foruma ilk üyeliğim olduğu için yazmaya bugün karar verdim.Forumda bilgi veren, foto paylaşan herkesten Allah razı olsun . herkese iyi geceler tekrardan  :D :D :D
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

Çatının kendi ağırlığı 20.000 ton olduğunu düşününce 2 ton yanında tüy siklet kalıyor ama ilk etapda olmasada zamanla sorun teşkil edebilir.Sonuçta metal yorgunluğu diye birşey sözkonusu 5 sene sonra çatının iskeletine zarar verebilir.Ama sonuçta mühendisler var onlar doğrusuna umarım karar verir.

Sadece Rüzgar yükünden 5000 t ek ağırlık taşıyacak şekilde tasarlandı.
Merak etmeyin  :busted_cop:
2-3 t luk skorbord çok komik olur 
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

O yirtiklar bugun beni dellendirdi. Yapilmisi var mi bilmiyorum ama yapsinlar acilir kapalir bir duzenek!
Koltuksuz olayina tam destek hem destek, besiktas halk tribunu.

Simdi usenmedim bu dortmundun tribunune bakiyorum internetten adamlar dolduruyor orayi merdiven falan gozukmuyor. Nerede bu merdivenler

ysariusta

• Ziyaretçi

Almanyada ve ingilterede yasayan arkadaslar biraz bilgilendirse simdi yarim yamalak bilgimizle yazacagiz yanlis olacak.

Benim bildigim dortmund ve schalke statlarinda koltuksuz tribun var. uefa maclarinda koltuk takiyorlar kapasite dusuyor. Koltuksuz tribun yapilamaz gibi bir durum soz konusu degil demektir bu.

ingiltereden bildigim ise seyirci sahaya cok yakinsa uefa maclarinda on tarafa seyirci almiyorlar.

Bu uefa standartidir bilmem nedir biraz fazla kafa yoruyoruz bence. Yap eski acigi koltuksuz tamamdir bu is, ben mesela sevmiyorum oturmayi, hangi stada gitsem polise soruyorum oturayim mi, diye. En son rusyada sordum polise, herkes oturuyor, adam da afalladi, ne poh yersen ye, bana ne dedi.

3 tane mac oynayacagiz uefada diye gidip stadi uefa standartinda yapmanin mantigini anlayamiyorum.

Almanya'da İngiltere'de maçta alkolde satılıyor. Her yeri kendi gerçekliği içinde değerlendirmek lazım. Burası TFF Krallığı başında da bir süredir tanımaz olaydık biri var. Hayatta izin vermez.

Çevrimdışı mylife1903

Kar yuku kac ton hesaplandi?

Çevrimdışı mylife1903

Almanya'da İngiltere'de maçta alkolde satılıyor. Her yeri kendi gerçekliği içinde değerlendirmek lazım. Burası TFF Krallığı başında da bir süredir tanımaz olaydık biri var. Hayatta izin vermez.
Bizim stadyumda divan restoranda bira satilmayacak mi?

Çevrimdışı Kuarejzmaaa

O yirtiklar bugun beni dellendirdi. Yapilmisi var mi bilmiyorum ama yapsinlar acilir kapalir bir duzenek!
Koltuksuz olayina tam destek hem destek, besiktas halk tribunu.

Simdi usenmedim bu dortmundun tribunune bakiyorum internetten adamlar dolduruyor orayi merdiven falan gozukmuyor. Nerede bu merdivenler

tamam bizde doldururuz merdiven gozukmez abi hemde kulup daha fazla para kazanmis olur ne kadar fazla kapasite o kadar fazla hasilat .

Çevrimdışı İhsan

Almanya'da Avrupa kupa maçlarında alkol satılmıyor diye biliyorum
Maç günleri restoranda alkol satılmayacak
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 23:35:50 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmet1903

Bence bu passo sisteminde  koltuksuz tribun gibi bisi olmaz

Çevrimdışı dropoon

skorboardların yerimi değişti nedir olay??

Çevrimdışı İhsan

Kar yuku kac ton hesaplandi?

Kar yükü ile rüzgar ayna anda olarak hesaplanmaz.
Kar genelde 75kg/m2 hesaplanıyor. Karın birikmemesi için ıstma var galıba.

Bunun dısşında daha belirleyici olan deprem yüküdür.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı gurol_1903

arkadaşlar cahilliğimi mazur görün. nedir bu bahsedilen yırtık. bakıyorum stada ben bişey göremiyorum. bir hayırsever yırtığı resimde işaretleyerek gösterebilir mi?

Çevrimdışı dharma07

Bence bu passo sisteminde  koltuksuz tribun gibi bisi olmaz

Niye olmasın kardeşim orası şu anda x kapasitesi olsun koltuksuz 2x kapasitesi olduğunu düşünelim ona göre passolig satılır ve isteyen istediği yere geçebilir koltuk numarası olmadığına göre.  :sevinc

Çevrimdışı Efe

e yani kendi ağırlığından çok daha fazlasınıda taşımalı bu çatı dünyanın en güvenli çatılarından aslında halat kopar diyenler hala geçmişteki gibi düşünüyor artık gelecek var gelecekteki bir çok çatı bizim çatı gibi olacak barçada benzerini yapacak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Viviano

Bu arada inşallah yarıklarda reklam panoları kesilmez de oval hatlarla devam eder. Yani demek istediğim;

Umarım bu şekilde olur. Estetik açıdan böyle olması önemli. Anadolu takımlarının stadları gibi köşelere dandik karton reklamlar konulmaz inşallah aşağıdaki gibi;
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 23:54:51 Viviano ]

Çevrimdışı mellfred

abi ne stadı, ülkede alkol satılmıyor  :D

Çevrimdışı Efe

Niye olmasın kardeşim orası şu anda x kapasitesi olsun koltuksuz 2x kapasitesi olduğunu düşünelim ona göre passolig satılır ve isteyen istediği yere geçebilir koltuk numarası olmadığına göre.  :sevinc
e bilette bu şekilde bişey olmaz stadın tek koltuğu dahi yerinden alınamaz onu unutun  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

Yav 1 kişi ortalama 80 kg deseniz bir ara drone çekimlerinde çatıda membran üzeri 20 kişi çalışıyordu görüntülerde var 1600 kg eder , Skorboard çatıya ne yapsın

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

e yani kendi ağırlığından çok daha fazlasınıda taşımalı bu çatı dünyanın en güvenli çatılarından aslında halat kopar diyenler hala geçmişteki gibi düşünüyor artık gelecek var gelecekteki bir çok çatı bizim çatı gibi olacak barçada benzerini yapacak  :)
YA  arkadaş  çatı dizaynı  tasarlanırken  hiçmi  düşünülmedi skorboardlar.Yapmayın gözünüzü  seveyim.O kadar  mühendis  bunu  atladımı yani.???

Çevrimdışı Hep Yek

Tff'nin stadyum güvenlik talimatı gereği koltuk(arkalıklı) olmak zorunda.ama değiştirilemeyecek bir kural değil tabiki.Almanyada kale arkaları lig maçlarında sökülup avrupa kupasında yeniden takılıyor.keşke bizim stadlarda böyle olsa, gol olunca tribün arjantinvari yıkılsa...

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı iilkerr

arkadaşlar cahilliğimi mazur görün. nedir bu bahsedilen yırtık. bakıyorum stada ben bişey göremiyorum. bir hayırsever yırtığı resimde işaretleyerek gösterebilir mi?

şu şaşkın şaşkın bakan yerin ağız kısmı :) köşedeki araç çıkış yerleri anlıyacağın

Çevrimdışı gurol_1903

şu şaşkın şaşkın bakan yerin ağız kısmı :) köşedeki araç çıkış yerleri anlıyacağın
hee giriş çıkış tünelleri yani  :D :D
sağolasın aydınlattın beni

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi