Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5497427 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sezai

Bu üç maçlık bilet alma zorunluluğu en aşağı deyimiyle ayıptır. Üniversiteye İstanbul'da başladım , İnönüde maç izlemek nasip olmadı , kombineyi de çok uzun zaman biriktirip aldım bir iki abimin söylediği gibi stadın açılışını görebilme hayaliyle. 300 - 330 lira fazla değil ancak bir öğrencide ha deyince çıkacak bir para da değil. Şükürler olsun ben iyiyim, ancak elbet benden kötü maddi durumu olan öğrenci de vardır. Rıdvan Akar abi , 23 Martta twitterda 3'lü bilet olmayacak demişti , acaba neden düşünceler değişti, anlayamadım.

Çevrimdışı emrecakmak

Biletler için başka bir konu vardı sanırım burda tartışmasak güzel olur.

Bunu ne olduğu hk bilgisi olan var mı acaba? ben birşeye benzetemedim :)

Çevrimiçi Kartal Ç

tam düşündüğüm gibi o sıkıtıdan kısa vadede çıkmak için bu yola baş vurdular yapacak bişey yok maalesef :bandit:

Finansal fairplayden 1 sezon daha ceza yemek bizi bitirir. Fenerin yanına malzeme yaptıkları gibi şimdi de gs nin yanına malzeme olmayalım.
Gerçekten ffye uymak için acil sıcak para gerektiğinden böyle birşey yapıldıysa Beşiktaş için bu taraftar ilk maça gidememe cefasına da katlanır elbet.
Ama yazın yapılacak organizasyonlarla yönetimin bu taraftarın gönlünü alması gerekir.
Artık büyük takımlarla 4 maçlık hazırlık turnuvası yapıp temsili ücretlerle mi seyirci alır napar orasını bilmem. Bi yolunu bulsunlar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

FFP yala demeyi nasil kendinde hak buluyorsun ve bu kadar emin konusuyorsun? Uefa kriterlerine uygunluk icin basvru nisan ayinda yapiliyor ve bu donemde kulubunuz gecmis herhangi bir borca sahip OLAMAZ. Biz uefa ya taahhutlerde bulunmus bir kulup olarak , taahhutlerimizi hele ki en basit kurallarda bile bozarsak sonumuz belli. Gs ye bakarak sonu gormek zor olmaz.
Daha düne kadar bu konunun adı bile geçmiyorken birden ortaya atılması neden kimseye mantıksız gelmiyor? Ortada başka şeyler döndüğü belli. Başkanın her sözüne inanıyorsunuz buna gülüyorum
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı gurol_1903

rıdvan akar ‏@AkarRidvanakar  23 Mar
3'lü bilet veya 3'lü kombine: kesinlikle olmayacak. Her maç için bilet satılacak

Çevrimdışı DenizAnt

Bilet politikasının sebebi taraftarın varını yoğunu almak başka bir sebebi yok.

bi arkadaş vardı, "50-60 lira bilet parası için kombinesi olanları mağdur etmeye gerek yok, madem böyle bişey yaptın (kombineleri son üç maçta geçersiz sayıp, gelecek sezonun tamamında geçerli saymak), bilet fiyatını 1000 liradan daya" şeklinde özetlenebilecek önerilerde bulunmuştu. böyle yapsalardı üç maça 3 bin lira verecektik yani. herkes doğrunun yanında durmuş olsaydı, bugün bu uyanıklık yapılamayacaktı. bugün bu yanlışa da tepki gösterilmezse, ben olsam yönetimin yerinde, yeni kombine alanlar dışındaki herkesin kombinesini iptal ederim sezon sonunda. 2-3 yıl bedava izlediniz, gelin bakalım, sökülün paraları derdim. öyle başa böyle tarak.

yapılan şey zaten etik değildi, hukuka uygun değildi. iyice tüy diktiler. yanlış olduğunu belirttik ama bağrımıza taş bastık beşiktaş sevdamızdan. parasını verip yine alacaktık bileti. maç başına @Necmi abinin dediği, kombine fiyatının % 10'u bilet parasını dikkate alarak, 275 liradan son üç maçın tamamına gitmeyecektim ben. açılış maçına yoğun talep yüzünden tek başıma, osmanlı veya kayseri maçlarından birine de oğlumla birlikte gidecektim. (kapalı üst 4. kategori kombinesi nedeniyle, yönetimin açıkladığı fiyatlara göre bana maliyeti 240+(240*2)= 720 lira olacakmış. kendim iki maça gitmiş olacaktım. oğlum 1 maça. şimdi plan iyice karıştı. bursaspor maçına gitmek için üç maçın biletini de 720 lira verip satın alacağım. bursa maçına gideceğim. sonra kayseri veya osmanlı maçlarından birini seçip, oğlumla ona gideceğim. ya da gelecek sezon, her ne kadar istanbul dışında yaşayacak olsam da, yalnızca oğlanın bilet maliyetine ve yol parasına katlanarak bir maça götüreceğim çocuğu. bu sezon gitmediğim 1 ya da 2 maçın biletini de, burada kombinelilerin olaya ilk tepkisine "fırsatçılık, pintilik, beleşçilik, bedavacılık, (kulübün) hal(in)den anlamazlık, stat için varını yoğunu harcayan yönetime nankörlük" suçlaması getirenlerin tarif ettiği şekilde fırsatçılık yapıp birine en az gişe fiyatından devredeceğim. devretmek için de maçtan 1 gün öncesine kadar bekleyeceğim ki, belli olmaz 500'e, 1000'e okuturuz. acırsam namerdim. yönetimin acımadığı taraftara ben mi acıyacağım? bundan sonra böyle demek ki. tottenham, trabzon gibi maçların biletini geçtiğimiz iki yıl bedelsiz devrettik, model olarak yönetimimizi alıp bundan sonra fahiş fiyatlarla devredeceğiz. yoksa 2017-2018 sezonunda kombine filan alamayız, belli ki yönetim gözünü kararttı. taraftarlık dönemi bitti, hayırlı olsun, artık alt ve orta alt gelir grubunun beşiktaş tribünlerinde işi yok. başkan fırat günayer'e verdiği röpörtajda zaten belli etmişti bu gelir grubundaki insanlardan hazzetmediğini. stat inşaatı yanında, doğru yaptığı birçok iş yüzünden, "okuldan arkadaşlarını bahçeli evde ağırlama imtiyazı"nı yaşamış olmakla övündüğünü bile bilinç altıma atıp görmezden geldiğimi şu son günlerdeki konuşmaları ve politikası ile yeniden anımsadığım başkan! 

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Ffp olayını geçin, Pektemek'e 1.5 mudur nedir vermesin o zaman adamı hasta etmesinler hayallerimiz yıkıldı hayallerimiz. Herkesin tuzu kuru değil herkes ona göre konuşursa iyi olur.

Çevrimdışı Efe

BU gun kamerada kalan fotograflar bazilari panoramik yapmaya calistim ama becerememisim.
Yeni acik kapali kısımda skorboarda baslaniyordu ve gelen paneller kutularindan acilip yeni aciktaki yerlerine tasınıyordu.

ben olacaktım yanında hep bensiz giriyorsun stada abi  :bandit: :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

Şampiyonluğa gıderken takımla taraftar yonetım bırlık olmuş ken ne gerek var böle polımıklere yanı tamam öbürüne eyvallah dedıkte bu 3 mac kıtleme olmadı kendı ayağımıza sıkıyo yonetım stat açma uğruna sampıyonluktan olmayız ınsallah
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ZEKI

Biletler için başka bir konu vardı sanırım burda tartışmasak güzel olur.

Bunu ne olduğu hk bilgisi olan var mı acaba? ben birşeye benzetemedim :)

Kartal yuvasi imis orasi @emrecakmak

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bu üç maçlık bilet alma zorunluluğu en aşağı deyimiyle ayıptır. Üniversiteye İstanbul'da başladım , İnönüde maç izlemek nasip olmadı , kombineyi de çok uzun zaman biriktirip aldım bir iki abimin söylediği gibi stadın açılışını görebilme hayaliyle. 300 - 330 lira fazla değil ancak bir öğrencide ha deyince çıkacak bir para da değil. Şükürler olsun ben iyiyim, ancak elbet benden kötü maddi durumu olan öğrenci de vardır. Rıdvan Akar abi , 23 Martta twitterda 3'lü bilet olmayacak demişti , acaba neden düşünceler değişti, anlayamadım.

dün ANÇ açıklamıştı.. böyle bir fikir verdim yönetime görüşeceğiz diye.. yani fikir babası ANÇ gibi görünüyor ama sonuçta benim için bu hata bütün yönetime aittir..

edit: bu arada şunu da belirteyim Allah'a şükür benim için sıkıntı değil alırım giderim ama bu parayı bir anda çıkaramayacak, zar zor kombinesini almışlara büyük ayıp.. hadi tek tek para istendiğinde kulübün ihtiyacı varmış insanlar bir şekilde ayarlar demiş desteklemiştik ama bu kadarı sıvamak oldu..
[ Son Düzenleme: 26 Mart 2016, 22:03:26 Erdem Çözer ]
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Arkadaslar malumunuz bugun stadtaydim aldigim bir cok bilginin yani sira ffp den dolayi ciddi sikintilar varmis.

abi inanırmısın daha bu stad duyurusundan once ilk bu kombinelilere bu laf soylenmeden once (baskan tarafından) öyle bir sey bulacaklarki herkesi buna inandıracaklar diyordum

işte bu:) en güzel neden ve hiçbir sekilde inanmıyorum 2,3 senedir olmayan sey nedn simdi oluyor veee bombaya geliyorum

yonetimden bazı insanlar demişki kendi söylemiyle seneye acalım stadı..

demekki şart değildi kendileri zorladı açılısı.. yani parayla ilgili sorun değil burda insanları inandırmak için bir neden arıyorlardı ve buldularda.. bana sorarsanız inanmamakta fayda var beyaz yalan yani bu:)
[ Son Düzenleme: 26 Mart 2016, 22:05:56 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı kyiv

Bilet fiyatlarını pahalı bulmadım.Kulüp eline geçen fırsatı değerlendirmek istedi ki bana göre doğru olanı yaptı. Birşey rağbet görüyorsa bunun fırsata dönüştürülmesi kaçınılmaz oluyor.

Umarım önümüzdeki yılda bütün maçlar kapalı gişe olur. Bilet bulamasakta sorun yok Beşiktaş kazansın yeter.

Çevrimdışı ZEKI

abi inanırmısın daha bu stad duyurusundan once ilk bu kombinelilere bu laf soylenmeden once (baskan tarafından) öyle bir sey bulacaklarki herkesi buna inandıracaklar diyordum

işte bu:) en güzel neden ve hiçbir sekilde inanmıyorum 2,3 senedir olmayan sey nedn simdi oluyor veee bombaya geliyorum

yonetimden bazı insanlar demişki kendi söylemiyle seneye acalım stadı.. demekki şart değildi kendileri zorladı.. yani parayla ilgili değil burda insanları inandırmak için bir neden arıyorlardı ve buldularda.. bana sorarsanız inanmamakta fayda var beyaz yalan yani bu:)
@ozan062 ben duydugumu soyledim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yonetimden bazı insanlar demişki kendi söylemiyle seneye acalım stadı.. demekki şart değildi kendileri zorladı.. yani parayla ilgili değil burda insanları inandırmak için bir neden arıyorlardı ve buldularda.. bana sorarsanız inanmamakta fayda var beyaz yalan yani bu:)
Ya herkes de inanıyor. Sanki bu mali tablolar dün ortaya çıktı. Milletin aklıyla dalga geçmekten başka bir şey değil. İnanmak isteyen inanır ben zerre inanmıyorum. 3 lü kombineyi de alacaz ama yapılan büyük ayıp elli tane farklı yöntemi var bunun
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yiğit

3 maç için bilet satışını desteklemiştim ama 3'lü satış zorunluluğu inanılmaz mantıksız olmuş. Zaten satılmazsa da her türlü dolacak o stat. Ama şehirdışından yurtdışından gelenler tek maça girerse tribünde boşluklar kalacak. 3'lü biletin seçenek olması gerekirken neden böyle bir yola gidiliyor anlamış değilim. Ayrıca Rıdvan Akar'ın da sürekli olmayacak deyip bilgimin dışında böyle bir gelişme oldu demesi çok üzücü bir durum oldu.

Çevrimdışı Mahmut

@Mahmut ben zaten kombinelere ozellikle maketten kombine alanlara haksizlik oldugunu basindan beri soyluyorum. Tek mac tek mac gitselerdi cok daha iyi olacakti. Millet alacak 3 maclik bileti gitmeyecegi maci karaborsadan cok daha pahaliya satacak. Biz karaborsayi bitirelim dedik, simdi tam tersine kara borsa ozendiriliyor.
@ZEKI Hocam forumun böyle bir şey organize etmeye yönelir mi bir sıkıntı olur mu bilmiyorum ama özellikle kombinelilerin mağduriyeti giderilir bence, hatta forum dışında da yayılsa çünkü twitterda falan okuyorum bayagı bir mağdur var öğrenci mi dersin şehir dışından gelen mi dersin.
Madem ffp yüzünden bu duruma mecburuz, yapılacak pek de birşey yok ama bu ffp olayını kontrol edememeleri de benim açımdan yönetime bir eksi puandır o zaman stad bir şekilde gecikse avrupaya bile gidemeyecektik.

Çevrimdışı srncby1903

Koskoca Besiktas i bir stadin icine hapseden sayin fikret ormana , izledigi yanlis politikalari ve  bunlari gorup de sirf stad yapiyor diye sesini cikarmayan Besiktas taraftarina da cok tesekkur ederim ... Bugun gelinen nokta kulubun paraya ihtiyaci olmasi durumunu coktan gecmistir... sayin fikret orman cok parasi ama cok parasi olmayan vodofone arena ya gelmesin diyor ... her zaman oldugu gibi taraftarinin yaninda degil tekrar tesekkur ederim emegi gecen herkese ...

Çevrimdışı ozan062

@ozan062 ben duydugumu soyledim.

biliyorum abi zaten cokca konusuluyor ama oncesinde değil sonrasında garip olanda bu,,

o 11 nisan duyurusunun yapıldığı gün ısmarlama bir gazeteciyle bu konuyuda sordurup guzel bir cevapta buldurdular ekran basında buda bir oyundu yanlıs yaptılar üstüne tüy dikiyorlar yahu ne gerek var...

Ya herkes de inanıyor. Sanki bu mali tablolar dün ortaya çıktı. Milletin aklıyla dalga geçmekten başka bir şey değil. İnanmak isteyen inanır ben zerre inanmıyorum. 3 lü kombineyi de alacaz ama yapılan büyük ayıp elli tane farklı yöntemi var bunun

yahu stadı hemen acıyoruz tabiki bi mali yüklenme olur bunuda en iyi uefa bilir ve niye adamlar bu sıkısıklıkta bizi zorlasınlar bunca zaman zorlamamıslar vallahi niyeti sorguluyorum yoksa yani bu paralar para değilde işte ben arka plana takılıyorum... birde artık sunu tek bir agızdan duyursunlar yani o oburunu diyor bu baska diyor sonra işler karısıyor olmuyorki
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

Başkan 3 Lüyü yanlış anlamış  :kop: :kop: :kop:
Başkana ve Mimar a ettiğim Laflar boşuna değilmiş  :akuma: :akuma:
@Melekcik  ne oldu Para göz Başkan 3 sardı millete :bandit:

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI Hocam forumun böyle bir şey organize etmeye yönelir mi bir sıkıntı olur mu bilmiyorum ama özellikle kombinelilerin mağduriyeti giderilir bence, hatta forum dışında da yayılsa çünkü twitterda falan okuyorum bayagı bir mağdur var öğrenci mi dersin şehir dışından gelen mi dersin.
Madem ffp yüzünden bu duruma mecburuz, yapılacak pek de birşey yok ama bu ffp olayını kontrol edememeleri de benim açımdan yönetime bir eksi puandır o zaman stad bir şekilde gecikse avrupaya bile gidemeyecektik.

kontrol demeyelim verilen sozler diyelim @Mahmut

Çevrimdışı emrecakmak

Koskoca Besiktas i bir stadin icine hapseden sayin fikret ormana , izledigi yanlis politikalari ve  bunlari gorup de sirf stad yapiyor diye sesini cikarmayan Besiktas taraftarina da cok tesekkur ederim ... Bugun gelinen nokta kulubun paraya ihtiyaci olmasi durumunu coktan gecmistir... sayin fikret orman cok parasi ama cok parasi olmayan vodofone arena ya gelmesin diyor ... her zaman oldugu gibi taraftarinin yaninda degil tekrar tesekkur ederim emegi gecen herkese ...
Taraftarın değil ama kulübün yanında hocam :) o stad mutlaka dolacak olan bize olacak ama sıkıntı değil giren girecek kazanan Beşiktaş olacak.

Çevrimdışı celiker1

3 maça neredeyse yarım kombine parası ödemek zorunda bırakılıyoruz Beşiktaş sevgimiz suistimal edilerek.Helali hoş olsun ama UNUTULMAYACAKSIN Sayın başkan Fikret Orman!!!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

burada maç izleyeceklere yarı fiyatına satılmalı biletler. sahanın yarısından fazlası görünmüyor.

Ben Rıdvan beye  yolladım hem  fotoyu  hemde şikayetlerimizi.Sizde  yüklenin.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kazanan Beşiktaş olmayacak arkadaşım. Para bulamadığı için Gözü yaşlı evinden o maçı izleyen olduğu sürece KAZANAN BEŞİKTAŞ OLMAYACAK! Taraftarın olmadığı yerde spor kulübünün olması anlamsız. Yaşasın devlet baba kültürünün en iyi örneğini şu an Beşiktaş'ta yaşıyoruz.
Korku akıl katilidir.