Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5500650 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Eren Özdemir

Başlamadan önce söylim kimseyi eleştirmek, kırmak değil amacım.

Baştan beri söylüyorum biraz duruma göre ve bireysel yorum yapılıyor. Tamam topraktan girdin

yada sonradan kombine aldın. Çok teşekkür ederim Beşiktaş'lı olarak. Destekleriniz unutulamaz.

Ama benim param yok. Harbiden çıkarıp 800 değil, 300 bile zor, veremem. Öğrenciyim. İl dışında

okuyorum. Aileme masrafım. Babam memur. Kombineye öncelikli olsun istiyorsunuz. Oldu. Haklılık

payınız vardır. Ama ben katılmıyorum. Ben kombine alamadım. Maçlara da gidemedim. Fırsat olmadı,

para olmadı. Ne 1. ne 2. öncelik hakkım var. Ama çocukluğumda, gençliğimde durumum vardı gittim.

Tek maçta, 3 maçta çıksa bilet kalma ihtimali az. Kaldı diyelim. Yakalama ihtimalim de az. Eee ben bu

stada çocukluk Aşkıma, Evimin açılışına gidemicem. Bu doğru mu?

Kombineler seneye geçerli dendi. Öncelik tanındı. Şimdi para konusu sıkıntı oldu. Anlıyorum düşüncelerinizi.

Ama benim gibi olanları düşünün. Tek maçlık olma ihtimali için bilet parası arayan, sağa sola borçlanmayı göze

alan insanları düşünün.

3 maç çıktı onun için bile yarın sabahtan tüm çevremi, arkadaşlarımı, ailemi, akrabalarımı sıkıştırıp 300 lira para

arıcam. Babamdan para isterken çekinen ben, Beşiktaş için utana sıkıla insanlardan para dilenicem. Belki gidebilirim.

Belki gidemem. Ama tüm imkanlarımı zorlicam.

Lütfen biraz daha aklı selim düşünün. Seneye bile stada giremeyebilirim. Elinizde kombineniz var. Beşiktaş'ı sahaya

çıkarken izliceksiniz. Yarın yada seneye. Bunun çoğu insan için ulaşılmaz ve ne kadar büyük bir şey olduğunu unutuyorsunuz...

Yazmak istedim. Kombinesi olup gidemeyecek biri varsa ben para versem alabilir mi diye. Ama üzüntüsünü çıkara dönüştürmek

istemedim. Sadece ne kadar şanslı olduğunuzu bilin. Hayatınızda bir şeyler başarmış. Ve bu imkanlara sahip olmuşsunuz.

Bunun değerini bilin...

Başınızı şişirdiysem özür dilerim. Okuyanlara da teşekkür ederim. Günaydın yada İyi geceler hepinize.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi  abi bilet konusu icin bir baslik acsaniz daha uygun olmaz mi benim gibi sehir disinda olup stada gitme imkani olmayan arkadaslarda var bizim icin de zor oluyor.Stadla alakali bilgi alamaz olduk.
stad bitti kardeşim daha ne bilgisi alınacakki :)
görmüyormusun bilet fiyatları konuşuluyor bu önümüzdeki ilk maçı stadımızda oynayacağız demek
daha ne konuşacağız inşaatla ilgili hibrit makinesi gidip geliyor skorboart takılıyor şeffaflarda takılıyor.
6-7 gün sonra takım sahada antrenman yapacak
Artık bu başlıkta bu tip konuşmalarada dur demenin manası kalmadıki zaten uzarsa sileriz konuşurlar temizleriz
insanlar üzgün kırgın bunu gidip evde ailelerine püsküreceğine gelip buraya püskürüyor katlanacağız bir iki gün
sonrada temizlik yaparız ama tabiki hoş olmayan mesajlar olmuş bunlarada gerekli işlemleri yapıyoruz insan
üzgün olabilir yada Beşiktaş menfaatlerini düşünebilir ama bu başkasına hakaret etme hakkı vermez.

Çevrimiçi Necmi

Başlamadan önce söylim kimseyi eleştirmek, kırmak değil amacım.

Baştan beri söylüyorum biraz duruma göre ve bireysel yorum yapılıyor. Tamam topraktan girdin

yada sonradan kombine aldın. Çok teşekkür ederim Beşiktaş'lı olarak. Destekleriniz unutulamaz.

Ama benim param yok. Harbiden çıkarıp 800 değil, 300 bile zor, veremem. Öğrenciyim. İl dışında

okuyorum. Aileme masrafım. Babam memur. Kombineye öncelikli olsun istiyorsunuz. Oldu. Haklılık

payınız vardır. Ama ben katılmıyorum. Ben kombine alamadım. Maçlara da gidemedim. Fırsat olmadı,

para olmadı. Ne 1. ne 2. öncelik hakkım var. Ama çocukluğumda, gençliğimde durumum vardı gittim.

Tek maçta, 3 maçta çıksa bilet kalma ihtimali az. Kaldı diyelim. Yakalama ihtimalim de az. Eee ben bu

stada çocukluk Aşkıma, Evimin açılışına gidemicem. Bu doğru mu?

Kombineler seneye geçerli dendi. Öncelik tanındı. Şimdi para konusu sıkıntı oldu. Anlıyorum düşüncelerinizi.

Ama benim gibi olanları düşünün. Tek maçlık olma ihtimali için bilet parası arayan, sağa sola borçlanmayı göze

alan insanları düşünün.

3 maç çıktı onun için bile yarın sabahtan tüm çevremi, arkadaşlarımı, ailemi, akrabalarımı sıkıştırıp 300 lira para

arıcam. Babamdan para isterken çekinen ben, Beşiktaş için utana sıkıla insanlardan para dilenicem. Belki gidebilirim.

Belki gidemem. Ama tüm imkanlarımı zorlicam.

Lütfen biraz daha aklı selim düşünün. Seneye bile stada giremeyebilirim. Elinizde kombineniz var. Beşiktaş'ı sahaya

çıkarken izliceksiniz. Yarın yada seneye. Bunun çoğu insan için ulaşılmaz ve ne kadar büyük bir şey olduğunu unutuyorsunuz...

Yazmak istedim. Kombinesi olup gidemeyecek biri varsa ben para versem alabilir mi diye. Ama üzüntüsünü çıkara dönüştürmek

istemedim. Sadece ne kadar şanslı olduğunuzu bilin. Hayatınızda bir şeyler başarmış. Ve bu imkanlara sahip olmuşsunuz.

Bunun değerini bilin...

Başınızı şişirdiysem özür dilerim. Okuyanlara da teşekkür ederim. Günaydın yada İyi geceler hepinize.
bu 3 maç için bir şey diyemem ama önümüzdeki sene için beni mutlaka haberdar et kardeşim
senin o stada girmeni sağlarım. bu sene paraylada olsa alma imkanı yok. Bilet bulamayız. Seneye bu sözümü bana
hatırlat. @Eren Özdemir

Çevrimiçi Necmi

Bilet satışları sadece BJK Logolu Passolig kartlarına yapılacaktır.
bilet alacak arkadaşlar burayı atlamayın biletler sadece bjk passolig kartlarına satılıyor.
yoksa öncelikle çıkartmanız gerekiyor. TFF kartlarına bilet satışı yok.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Eren Özdemir

bu 3 maç için bir şey diyemem ama önümüzdeki sene için beni mutlaka haberdar et kardeşim
senin o stada girmeni sağlarım. bu sene paraylada olsa alma imkanı yok. Bilet bulamayız. Seneye bu sözümü bana
hatırlat. @Eren Özdemir
Yok abi yanlış anlaşılmasın bunun için yazılmadım. Seninle alakalı değil, başka kimse kendinden kısıp bana yardımcı olmaya çalışmasın.

Üzülürüm. Ama açılışa gelebilirsem öncesinde mutlaka tanışmak isterim.

En kötü denk geldiğimiz ilk maçta görüşürüz umarım.

Çevrimiçi Necmi

Yok abi yanlış anlaşılmasın bunun için yazılmadım. Seninle alakalı değil, başka kimse kendinden kısıp bana yardımcı olmaya çalışmasın.

Yok kardeşim maçlara gelemeyen arkadaşlar kombinelerini devrediyor.
bizde bunları öğrenci kardeşlerimizi öncelikle tercih ederek dağıtıyoruz.
iki senedir bu böyle oldu zaten kimsenin bir şey kıstığı yok hem tribün boş kalmasın
hemde öğrenci kardeşlerimize ufak bir katkı olsun @Eren Özdemir

Çevrimiçi Necmi

Yok kardeşim maçlara gelemeyen arkadaşlar kombinelerini devrediyor.
bizde bunları öğrenci kardeşlerimizi öncelikle tercih ederek dağıtıyoruz.
iki senedir bu böyle oldu zaten kimsenin bir şey kıstığı yok hem tribün boş kalmasın
hemde öğrenci kardeşlerimize ufak bir katkı olsun @Eren Özdemir

Çevrimdışı KLEBERR

Hep aynı kafadayız ve bir türlü bu konudaki eksikleri gideremiyoruz. Futbolu yönetenler ve tüm kurulları resmen bize kumpas kurma peşinde koşarken, şampiyonluk için yarıştığımız takım türlü alaverelerle kupayı elimizden almak isterken, bir bütün olmak yerine yine bölünmeyi ve huzursuzluğu seçiyoruz. Kararı beğenmeyebilirsiniz. Ben beğenmedim. Fakat farkında olmanız gereken bir gerçek var. Bu camia belkide son 30 yılın en önemli virajına giriyor. Gelecek şampiyonluk ve yeni stat bizi rakiplerimizin önüne geçirecek. Ligi domine etme fırsatını yakalayacağız. Yaklaşık 3 yıldır o stat senin bu stat benin göçebe gibi geziyoruz. Bu süreci ya şampiyonluk kupası ile taçlandırırız veya kendimizi hiç hayal etmediğimiz bir kabusun içinde bulabiliriz.

Bencilliğe ve kendimizi düşünmemize son vermemiz lazım. Maçı statta izleyemeyeceğim. Biletler pahalı vesaire diyen arkadaşlar. Bu stadın açılışı her Beşiktaşlı için önemli. Ve bu şansı herkes zaten elde edemeyecek. Senin şampiyonluktaki rakibin kıytırık Osmanlı maçında biletleri kaça satıyor? Sen açılış maçındaki fiyattan ve blok satıştan şikayet ediyorsun. FFP muhabbeti olduğunu bu uygulamanın birazda bunun için olduğunu bilmiyor musun?

Bakın Beşiktaş taraftarı cefakardır diyoruz. Beşiktaş taraftarı diğerleri gibi değildir diyoruz. Evet biraz duygusallığımız da var bizim. Ama artık biraz aklı selim düşünme vakti de geldi. Bu takım şampiyonluğa giderken bilet uygulaması için ıslıklama işine girişen ve girişecek olanlar şunu bilsinler ki bu hareket ile Beşiktaş'ı öyle bir buhranın içine sokacaksınız ki, kenarda köşede ellerini ovuşturarak bekleyenlere gün doğacak. Beşiktaş bana göre de Halkın ve daha çok emekçi kitlelerin takımıdır. Fakat halkın takımının elinden son 20 yılda kafasına vura vura yığınla şampiyonluk çaldılar. Hem çıksınlar haklarımızı savunsunlar diyorsunuz. Hem güç yetmeyince veryansın ediyorsunuz. Beşiktaş değerlerini gelirlerini arttırmak sureti ile koruyabilmeli. Eğer bunu başaramazsa baş aşağı gider bunu göremiyor musunuz?  3 maç sabredin yahu. Sene sonuna kadar sabredin şu takım bir şampiyon olsun. Gelirler artsın, Uefa kıskacından kurtulalım. Taraftar aynı taraftar kimse bu camianın yapısını öyle kolay kolay değiştiremez. Kaçacak şampiyonluk sonrası tamamlanan stat bile bizi içine düşeceğimiz travmadan kurtaramaz. Yine senelerimizi heba etmekle kalırız.

Şu saatten sonra şampiyonluktan başka bir şey düşünen adam bana göre bencildir. Sırf bu takımı yada açılış maçını kendisi rahatça izlemek adına Beşiktaş'ın önündeki seneleri heba etme umursamazlığına düşmüştür. Çocuklarınızın, yakınlarınızın çocuklarının Fenerbahçeli, Galatasaraylı olduğunu görmek hoşunuza gidecekse buyrun meydan sizin olsun. Bu şampiyonluk sizin ufak sızlanışlarınızdan şikayetlerinizden çok daha önemli. Öyle bir noktadayız ki, ya kanatlanıp gök yüzüne doğru kartal gibi süzüleceğiz. Yada baş aşağı düşeceğiz. Umarım durumun ciddiyetinin farkına varırsınız.

:claps: :claps:
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı yavvuzz

Kombinemi aldigim zamani unuttum . Elimden geldigince butun maclara gittim . Uclu biletmis , kombine gecerli degilmis bunlar hikaye ben 3 senedir ozledigim sevgilime kavusucagim , herseyden gecmisim .

Bu arada maclarda isliklayacagim diyenler benim yanima insallah dusmessiniz .

Çevrimdışı Erdem Çözer

yoksa tek tekte satsa topluda satsa alacağı para aynı ama verecek olan insanın bir kerede vermesiyle
iki aya yayarak vermesi arasında fark var hem tek tek çıkartırsın hem toplu çıkartırsın kulübün acil nakite ihtiyacı var arkadaşlar
3 lü paket alın dersin bizde kulübümüze feda olsun deriz. ama hiç imkanı olmayanda demez yerine bir başkası der. 500 binin üzerinde bilet talebi olacak
hiç bir koltuk boş kalmaz. Evet kulübün durumu kritik acil nakit akışı gerekiyor. FFP engeli önümüzde duruyor.
Diğer taraftan kırılmış bir Beşiktaş taraftarı var bunları hiç bu yollara sapmadan daha insani taraftarını onurlandırarakta yapabilirdin.
Kimsede kendini haksızlığa uğramış hissetmezdi. Gidemese bile kırılmazdı şimdi gelemeyecek olan herkes kırılacak elbette bunu içine
atacak ama en kötüsü insanın sevdiğinden darbe yemesidir. Onun acısı daha zor geçer.

işte durum aynen bu ve taraftarına saygısı olmayan benden saygı beklemesin.. dediğim gibi umarım bu günlerdeki yoğunlukta alınmış hatalı bir karardır ve tekli duyurusuyla yanlıştan dönülür
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Melekcik

@Melekcik Yanlış anladınız sanırım. Biz geçen hafta hakkımızı savunurken böyle yorumlar alıyorduk. Ona istinaden kinayeli bir yorum yaptım. İnsanlar maalesef sadece kendileri haksızlığa uğrayınca sesini çıkarmaya alıştı. Ne hukuk, ne de empati duygusu kaldı.
kusura bakma o zaman @Ağaçlı Yol
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Günaydın Forum Ahalisi.Bugün şeffaflar tam gaz devam eder İnşallah!
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Melekcik

Başkan 3 Lüyü yanlış anlamış  :kop: :kop: :kop:
Başkana ve Mimar a ettiğim Laflar boşuna değilmiş  :akuma: :akuma:
@Melekcik  ne oldu Para göz Başkan 3 sardı millete :bandit:
demek ki bizde de yolunacak kaz tipi var ki üzücü olan daha da kulüp sıkıntıda sesinizi çıkarmayıp veri diyenler var sosyal medyada  @ALI RIZA  :s20: :s20: :steamed: :steamed:   
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı otuzmartt

3lü biletlerden alabilirsem yeni açık üstte 408 nolu blokdayım elimden geldiğince de ıslık protesto hakkım olan herşeyi yapıcam inşallah yanyana izlerizde bakalım napcakmışsın görürüz @yavvuzz

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı Mustafa_UK

Gunaydin Arkadaslar....Eger bu karar degismezse statta yapilacak ilk tezahurat galiba bu olacak "Fikret Orman ortaya 3'lu cektir kartala"

Suanda tek gundem Stad oldu acaba stad bu sezona yetismese dahami iyi olacakti???Bu yuksek fiyat biletlerin uzerine birde Bursa macinda alinacak kotu bir sonuc olursa taraftarin ofkesini dusunemiyorum!

Çevrimdışı Gürcan

Bilet fiyati olay profesyonel yerlerde arz talebe goredir fakat biz profesyonellikten ziyada bir kulubuz ve her kesimden insanlar var. Evet bazi seylerin degismesi isteniyor. Fakat taraftarinda uzulmemesi gerekir madur olan kesim çoğunlukta umarim orta yol bulunur. Ffp geregi olduğunu dusunuyorum bu kararin.

Stad ile ilgili kararlar 1 haftadir havada ucusuyor. Ancak asil onemli konu takimin sampiyonlugudur. Bu yil alinacak sampiyonluk bizi farkli bir yapiya surukleyecektir.

Stad meselesindeki acilis ve bilet olayini cok on plana aldik camia olarak 1. Sira artik sampiyonluktur. Stad zaten acilacak biletler umarim orta yol bulunur bence hem 3lu kombine hem tekli fiyat olmali ve secenegi passoligte istege gore olmali ancak 3 lu ye 300 ise tekli 150 gibi bir kampanya olabilir.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ers1903

Geçenlerde sedyeyle birlikte stadimiza gelen meryem annemiz ,foxsporta konu olmuş ,stad bilgisinde kapasite 43.500 görünüyor  :alala: :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Saat farkindan dolayi okuya okuya geldim, stat bitiyor baslik karismis. Arada bazi arkadaslarin yazdiklari karambole gitmis.

Bu kombine olayina topraktan giren arkadaslar kulup tarafindan unutulmamalidir. Gerekirse stadyum icinde bir duvara tek tek isimleri yazilip onore edilmelidir.  Tam sayisini bilmiyorum ama yaklasik 20bin kombine satildi ve bu kombine sahibi arkadaslar 3 yil dogru duzgun mac seyredemedi hatta ve hatta benim bildigim tekrardan bilet aldilar ve sonra paralari iade edildi. Bu arkadaslar besiktasin neferidir, cengaverleridir. Hatta ve hatta butun stadlara giden kombine sahipleri kulup tarafindan biliniyordur bu arkadaslar lutfen onore edilsin.

Lutfen ama lutfen basaksehir, konyaspor, osmanlispor takimlari unutulmasin ayrica trabzonspor camiasi da unutulmamali adamlar diger bazi kaypak, kucuk hesapci seref yoksunlari gibi kacamak olmadi, konyada mac oynamayi kabul ettiler. Kasimpasa stadini daha sonra vermeyen besiktasli gecinen kasimpasa yoneticileri de stada alinmasin, localari varsa ki kesin vardir o localar tekrar satisa cikarilsin.

Ben fikret ormanin yerinde olsam ayni sekilde karar alirdim, kombinesi olan komple bir sezon seyretsin maclarini, muhasebesi kolay olur.

3 mac icin bilet satisi yapiliyorsa bu cevrenizdeki besiktaslilar ile kaynasmak icin bir firsattir, bir karar alinmis cikip elestirmenin bir alemi yok, adapte olunmali. 3 besiktasli arkadasiniz ile ortak alin bileti sirayla devredin.

Bu skorboard meselesi ilginc bence de catiya monte edilmeli benim hayalin stadin ortasina monte edilmesiydi ama belki muhendislik acidan mumkun degildir, bu konuyu bilemiyorum.

Skorboard konusunda sormak istedigim ise yonetmelik. Mesela cuneyt cakir geldi mac yonetecek, sahaya cikinca skorboarddan cucunun macerali adli kolaj calismasini gosterebiliyor muyuz? Iyi bir baski olur. Ayrica mac icinde tartismali bir tekme olayi oldu, mesela oguzhanin ayagina basilmasi gibi devamli o poziyonu gosterebiliyor muyuz? Cezasi var mi, varsa nedir?

Lutfen bu forumdaki arkadaslari biraz da futbol basliklarina alalim, sampiyonluk kupalari olmadan o stat biraz zayif kalir.

Kufure karsi degilim toplu kufure ve kufurlu tezahurata karsiyim, lutfen toplu kufur edilmesin, bu stadi kapatmak icin sebep arayan (Hakaret Yasak)₅ var futbol camiasinda onlara pirim vermeyelim.

Çevrimdışı mertov54

Herkese merhaba daha önceden üye olmuştum stadla ilgili takip ediyordum fakat pek yazı yazmamıştım.Geçen haftalarda stat tarihi açıklanınca passolig aldım.Sadece kendi memleketimdeyken gidebilmiştim Beşiktaş maçına o da baya eskidendi.İzmir'de okuduğum için açılış maçına gitmeyi düşünüyordum fakat 3'lü bilet olayıyla imkansıza dönüştü bu durum.3'lü bilet gelir için güzel bir şey fakat düşündüğüm bir şey var.Gelen taraftarlar maçta kötü tezahürattan dolayı kart blokesi aldığı takdirde durum ne olacak ? Yönetimin bunları da düşünmüştür umarım.Bana göre 3'lü biletin yanında tek bilet seçeneği de olması lazımdı.Ama yinede biletler satışa çıktığı gibi tükenecektir diye düşünüyorum :)

Çevrimdışı Ensar

bu yapılan 3lu bilet olayı tam bir skandal.

benim kombinem yok , yurt dışındayım , her türkiyeye gelişimde mutlaka maça gelirim iç saha maçı yoksa bile iki üç günümü stadın orda geçiririm , yurt dışı dediysek çok bi bütçemiz olduğu düşünülmesin.

açılış maçına gelemiyorum ama kayseri maçında orada olacağım , o maçın hayaliyle yanıp tutuşuyordum , tam da düğün arefesinde 2 3 günüm varken alışveriş ve nikah başvurusu için , nişanlımı bırakıp maça gelecektim ben , 1 tl ye bile ihtiyacım olduğu günler de 100 tl de olsa alacağım bilet diyordum ki bu 3 maç saçmalığı çıktı.

biz bu takımın taraftarı değil miyiz başkan ?

neyiz biz ?

olimpiyat yolların da sefil olmadık mi ?
öncelikli bilet hakkı versen ne olur , 3 maça gelmeye ne zamanımız ne de PARAMIZ var başkan !

kombineli taraftara paralı bilet alacaksınız dendiğinde Beşiktaş için feda diyordum gönül koymayın diyordum ama 3 maçı almayı zorunlu kılmak , bu işte çok ayıp oldu.

al stadını güle oynaya aç başkan , senin olsun. bu taraftarı aglattığın için gülebilirsen tabi !
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı poyraz11

Arkadaslar bir sorum olacakti. Yardimci olursaniz sevinirim. Ben şimdi kombine aldım diyelim. Gidemedigim maçlara passoligi olan kisi sezon icerisin de kac kez kullanabilir.diyelim ben 5 kez gittim diger maclara ayni kisi veya farkli kisiler kalan maclara gidebilir mi? Bilgilendirirseniz sevinirim. Saygilar herkese

Çevrimdışı Erdem Çözer

Arkadaslar bir sorum olacakti. Yardimci olursaniz sevinirim. Ben şimdi kombine aldım diyelim. Gidemedigim maçlara passoligi olan kisi sezon icerisin de kac kez kullanabilir.diyelim ben 5 kez gittim diger maclara ayni kisi veya farkli kisiler kalan maclara gidebilir mi? Bilgilendirirseniz sevinirim. Saygilar herkese

her maç istediğin kişiye devredebilirsin.. bu konuda bir sınırlama yok
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı b.damatoglu

Başkan büyük işler yapıyor müteşekkiriz. Fakat bu müteşekkirliğin üzerine çıkıp kalp kırıyor, ah alıyor bu iyi değil.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi