Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5498762 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Kemal

@Kemal yukarida bir tane daha var :D

Saolasin abi , vallaha arada kaynıyor bu bilet muhabbetlerinden . Eline sağlık .

Çevrimdışı Fikret

Alıntı yapılan: ebabil - Bugün, 19:39:12
burada maç izleyeceklere yarı fiyatına satılmalı biletler. sahanın yarısından fazlası görünmüyor.

buna da ölümü gösterip sıtmaya razı getirmek denir herhalde.
Bana kalırsa kabul edilir tarafı yok. :bandit: :bandit: @ebabil @sosyalkartal
Bu teller kaldırılacak mı?
Nedir son durum? Bir kullanıcı cam konacak yazın demiş.
Şimdiki 3 maçta durum ne olacak acaba?

Çevrimdışı Efe

gomez koymuş kafayı ingilizlere :icool: ama yenilmişler :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ağaçlı Yol

Eger sirf bilet yuzunden kac senedir stat icin ter doken F.Ormani isliklanirsa harbiden bu bixim ayibimiz olur insaf derler adama

İstediği kadar stad yapsın eğer Beşiktaş'ın başkanı Beşiktaş değerlerini benimsememişse, halkın takımı Beşiktaş'ı tanıyamamışsa ıslıklanır.

Çevrimdışı Efe

Bu arada isiklandirmalar daha tam ayarlanmamis karanlik gordugumuz yerler o yuzdenmis. Acikcais icim rahatladi.  :biggrinking:
yok öyle karanlık bırakacaklardı fururlar adamı  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı halvetifarazi

konu dışı yaparak bir soru sorayım. nostalji formalar sadece vodafone arenadaki kartal yuvasında mı satılacak? anadoludan almak mümkün olmayacak mı?

Çevrimdışı Fikret

gomez koymuş kafayı ingilizlere :icool: ama yenilmişler :icool:
İlla butonu bozduracak.

Seneye kalırsa stada büyük bir gomez butonu yaptıralım  :lol:

Çevrimdışı halvetifarazi

konu dışı yaparak bir soru sorayım. nostalji formalar sadece vodafone arenadaki kartal yuvasında mı satılacak? anadoludan almak mümkün olmayacak mı?

Çevrimdışı Ağaçlı Yol

başkana sonuna kadar destek veriyorum..
lafa gelince mangalda kül bırakmayan klavye taraftarları 300 tl vermemek için kulübü değiştirecek nerdeyse.
bu arada bu kadar isyan edilen fiyat da fb nin normal bir lig maçı fiyatı.
ne ağlak taraftarımız varmış, bence gidip başakşehir falan tutsunlar hem stada alıştılar hem de biletler sudan ucuz.
ulan adam 3 yıl önce yalvardı kombine alın diye, neden almadınız Beşiktaş aşıkları? ben çıktığı gün aldım, şimdi de paşa paşa 3 maçlık biletimi alıcam. Beşiktaşa can feda.
kolpalar sizi ya, utanmaz bir kaç Beşiktaş aşığı da gider kulübü dava eder.
renklilere laf atarsınız bir de, cidden utanıyorum sizin yalancı cıvık sevginizden

İşte bir tane daha empatiden yoksun, genelleme yapan, tanımadığı insanlar hakkında ağır ithamlarda bulunmayı normal bulan kişi örneği.

Çevrimdışı Kemal

Ya şurda 3 4 tane Troll var habire ortamı körüklüyor daha yeni üye çoğu , bunları neden ucurmuyosunuz @Necmi abi ?

Çevrimdışı Fikret

Terbiyesizligin luzumu yok demissin de derken kendin yapmissin gibi. RUSVET KARSILIGI YALAKALIK yapmak  ne demek?
Kombine alanları bununla suçluyor.

Biz f.orman a kral diyormuşuz.
Sebebi de cebimize 3 sene beleş kombine koymasıymış.

Ayıptır biz klübe destek derken neyle suçlanıyoruz??

Çevrimdışı onurturan

@Melekcik Yanlış anladınız sanırım. Biz geçen hafta hakkımızı savunurken böyle yorumlar alıyorduk. Ona istinaden kinayeli bir yorum yaptım. İnsanlar maalesef sadece kendileri haksızlığa uğrayınca sesini çıkarmaya alıştı. Ne hukuk, ne de empati duygusu kaldı.
:claps: +41903  :claps:

Çevrimdışı fthkzgn

ben bu durumu tasvip etmiyorum.
ama imkanım olduğu için biletimi alıp maçlara gideceğim. hatta biletler çıkmadan önce kombine sahibi diğer arkadaşımla konuşurken keşke 3lü kombine çıksa dedik. bir daha uğraşmayız bilet almakla.
ama burda yanlış olan 3 lü bilet çıkması değil.
diğer alternatifinde tekli olması gerekirdi.
isteyen 3 lü bilet, isteyen tekli bilet alırdı.
sorun kalmazdı.
SEVİNMEK İÇİN, SEVMEDİK...

Çevrimdışı Fikret

Silinecek mesaj ama cevap olsun:
İnternet mağazasına konuyor genelde bu tip ürünler. Nostalji formadan kasıt hangisi ve adidas marka mı bilmiyorum ama internetten alınabilir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı ZEKI

Bu teller kaldırılacak mı?
Nedir son durum? Bir kullanıcı cam konacak yazın demiş.
Şimdiki 3 maçta durum ne olacak acaba?
Kısa surede degisecegini dusunmuyorum ama insallah yanilirim. Cidden o tarafa denk gelen taraftarlar icin ciddi sikinti. @Fikret

Çevrimdışı tuncaboylu

İstediği kadar stad yapsın eğer Beşiktaş'ın başkanı Beşiktaş değerlerini benimsememişse, halkın takımı Beşiktaş'ı tanıyamamışsa ıslıklanır.

Lafa gelince biz halkın takımıyız, biletler ucuz olsun, lafa gelince yıldız istiyoruz, şampiyonluk istiyoruz.

Beşiktaş taarftarı artık bir karar aşamasında. Halkın takımı olarak takılıp kulübünün hasılatta rakiplerinden geri düşmesini mi istiyor, yoksa başarıyı mı?

"Hem para vermeyeyim, hem kulüp başarılı olsun"; yok öyle bir dünya.

Çevrimdışı Burak Akay

Bilet işi tamam sıkıntı ama çok takılmamak lazım gs ile onla bunla o kadar dalga geçildi Allah korusun FFP başımıza iş açmasın feda olsun diyeceğiz.Ayrıca aldık diyelim Bursa maçına gittik kayseri maçına gidemiyeceksek aynı fiyatından her türlü devredilir.Sorun olmaz tabiki 3 maçlık parayı bir anda vermek zor olabilir ama onada şöyle bir çözüm üretilebilir.Mesela Ankaradan ben İlhan abi yiğitcan var 600 liralık 3 lü kombine 200 lira vererek alırız sonra Yiğit bursa maçına ben kayseriye ilhan abide osmanlı maçına gider yada kura çekilir örnek veriyorum yani o yüzden aşılmayacak şey değil yeterki Beşiktaş'ımıza zeval gelmesin
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı halvetifarazi

Silinecek mesaj ama cevap olsun:
İnternet mağazasına konuyor genelde bu tip ürünler. Nostalji formadan kasıt hangisi ve adidas marka mı bilmiyorum ama internetten alınabilir diye düşünüyorum.

rıdvan akar bahsetmişti. 100. yıl ve efsane olmuş bir takım formalar. maç günü staddaki kartal yuvasından alınabilecek demişti. istanbulda yaşamayanlar nasıl alacak onu merak ediyorum.

Çevrimdışı Fikret

Fikret Orman'i desteklemeyen Besiktas'lilarin tamami ya cahildir ya gizli haindir. Ruzgar Sagnak ya da Serdal Adali gelseydi de ilk 4'e girmek için yarissaydik keske mi diyorsunuz? Yoksa artik uzun yillar boyunca ciddi gelir ve prestij saglayacak bir stadimizin olmasi mi hosunuza gitmiyor?
Kardeşim ben f.orman stad dedi diye gittim kombineyi aldım.
İlk senesinde de almıştım. F.orman döneminde kongre üyesi oldum.

Ama sallapatinin dediğine göre kombine alanlar f.orman'ın 3 sene beleş kombine rüşveti sayesinde kral demişler.
Şimdi rüşvet yok diye kızıyormuşuz.

Benim için F.Orman veya başkası farketmez.
BEŞİKTAŞ İÇİN ALIRIM KOMBİNEYİ DE FORMAYI DA. Yanlış işi eleştiririm. F.Orman ı başarılı bulana lafım yok, doğrudur. Ancak kendisi sütten çıkmış ak kaşık değil.

Kombine alanlara hakaret edenler var burada. Ayıp!

Çevrimdışı Fikret

Kısa surede degisecegini dusunmuyorum ama insallah yanilirim. Cidden o tarafa denk gelen taraftarlar icin ciddi sikinti. @Fikret
Y.açık-kapalı alt arası tel halen yok. Takarlar mı acaba ne dersiniz? Yani takılmışlar sökülmez belki ama yeni takılır mı acaba?

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Lafa gelince biz halkın takımıyız, biletler ucuz olsun, lafa gelince yıldız istiyoruz, şampiyonluk istiyoruz.

Beşiktaş taarftarı artık bir karar aşamasında. Halkın takımı olarak takılıp kulübünün hasılatta rakiplerinden geri düşmesini mi istiyor, yoksa başarıyı mı?

"Hem para vermeyeyim, hem kulüp başarılı olsun"; yok öyle bir dünya.

Ya siz niye anlamak istemiyorsunuz? Ciddi ciddi merak ediyorum ya art niyetlisiniz anlamak istemiyorsunuz, ya da okuduğunuzu anlamama sorunu var ve bizim derdimizi anlamıyorsunuz.

BİLET FİYATLARI DEĞİL MESELE 3 MAÇA TEK BİLET OLMASI!!!

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı ZEKI

Y.açık-kapalı alt arası tel halen yok. Takarlar mı acaba ne dersiniz? Yani takılmışlar sökülmez belki ama yeni takılır mı acaba?
Camlar eger hazirlanmazsa takacaklardir orasini oyle bos birakamazlar. Orasi dediginiz gibi tribun ayrimi

Çevrimdışı ZEKI

Camlar eger hazirlanmazsa takacaklardir orasini oyle bos birakamazlar. Orasi dediginiz gibi tribun ayrimi

Çevrimdışı tayfun_bjk

Boş boş konuşmayın.
KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ!
Ben ve diğer kombine alan arkadaşlar senin gibi RÜŞVET KARŞILIĞI YALAKALIK yapmayı normal bulmuyoruz. KOMBİNECİLERE İFTİRA ATMA!

Ne zaman kraldı? 3 senedir 3 maça gittim ben. Kimseye de stad 2 sene geciksin ki 2 sene maça gideyim demedim. Zamanında bitseydi ağustos 2014 sözü verrmişti f.orman. Ama işte f.orman ın ağzından çıkan sözün doğru çıkma olasılığı düşük.

Kombine satın alanlar DESTEK İÇİN ALDI. Terbiyesizliğin lüzumu yok.

bu arkadaş uygun bir dille esprili bir dille işi yumuşatmaya çalışmış yani orta yol bulmaya çalışmış ama rusvetçiye çıkmış adı.. yazık çok yazık kombine aldın diye sahibi mi oluyorsun klübün bu şuna benziyor doktora gidiyorsun ve beğenmediğin ya da beklentinin karşılanmadığı bir durumda hissediyorsun kendini yani doktor sana 1000mg lık antibiotik yazmadı diye doktora hakaret edip senin maaşını ben veriyorum diye arsızlık yapıyorsun. zaten bu var bizde yapacak birşey yok buradan izliyor ibret alıyoruz. peki kardeşim kombine aldın madem 100 lira ver açılışa gel bunda ne var acaba ben anlamadım. kombinen diyor seneye geçerli olacak bir sezon diyor klub sen sezonluk almadın mı zaten ne ya sorun ne .. hani destek ?.. sen kendini nimetten mi zannediyorsun iki günde 12500 kişi kombine aldı ürün varsa iyiyse bu satılır zaten. kimsenin eyvallahına ihtiyacı yok bunun. evet haklısın ben zamanında destek icin aldım dersin evet anlıyorum ama sen 3 sezondur maca gittin derbisi ingiliz klubu defalarca izledin. daha ne ya boyle ballı iş yok bu devirde kusura bakmayacaksın. futbolcu parasını almadımı acaba diyor sektor acımasız sende buradan kendine pay biç sevgili kardeşim.

Çevrimdışı Fikret

rıdvan akar bahsetmişti. 100. yıl ve efsane olmuş bir takım formalar. maç günü staddaki kartal yuvasından alınabilecek demişti. istanbulda yaşamayanlar nasıl alacak onu merak ediyorum.
İstanbul da büyük yer hocam sadece maç günü demek istanbullu için bile ulaşması zor demektir.
Siz artık dorumdan özel mesajla birine aldırırsınız diyecem ama...

Çok satılması planlanan ürünler illaki internete konur.
Az sayılı satılan belki k.yuvasına özellikle komup ilgi çekmeye çalışılabilir.