Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5498189 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozgursum

iyi de oraya parayı verip girecek insanlar var onlar taraftar değil mi? hepsi para babası mı?
Aynisini soyluyorum abi , biz 8 kisi danaya girer gibi 3 tane 3 lu mac biletinden alip aramizda maclari paylasicaz. Bunu yapmak o kadar da zor degil. Istenince o para bulunuyor. Ayrica bir kisi zengin olunca taraftarligi yok mu oluyor?  Bu laflari edenler asil maddiyat uzerinden taraftar ayrimciligi yapiyor. O stada gidecek herkes , gidemeyen kadar Besiktasli. Gidemeyen de giden kadar Besiktasli. Bu kadar basit.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu gidişle ilk maçta kendi stadında ıslıklanacak ilk başkan olacak Fikret Orman. Bu da büyük bir başarı bence..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben bilet fiyatlarını makul buluyorum, onu söyleyeyim.

Bugün Fenerbahçe'nin en ucuz bileti 100 TL. Öyle açılış maçı, derbi falan da değil, normal bir lig maçı. Osmanlı maçı bileti, bakın kaç TL?

https://www.passo.com.tr/tr/clubs/fenerbahce/fixture.aspx?fixture=6cc0275f-e9b9-e511-9c00-00dc01344114

Bu Fenerbahçe'nin fakir taraftarı yok mu? Onlar napsınlar?

Kısacası yönetim bu 3 maça en ucuz bileti 100 TL yapmış, fiyatlar normal.

Benim sorunum 3'lü bilet uygulamasıyla. Bence açılış maçı çok rağbet görecek, en az 150TL olmalıydı. Diğer 2 maç da 90'ar TL olmalıydı.

Kulüp de böylece 300 TL yerine 330 TL kazanırdı.

Gerçi planlanan bu sanırım, kombinelilerin önceliği bittikten sonra tekli biletler bu fiyatlara satılabilir.

Çevrimdışı tugozcan

Arkadaslar yanlis anlasilabilirim belki ama, 3 maclik bilet alsam, sadece 2 tanesine gidebilecegim ben. Kalan 1 maci devredebiliyor muyuz? Mumkun mu bu?

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

3lü kombineye rağmen stat tam dolmazsa  tek tek satarlar mı kalan yerleri ?
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı onurturan

bütün hayat enerjim gitti şuan .. Keşke zamanında paraya kıyıp 1903 tribününden alsaymışım..
yada iyi ki paraya kıyıp numaralıdan almamışım..
kombinesi olup da ilk maça GİDEMEYEN ler inşallah çok beddua etmezler kulübe.. Yazık çok yazık...

Çevrimdışı Oktay

Bu gidişle ilk maçta kendi stadında ıslıklanacak ilk başkan olacak Fikret Orman. Bu da büyük bir başarı bence..
sen akşam akşam çok strese girdin tansiyonunu biraz düşürme adına seni 1 günlüğüne  mod onayına alıyor.. yoksa birazdansinirden kafanda buhar çıkacak

Çevrimdışı Erdem Çözer

bu iş düzelmezse ilk ıslıklayanlardan olurum.. beni bile bu duruma getirdi ya helal olsun!
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı tugozcan

Birde baskan trtde 30 maca gidenlere ayricalik falan dedi. O olay tam olarak nasil? Oncelik alabilmek icin 30 maca gitmis olmak mi lazim

Çevrimdışı ozan062

burda bu tip yorumlar yapıyoruzya biz aslında düşman ilan ediliyoruz garip garip mesjalar yazılıyor :))

ben daha 2014 yılında soyledim ilk maçında bile Yönetim gitsin﹗ denebilir diye...yok efendim o nasıl olur dendi :)) bencede bu sene olmaz ama yeni senede sıfır krediyle yepyeni bir dünyaya başlıyacak sayın başkan işi zor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı onder23

Olmamış bu yapılanlar. En azından tekli olarak satılabilir. Taraftar bu kadar mağdur edilmemeli.

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

Ya abi.. 1 sene kombineyle 3 sezon izlerken fikret orman kraldi.. Simdi 3lu bilet cikinca adami yerin dibine soktunuz.. Tamam ben de karsiyim ama sakin... Bir fikra vardir... Kazanin dogurduguna inaniyorsun da oldugune neden inanmiyorsun.. Tam o hesap olmus bu is.. Bu isi desteklemesem de abartili tepki verildigini dusunuyorum... Ogrenci arkadaslar.. Siz de 3 kiai birlesin bilet alin.. Kura cekersiniz hangi maca kimin gidecegini.. Ya da sonradan satarsiniz..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

bu iş düzelmezse ilk ıslıklayanlardan olurum.. beni bile bu duruma getirdi ya helal olsun!
ıslıklamak bize yakışmaz.. her zamanki gibi birlik olup bu hatayı düzelttirmemiz lazım abi

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Rahatiniza bakın , sizin yaptığınız doğru bu terbiyesizliklere ses çıkarmayalım.
3lü kombine eleştirisini geçtim bile. Silersiniz bunu da , herşeyi övenlerle, çalışıp bi yerini sıkarak kombine alanlara laf edenlerle, durumu olmayanlara laf edenlerle mutluluklar kendi kendinize konusun takilin burda.

Çevrimdışı ozgursum

Bu denli reaksiyonu cozemiyorum acikcasi.Yok isliklamalar , baskanliktan gidecek imalari filan.  Dogru mudur 3lu bilet uygulamasi bence olmasa daha iyiydi ama kulubu yonetenler taraftara en kolay geleni degil kulubun o andaki ihtiyacina gore hareket ediyor. Illa FFP cezasi olmasina gerek yok. Sampiyonluk yolunda odemelerin gecikmesi bile sampiyonluktan edebilecekken , 3 macin parasini hemen istemek ve gecikmis odemeleri hemen yapma istegi bana cok da yanlis gelmiyor. Bazi arkadaslar yoneticiler  empati yapsin diyor da ben de yoneticilerin yerine koyarak empati yaptim. Bana cok yanlis gelmedi o yonden dusununce. Yanlis bile olsa bu pazarlama stratejisidir. Bunun dogru ya da yanlis oldugunu bilet satislarindan anlariz. Eger biletlerin tamami bursa macindan once biterse yonetim kendi acisindan dogru strateji yapmis demektir. Eger satilamayan 1 bilet bile kalsa , o zaman buyuk bir strateji hatasi olur. O zaman hesap sorma olayina girilir. 

Çevrimdışı Erdem Çözer

ıslıklamak bize yakışmaz.. her zamanki gibi birlik olup bu hatayı düzelttirmemiz lazım abi

ona çabalıyoruz zaten, düzelmezse dedim

Çevrimdışı sallapati

Biat kültürünün en güzel örneği bu forum, bugüne kadar saygı duydum ama yanlışa yanlış diyemeyen insanlarla işim olmaz. Kalın sağlıcakla. Bir şekilde maçlarda karşılaşmak dileğimle..
Biz de yanlis dedik.. Eksejere etme birader.. Forumu neden genelliyorsun.. Ayip ediyorsun

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı umutcoban

Beşiktaşlı kardeşlerimin abilerimin fiyat konusundaki görüşüne saygı duyuyorum fakat şöyle de bir durum var. Bu fiyat değişmeyecek ve o 3 maç kapalı gişe olacak ki fiyatlar bence makul. Ben İzmir'de Bucaspor maçına 150 tl verip bilet aldım. 300 tl 3 maç çok çok iyi. Her zaman her koşulda Beşiktaş menfaati sigaradan, kafeden, gezmeden tozmadan daha önde daima ön plandadır. Şampiyonluğa giden yolda da çekilen çile kutsaldır. Bulun buluşturun alın alamayanlar da devretsin. Üzülmesin seneye zaten her maç izleyeceksiniz. Başkanı ıslıklamak, isyan etmek, ölümüne eleştirmek doğru bir tutum değil. Olması gereken buysa bu olmuştur. Belli ki maddi anlamda ihtiyaç yüksek. Bu başkan bizi bu günlere getirdi. Başkaları da getirirdi demeyin getiremezdi! Fikret Orman vizyonuyla da tavrıyla da artık Beşiktaş ve Beşiktaşlı Taraftara diğer takım taraftarlarının bakış açısını değiştirmiştir. Her durumda her koşulda her yerde destekliyorum. Takımımla da yönetimimle de mabedimle de gurur duyuyorum!

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bu denli reaksiyonu cozemiyorum acikcasi.Yok isliklamalar , baskanliktan gidecek imalari filan.  Dogru mudur 3lu bilet uygulamasi bence olmasa daha iyiydi ama kulubu yonetenler taraftara en kolay geleni degil kulubun o andaki ihtiyacina gore hareket ediyor. Illa FFP cezasi olmasina gerek yok. Sampiyonluk yolunda odemelerin gecikmesi bile sampiyonluktan edebilecekken , 3 macin parasini hemen istemek ve gecikmis odemeleri hemen yapma istegi bana cok da yanlis gelmiyor. Bazi arkadaslar yoneticiler  empati yapsin diyor da ben de yoneticilerin yerine koyarak empati yaptim. Bana cok yanlis gelmedi o yonden dusununce. Yanlis bile olsa bu pazarlama stratejisidir. Bunun dogru ya da yanlis oldugunu bilet satislarindan anlariz. Eger biletlerin tamami bursa macindan once biterse yonetim kendi acisindan dogru strateji yapmis demektir. Eger satilamayan 1 bilet bile kalsa , o zaman buyuk bir strateji hatasi olur. O zaman hesap sorma olayina girilir. 

çok yanlış bir bakış açısı.. biletler illaki tükenecek mesele o değil.. zar zor kombine alan bir çok insan şu anda kara kara düşünüyor.. bu parayı bir seferde ayarlayamayacak bir çok öğrenci ve sıkışık durumda olan insan var.. kimseyi 3 maçlık peşin para vermek zorunda bırakmaya hakları yok..

Çevrimdışı aziz1903

Basin tribunun koltuklari gelmeye baslamis

Çevrimdışı altan0348

neden uclu bilet sattıklarını açıklayalım. Eğer ki şampiyonluk yarışında bu kaza olursa son maçlara gelen azalır diye böyle bir yönteme başvurmuşlar. Yahu yap ilk maçı en düşük 150 lira ki diğer maçları da 100 er yap daha karlı çıkarsın. Ama yok fikret orman garantiye alıyor parayı. Tamam paraya ihtiyacımız var ama üç maça o kadar para tek seferde veremez çoğu kişi. Olması gereken ilk maç fiyatlar yüksek olabilir ama diğer maçlara da farklı kişiler gidebilsin. Yoksa insanları kustururler vallahi.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

ona çabalıyoruz zaten, düzelmezse dedim
ben bunu yapabileceklerine inanmıyorum abi.. hatadan dönülecektir.. tepki büyük çünkü.. saçma sapan bişey zaten..

Çevrimdışı GörkemGörkem

Çevrimdışı Erdem Çözer

ben bunu yapabileceklerine inanmıyorum abi.. hatadan dönülecektir.. tepki büyük çünkü.. saçma sapan bişey zaten..

ben de inanıyorum ama işte bu kadar büyük tepkiye rağmen kayıtsız kalırlarsa yani taraftar benim umurumda değil derlerse ilk tepki gösteren olurum diyorum.. umarım böyle bir şey olmaz ve hatadan dönülür

Çevrimdışı tuncaboylu

Yalnız bir şeyi anlamadım ben.

Neden herkes 3'lü bilet alma zorunda hissediyor kendini?

Öncelik bittikten sorna biletler tekli olarak satışa sunulmayacak mı? MAddi olarak durumu el veren kombine sahibi alsın 3'lü biletini, el vermeyen tekli biletin satışa çıkmasını beklesin.