Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5500689 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı fevzikececi

Yeni statla birlikte tribündeki taraftar ve profil değişecek bu hepimizin bildiği ve el mecbur maalesef kabul de ettiği bir şey... Burada vandal taraftar / vandal olmayan taraftar profil ayrımından değil, para verebilen ve para veremeyen taraftar ayrımından bahsediyorum. Vandal insanların elbette tribünde yeri yok.

Biz bir spor kulübüyüz. Bakın bunun örneği 2003-2004 sezonunda var. Tribünü para konusunu öncelik ederek doldurduğunuz zaman takımda Sergen de olsa, Zago da olsa, Giunti de olsa 11 puan farkla önde de olsanız o atmosferi yaratıp takımınızı itecek gücü yaratamıyorsunuz. Brugge maçını 2000 İnönü atmosferinde oynasak o maçı 1-1'den çevirebilmek için tribünden güç alacaktık. Bakın kaleci Fevzi şampiyonluk maçında top ıskaladı ve bir kişi tarafından ıslıklanmadı. Brugge maçında ise iki hafta önce Liverpool'u eleyen takımın hocasına saldırı oldu ve bütün takım ıslıklandı.

Oysa aynı yönetim üç yıl önce kombineleri satarken müthiş bir iş yapıp bu geçişi yumuşatmanın yolunu bulmuştu.. Kabul edilebilir fiyatlara satılan kombineler sayesinde hepimiz tribünde sadece para verebilen taraftarın değil, fedakarlık ettiği zaman kombine alabilen insanların da yer bulacağını görüp sevinmiştik. Üstelik 20 bin üzeri satılan kombine sayesinde gerçekten bu kulüple uyuyup uyanan ve kombine alma imkanı olan insanları ayırt etme şansı yakalanmıştı. Herhangi bir şirket - bakın kulüp demiyorum - bu özveriyi gösteren müşterilerini ayrı bir kategoride değerlendirir ve onları mutlu etmek için her şeyi yapar. Kulüp de bu işe fena başlamadı ancak en kritik zamanda çok kritik hatalar yaptı...

Şampiyonlar Ligi'ne direk katılmak ve şampiyon olmak bu takımın birinci amacı. Çünkü o katılım sayesinde gelecek kemiksiz paranın alternatifi yok. Stadyumdan on değil altı kazanırsınız, fakat CL'ye ya girersiniz ya giremezsiniz. Beşiktaş son üç iç saha maçından birinde bile yetersiz destek görürse bunun hesabını kimse veremez.

Yapılması gereken şey zor zamanda bu kulübün yanında olan, inşaata destek olsun diye cebinden parasını çıkarıp Kulübü destekleyen insanları her ne pahasına olursa olsun o üç maça sokup, kalan insanlardan maksimum fayda sağlamaktı fakat olmadı. Bu hatanın hesabı bir şekilde verilir. Örneğin ben taraftarını yok sayan bir yönetime oy vermeyerek tepki vereceğim.

Benim ümitli olma sebebim herkesin bir fedakarlık daha yapıp bu yönetime rağmen takımın yanında olacağına inancım. Umarım yanılmam. Elime geçme ihtimali olan biletler var, özellikle yurtdışında ve şehir dışına olan arkadaşlarımın aldığı kombineler sebebiyle... Onlardan katkı yapabilirsem mağdur olanlara ücretsiz katkıda bulunmak isterim. Maç haftaları elimde bilet olursa burada ilgili topicte yazacağım.

[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 10:20:17 fevzikececi ]

Çevrimdışı Erdem Çözer

Başkan büyük işler yapıyor müteşekkiriz. Fakat bu müteşekkirliğin üzerine çıkıp kalp kırıyor, ah alıyor bu iyi değil.

daha düne kadar, umarım uzun yıllar görevde kalır ve ayrılırken de arkasında aynı yapıyı sürdürecek birini bırakır diyen beni bile kendisini ıslıklayacak duruma getirdi.. üstelik tuzum kuru, 3'lü kombinemi alır giderim, gidemeyeceğim maçları da devrederim.. ama kombinesi olup bunu yapamayacak insanların halini düşündükçe deli oluyorum.. onların yerinde olsam ne halde olurdum kim bilir?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı 1903_mehmet

Stadın açılmasını 4 gözle bekledim hergün takip ettim her yeni bi aşamada mutlulukla izledim başkanın açıklama yaptığı gün o kadar deli oldum ki anlatamam mutluluktan uçtum  bütün gün deli gibi Beşiktaş Marşlarını söyledim

Hemen koştum babam yanına stadın açıldığı tarih belli oldu ama şükür kavuşuyorz dedim oda bana uçak bileti aldın mı git al biletini dedi
Kuzenimle beraber koşarak aynı dakika saat içinde 250 liraya ucak biletimızi aldık çok mutluydum gelecektim 3 seneden beri gözüm gibi takip ettiğim mademize kavuşacaktim

Tarih açıkladığı günden bu yana herseyin üstüne yemin ederim ki her gece rüyalarm da bilet almama çalışıyordum rüyalarımdan çıkmıyordu artık
Stadımız çok ama çok güzel oldu ve sonunda sayılı günler sonra açılacak ama içimde o kadar burukluk varki dün geceden beri anlatamam 3lü bilet bize hiç uymadı o kadar mutluluğun üstüne  moralim sıfır oldu
Şöyle bi hesap yaptık kendi kendimıze kombinemız yoktu ama Osmanlı stadında maç izlemiştim kuzenim kartıyla onun kartyla bilet alabilirz düşüncesindeydik kombineliler aldıktan sonra en pahalı yerler kalsa bile raziydik 300 400 liralk yerlere
Ama şimdi görünen oki kombine önceliği olan kişiler daha uygun yerlere yönelecektir uygun olduğu için ve bizlere daha pahali yerler kalacaktır
Benim 3 maça gelme imkanım yok ki Mersinden keşke böyle yapmasaydi başkan keşke insanların kalbini kırmasaydi keşke  40000 kişi yerine 80000 100000 kişi girebilseydi maç bileti alamasam da geleceğim mecburen inşallah bu yoldan vaz geçilir ve 3 maçlık biletin yanında tk maçlık bileti ilave ederler hepinize saygilarimla
Kalbim Beşiktaş'a zikreder..

Çevrimdışı Erhan

Günaydın Beşiktaşarena

2.skorbordun iskeleti hazırlanmış
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 10:24:44 Erhan ]

Çevrimdışı Erdem Çözer

bir düzeltme yapayım.. kombineliler sadece kendi koltuklarını alabiliyor @1903_mehmet
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı b.damatoglu

daha düne kadar, umarım uzun yıllar görevde kalır ve ayrılırken de arkasında aynı yapıyı sürdürecek birini bırakır diyen beni bile kendisini ıslıklayacak duruma getirdi.. üstelik tuzum kuru, 3'lü kombinemi alır giderim, gidemeyeceğim maçları da devrederim.. ama kombinesi olup bunu yapamayacak insanların halini düşündükçe deli oluyorum.. onların yerinde olsam ne halde olurdum kim bilir?
Benim için de aynı şey geçerli. 3lü kombineyi de alacağım. 2 katı fiyat koysa da alacağım.

Fakat kararları alış biçimi, tavrı çok ürkütücü.

Kafasında bir planı var, kimseyle istişare etmeden garip bir şekildr uyguluyor bunları.

F.Orman Beşiktaş'ın sahibi biz de Fikret'in sağılacak inekleri değiliz. O ne kadar Beşiktaş'ın sahibiyse biz de o kadar sahibiyiz. Hayırolsun bakalım.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Günaydın diyemiyorum arena.
Foruma bakıyorumda keşke mabet seneye açılsaydı diyorum. Her an heyecanla açıp baktığım foruma artık her girdiğimde renkliler gibi kavga gürültü. Takım son 15 yılına damga vuracak bir iş yapıp stadsız şampiyon olma yolunda biz burada herşeyi unutup renklilere malzeme verim kendimize güldürüyoruz. Burda başkan kabahatli olabilir ama belki önümüzdeki 5/6 sezonu etkileyecek bir şampiyonluk var ortada.  NE FİKRET ORMAN NE DE MEHMET AHMET ALİ TEK DERDİNİZ BEŞİKTAŞK OLSUN. ŞU SON 8 HAFTA KENETLENİN...
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı yavvuzz

Foruma bakıyorumda keşke mabet seneye açılsaydı diyorum. Her an heyecanla açıp baktığım foruma artık her girdiğimde renkliler gibi kavga gürültü. Takım son 15 yılına damga vuracak bir iş yapıp stadsız şampiyon olma yolunda biz burada herşeyi unutup renklilere malzeme verim kendimize güldürüyoruz. Burda başkan kabahatli olabilir ama belki önümüzdeki 5/6 sezonu etkileyecek bir şampiyonluk var ortada.  NE FİKRET ORMAN NE DE MEHMET AHMET ALİ TEK DERDİNİZ BEŞİKTAŞK OLSUN. ŞU SON 8 HAFTA KENETLENİN...
Besiktasi menfaat kapisi gorenler keske bitse fakat bitmeyecekler . Biz de sevdalisiyiz .

Çevrimdışı Erhan

@ayazcan1903 instagram hesabından alıntıdır.

Güncel

2.skorbord çatıda olursa şaşırmayın :D

Çevrimdışı Bektur

ıslıklamayı tartışmaya açtınız ve kaybettiniz. yazık.
hayat bu.

Çevrimdışı Melekcik

bunun tek sorumlusu taraftar değil yönetimdir. her şeyi taraftara yüklemeyin geçen sene şampiyonluğun kaçma sebebidir transfer yapmayarak. tamam seviyoruz başkanı ama kalp kırıyor. 
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

bunun tek sorumlusu taraftar değil yönetimdir. her şeyi taraftara yüklemeyin geçen sene şampiyonluğun kaçma sebebidir transfer yapmayarak. tamam seviyoruz başkanı ama kalp kırıyor.
Şu sezon bitsin herşeyin hesabını soralım herkese ama şimdi sırası değil bu takımın tek hedefi şampiyonluk gerisi hikayedir. Transfer döneminde onları konuşalım şuan enerjiyi başka şeylere sarf etmeye gerek yok
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı DrmsAli

Gecen yil sampiyonlugun kacma nedeni parasizliktir, 2.yari odenemeyen futbolcu taksitleridir..

Çevrimdışı TTurk

Istanbul disinda yasiyorum. Kombineler ilk ciktigi sene acilis maci hayaliyle kapali ustten kombinemi aldim. Kombinelerin 3 macta gecerli olmadigini soylediler, can feda dedim ama 3 maclik kombine alip 1 mac seyretmek icin (gelis gidis ucakti konaklamaydi haric) 600-700 TL butce ayiramayacagim. Taktir degerli yonetimimizin...

Çevrimdışı ers1903

Bjk tv canli yayin ,fikret orman kombine sayisi 30-32 bini buldu ,müthiş bir talep var ..

Çevrimdışı Melekcik

Şu sezon bitsin herşeyin hesabını soralım herkese ama şimdi sırası değil bu takımın tek hedefi şampiyonluk gerisi hikayedir. Transfer döneminde onları konuşalım şuan enerjiyi başka şeylere sarf etmeye gerek yok
ama şu da var kimse haftaya oynanacak kasımpaşa maçını farkında değil başkandan tut taraftara ne var ne yok bursa stad açılışı konuşuluyor ben geçen seneki brugge maçı öncesi hava seziyorum garanti görüyoruz  bu tartışmayı yaratacak duruma getiren yönetim iki haftadır aldığı kararla gördüğün üzere taraftarı 2 ye böldü
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Unalll

Fikret Orman ; Bursaspor taraftarı maça alınmayacak ve 2500 kişilik bölüme tek maçlık bilet çıkacak

Çevrimdışı ers1903

Fikret Orman ; Bursaspor taraftarı maça alınmayacak ve 2500 kişilik bölüme tek maçlık bilet çıkacak

Muhtemelen öğrenciler için olabilir ..

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

Deplasman tribünü tarafına tek maçlık bilet çıkacak 2.500 tane
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı macrinus

Burası resmen müşteri dolmuş. Herkes ne kadar karlı iş yapıldığından falan bahsediyor. Serbest piyasa, istediği fiyatı alır verebilen gider diyenler. Buna karşı çıkmayıp destekleyenler.

Bir de bunlarla seneye tribün yapacaz. İnşallah aynı tribünde degilizdir

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Melekcik

Gecen yil sampiyonlugun kacma nedeni parasizliktir, 2.yari odenemeyen futbolcu taksitleridir..
fikret ormanın lafı ile cevap vereyim yöneticilik sorun çözme sanatıdır mazeret uydurma değil geçen sene leverpool maçı geri hattımıza bak opare necip pedro serdar verilen o kadar pozisyon atamadılar  sivok uefa listesinde yok bile yeri geldiğinde çıkıp benim hiçbir çalışanıma hiçbir eski şimdi futbolcularıma borcumuz yok demeyi biliyor  yapmayın millet ara transferde stoper diye diye dilinde tüy bitti almadılar
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 11:36:09 Melekcik ]

Çevrimdışı Efe

Deplasman tribünü tarafına tek maçlık bilet çıkacak 2.500 tane
bu iyi gelisme hic olmazsa 3 lu bilet alamayanlar icin bi şans
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ers1903

15 bin kişilik spor salonu yapacağız tüm amatör branşlar burada olacak içerisinde sporcularin kalabileceği lojmanlar olacak ,yakin zamanda açıklayacağız..