Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5497750 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı srncby1903

Taraftarın değil ama kulübün yanında hocam :) o stad mutlaka dolacak olan bize olacak ama sıkıntı değil giren girecek kazanan Beşiktaş olacak.
tamda bu zihniyete en cok tesekur etmek istiyorum... bravo ...

Çevrimdışı ozgursum

Kazanan Beşiktaş olmayacak arkadaşım. Para bulamadığı için Gözü yaşlı evinden o maçı izleyen olduğu sürece KAZANAN BEŞİKTAŞ OLMAYACAK! Taraftarın olmadığı yerde spor kulübünün olması anlamsız. Yaşasın devlet baba kültürünün en iyi örneğini şu an Beşiktaş'ta yaşıyoruz.
Giremeyen taraftar da , giren taraftar degil mi ? Ben bileti alicam ben taraftar olmuyor muyum mesela?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bize bu sene bunu yapan yönetim seneye şampiyonlar liginde ayrı bir kombine satışa çıkarmaz mı? Bence çıkarır, ama o zaman da yine bunları destekleyen şakşakçılar olacaktır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı halvetifarazi

2 günde satılan 10 bin kombinenin asla farklı kişiler tarafından alındığını düşünmüyorum. 1 kişi anasına babasına dedesine kombine aldı. bundan sonra o kombinileri fahiş fiyatlarla alıcılarına devredecek. buna ek olarak o anasına babasına halasına aldığı kombinelerle ilk 3 maça biletler alacak. ve yine fahiş fiyatlarla alıcılarına satacak.
yönetim bu bilet stratejisi ile resmen karaborsaya yol verdi. gel gel yaptı.
[ Son Düzenleme: 26 Mart 2016, 22:25:58 halvetifarazi ]

Çevrimiçi Kapkarakartal

Yalnız bu konuşmaların burda değilde uygun bir başlık açılıp altında yapılması daha doğru değilmi ? Stadla ilgili bilgi alayım, birkaç resim göreyim diye konusuna giriyorum5 sayfadır şikayet okuyorum.

Çevrimdışı castoridae

Başkan 3 maçlık biletleri alın sonra satın diyor anladığım kadarıyla.
Arkadaş ben istanbul'a 18 saat uzaktayım, işi gücü, izini, bileti ayarladım ilk maçta Allah nasip ederse yuvadayım. Sonraki maçlara zaten gelme şansım yok, benim gelemediğim maçlara başka bir Beşiktaş'lı bilet alıp girsin. Ben göreceğim, bir kişi daha görmüş olsun. Kaldı ki cebinden birden 300 lira çıkaramayacak çok adam var. Bırak adam bari bir maça girsin o kadar kombine almış. Bu stat nasıl olsa dolacak, bırakın bari kombine almış adam kırılıp yıkılıp ilk maça girebilsin.
financial fair play nedeniyle kulübün ihtiyacı var paraya, kombineleri seneye devretmekte haklı olarak görüyorum yönetimi ama bu kadar ezmeye gerek yok kombine sahibini.

ekleme: maç başı yüz lira Beşiktaş ve yeni stat söz konusu iken çok değil, gayet makul. Bunu da belirtmeden geçmeyeyim. Ancak 3 maç dayatması anlamsız.
[ Son Düzenleme: 26 Mart 2016, 22:28:15 castoridae ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Giremeyen taraftar da , giren taraftar degil mi ? Ben bileti alicam ben taraftar olmuyor muyum mesela?
Sen önce git okuduğunu anlama dersi al sonra seninle ayrıca konuşuruz. Hadi iyi akşamlar..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sallapati

Stat seneye acilsin diyenler vardi.. Baskan 3 mactan nerdeyse 100 milyon toplayacak

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

Bilet fiyatlarını pahalı bulmadım.Kulüp eline geçen fırsatı değerlendirmek istedi ki bana göre doğru olanı yaptı. Birşey rağbet görüyorsa bunun fırsata dönüştürülmesi kaçınılmaz oluyor.

Umarım önümüzdeki yılda bütün maçlar kapalı gişe olur. Bilet bulamasakta sorun yok Beşiktaş kazansın yeter.
siz heralde henüz damdan düşmemişsiniz ..
düşünce anlarsınız bence ilk maça kombinesi olup da gidemeyeceklerin halini..
onu anlamak için gerçi baya yükskten düşmek lazım ama olsun..
Biraz empati lütfen..

Çevrimdışı aşığımsana

Kombine yok neyse dedim en azından konyada olimpiyatta b.şehirde izledik bir şanş dedim bulursam alırım mantığıyla, şimdi 300 lirayı çıkarmak zor bi'de şehir dışında öğrenciyim. Gerçekten zor bir durum,inşallah  bir çözüm yolu bulunur.
[ Son Düzenleme: 26 Mart 2016, 22:33:38 aşığımsana ]
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı kyiv

Herkes her maça gidecek diye bir kaide var mı? Önemli olan kulüp mü yoksa herkesin maçı izleyebilmesi mi? Maça bu sene gidemezsin de seneye gidersin ne olacak yani?Seneye orada oynayacak Beşiktaş değil mi?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Stat seneye acilsin diyenler vardi.. Baskan 3 mactan nerdeyse 100 milyon toplayacak

Başkan nasıl topluyor? Kendi cebinden mi veriyor?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı iilkerr

1000 yuroya Gomez'i alıyoruz, milyon dolarlara çin'e futbolcu satıyoruz. uefa stadın durumunu biliyor. ya ffp' de sıkıntı var ya bizde. arkadaş bu adamlar bizden ne istiyor? yıllık +60 milyon kâr falan mı istiyor? 2 ay kalmış bir anda ffp muhabbeti çıktı? madem bu kadar sıkıntımız var medyaya prim vermeden başkan çıksın röportaj arasında ''sevgili Beşiktaşlılar mağazalardan ürün alın stadımızda katkınız olsun'' gibisinden çağrı yapsın. borsada hisseler 2 ayda %100 den fazla değer kazandı. ne oldu da birden ffp diye bağırışmalar çıktı ???

Çevrimdışı Ardau

Tek söyleyeceğim yazıklar olsun! Ben gidip maketten kombine alanlardanim. Bu mudur vefa? 300 tl çıkarıp veremem imkansız. Sen git ilk maç hayaliyle kombine al . Sonra olan bu. Gerçekten yazıklar olsun!

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı ahmet1903

ben ogrenciyim mac icin butun imkanlari seferber edip gelecektim 330 tl nedir benim aileme 1 aylik masrafim nerdeyse onu gectim sehirdisindaki taraftarlar ne yapacak 1200 tlye bilet var bazi kisilerin aylik maasi insallah yonetim hatanin farkina varir yoksa diger maclarda asiri karaborsa olacak

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Herkes her maça gidecek diye bir kaide var mı? Önemli olan kulüp mü yoksa herkesin maçı izleyebilmesi mi? Maça bu sene gidemezsin de seneye gidersin ne olacak yani?Seneye orada oynayacak Beşiktaş değil mi?
Önemli olan benim sonra kulüp, kulüp taraftarlar için vardır bunu anlamıyorsunuz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı halvetifarazi

bu olacakları kaç ay önceden görüp yazdım. herkes beni eleştirdi. dalga geçti.

o zaman da yazdım şimdi de yazayım. yeni stadla yeni yönetim anlayışıyla, yönetim bizleri taraftar olarak değil "müşteri" olarak görüyor. ister kızın ister dövünün. bu işler böyle artık taraftar değil müşteriyiz. cebimizdeki para kadar değerliyiz.

Çevrimdışı kyiv

iyi de oraya parayı verip girecek insanlar var onlar taraftar değil mi? hepsi para babası mı?

Çevrimdışı kadir137

ben ogrenciyim mac icin butun imkanlari seferber edip gelecektim 330 tl nedir benim aileme 1 aylik masrafim nerdeyse onu gectim sehirdisindaki taraftarlar ne yapacak 1200 tlye bilet var bazi kisilerin aylik maasi insallah yonetim hatanin farkina varir yoksa diger maclarda asiri karaborsa olacak
+1903
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı baro19

Biz HALKIN takımı değiliz arkadaşlar SARAY takımıyız. Bu tip olaylara alışsak iyi olur :D

Çevrimdışı sallapati

Başkan nasıl topluyor? Kendi cebinden mi veriyor?
Hayir ben yapilani savunmuyorum ama erken acmanin buyuk bir girdisi olacak. Klube.. O yuzden apar topar acip olayin kaymagini almaya calisiyor yonetim...  Eksik acilmasin , seneye acariz diyenler olmustu forumda

Çevrimdışı emre19003

Arkadaşlar aranızda epeydir varım ancak ilk kez bugün yazma ihtiyacı hissettim neden mi fikret orman artık ben yaptım oldu davasını gutmeye başlamıştır ve bunun devamı da gelecektir her zaman söylemiştim bu stad biterse fikret ormani kimse yıkamaz diye ancak şuan kendi koltuğunu sallamakta haberi yok neden mi bir stada kazma vurulduğu anda kombine alan değerli kardeşlerimin hakkını bilet almaya mecbur bırakarak daha sonrasinda söylediği beğenmeyen iade etsin sözleriyle iki bizi hep halkın takımı diye lanse ettiler biz saray takımıyız diyerek beşiktaş ruhuna aykiri sözler söylerek üçüncüsü ise en vahimi üçlü bilet alma zorunluluğu getirerek madem ki böyle bir fikriniz var şunu yaparsınız üç maçın ayrı ayrı bilet fiyatları 100 er tl üçlü kombine 250 tl dersin almak isteyen üçlü kombine alır alamayan tek maç biletini alır maçını izler her ne kadar sevmesemde ahmet çakar vari söylüyorum ey fikret orman bu kulüp babanın dükkanı değil biz halkın takımıyız bunu kimse değiştiremez çık televizyona benim söylediklerim yanlış anlaşıldı benim niyetim o değildi kulübün paraya ihtiyacı var siz değerli eski kombine sahiplerinden ricam şudur son kez feda istiyorum gelin şampiyonluk yolunda beraber yuruyelim de üçlü kombine olayını da anlattığım şekilde he akıl vermek biz halkın haddine değil ama öyle düzenle eskiden olduğu gibi sana sonuna kadar biat edelim arkanda duralım yoksa bu rüzgar şuan olmasa da sezon sonunda seni alıp götürür başkan...

Çevrimdışı gkyrn

Alıntı yapılan: ebabil - Bugün, 19:39:12
burada maç izleyeceklere yarı fiyatına satılmalı biletler. sahanın yarısından fazlası görünmüyor.

orada maç izleyenlere bu gösterilip şükrettirilebilir  :kop: :kop: :kop:

buna da ölümü gösterip sıtmaya razı getirmek denir herhalde.
Bana kalırsa kabul edilir tarafı yok. :bandit: :bandit: @ebabil @sosyalkartal

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…