Saat farkindan dolayi okuya okuya geldim, stat bitiyor baslik karismis. Arada bazi arkadaslarin yazdiklari karambole gitmis.
Bu kombine olayina topraktan giren arkadaslar kulup tarafindan unutulmamalidir. Gerekirse stadyum icinde bir duvara tek tek isimleri yazilip onore edilmelidir. Tam sayisini bilmiyorum ama yaklasik 20bin kombine satildi ve bu kombine sahibi arkadaslar 3 yil dogru duzgun mac seyredemedi hatta ve hatta benim bildigim tekrardan bilet aldilar ve sonra paralari iade edildi. Bu arkadaslar besiktasin neferidir, cengaverleridir. Hatta ve hatta butun stadlara giden kombine sahipleri kulup tarafindan biliniyordur bu arkadaslar lutfen onore edilsin.
Lutfen ama lutfen basaksehir, konyaspor, osmanlispor takimlari unutulmasin ayrica trabzonspor camiasi da unutulmamali adamlar diger bazi kaypak, kucuk hesapci seref yoksunlari gibi kacamak olmadi, konyada mac oynamayi kabul ettiler. Kasimpasa stadini daha sonra vermeyen besiktasli gecinen kasimpasa yoneticileri de stada alinmasin, localari varsa ki kesin vardir o localar tekrar satisa cikarilsin.
Ben fikret ormanin yerinde olsam ayni sekilde karar alirdim, kombinesi olan komple bir sezon seyretsin maclarini, muhasebesi kolay olur.
3 mac icin bilet satisi yapiliyorsa bu cevrenizdeki besiktaslilar ile kaynasmak icin bir firsattir, bir karar alinmis cikip elestirmenin bir alemi yok, adapte olunmali. 3 besiktasli arkadasiniz ile ortak alin bileti sirayla devredin.
Bu skorboard meselesi ilginc bence de catiya monte edilmeli benim hayalin stadin ortasina monte edilmesiydi ama belki muhendislik acidan mumkun degildir, bu konuyu bilemiyorum.
Skorboard konusunda sormak istedigim ise yonetmelik. Mesela cuneyt cakir geldi mac yonetecek, sahaya cikinca skorboarddan cucunun macerali adli kolaj calismasini gosterebiliyor muyuz? Iyi bir baski olur. Ayrica mac icinde tartismali bir tekme olayi oldu, mesela oguzhanin ayagina basilmasi gibi devamli o poziyonu gosterebiliyor muyuz? Cezasi var mi, varsa nedir?
Lutfen bu forumdaki arkadaslari biraz da futbol basliklarina alalim, sampiyonluk kupalari olmadan o stat biraz zayif kalir.
Kufure karsi degilim toplu kufure ve kufurlu tezahurata karsiyim, lutfen toplu kufur edilmesin, bu stadi kapatmak icin sebep arayan (
Hakaret Yasak)₅ var futbol camiasinda onlara pirim vermeyelim.