Bilet politikasının sebebi taraftarın varını yoğunu almak başka bir sebebi yok.
bi arkadaş vardı, "50-60 lira bilet parası için kombinesi olanları mağdur etmeye gerek yok, madem böyle bişey yaptın (kombineleri son üç maçta geçersiz sayıp, gelecek sezonun tamamında geçerli saymak), bilet fiyatını 1000 liradan daya" şeklinde özetlenebilecek önerilerde bulunmuştu. böyle yapsalardı üç maça 3 bin lira verecektik yani. herkes doğrunun yanında durmuş olsaydı, bugün bu uyanıklık yapılamayacaktı. bugün bu yanlışa da tepki gösterilmezse, ben olsam yönetimin yerinde, yeni kombine alanlar dışındaki herkesin kombinesini iptal ederim sezon sonunda. 2-3 yıl bedava izlediniz, gelin bakalım, sökülün paraları derdim. öyle başa böyle tarak.
yapılan şey zaten etik değildi, hukuka uygun değildi. iyice tüy diktiler. yanlış olduğunu belirttik ama bağrımıza taş bastık beşiktaş sevdamızdan. parasını verip yine alacaktık bileti. maç başına
@Necmi abinin dediği, kombine fiyatının % 10'u bilet parasını dikkate alarak, 275 liradan son üç maçın tamamına gitmeyecektim ben. açılış maçına yoğun talep yüzünden tek başıma, osmanlı veya kayseri maçlarından birine de oğlumla birlikte gidecektim. (kapalı üst 4. kategori kombinesi nedeniyle, yönetimin açıkladığı fiyatlara göre bana maliyeti 240+(240*2)= 720 lira olacakmış. kendim iki maça gitmiş olacaktım. oğlum 1 maça. şimdi plan iyice karıştı. bursaspor maçına gitmek için üç maçın biletini de 720 lira verip satın alacağım. bursa maçına gideceğim. sonra kayseri veya osmanlı maçlarından birini seçip, oğlumla ona gideceğim. ya da gelecek sezon, her ne kadar istanbul dışında yaşayacak olsam da, yalnızca oğlanın bilet maliyetine ve yol parasına katlanarak bir maça götüreceğim çocuğu. bu sezon gitmediğim 1 ya da 2 maçın biletini de, burada kombinelilerin olaya ilk tepkisine "fırsatçılık, pintilik, beleşçilik, bedavacılık, (kulübün) hal(in)den anlamazlık, stat için varını yoğunu harcayan yönetime nankörlük" suçlaması getirenlerin tarif ettiği şekilde fırsatçılık yapıp birine en az gişe fiyatından devredeceğim. devretmek için de maçtan 1 gün öncesine kadar bekleyeceğim ki, belli olmaz 500'e, 1000'e okuturuz. acırsam namerdim. yönetimin acımadığı taraftara ben mi acıyacağım? bundan sonra böyle demek ki. tottenham, trabzon gibi maçların biletini geçtiğimiz iki yıl bedelsiz devrettik, model olarak yönetimimizi alıp bundan sonra fahiş fiyatlarla devredeceğiz. yoksa 2017-2018 sezonunda kombine filan alamayız, belli ki yönetim gözünü kararttı. taraftarlık dönemi bitti, hayırlı olsun, artık alt ve orta alt gelir grubunun beşiktaş tribünlerinde işi yok. başkan fırat günayer'e verdiği röpörtajda zaten belli etmişti bu gelir grubundaki insanlardan hazzetmediğini. stat inşaatı yanında, doğru yaptığı birçok iş yüzünden, "okuldan arkadaşlarını bahçeli evde ağırlama imtiyazı"nı yaşamış olmakla övündüğünü bile bilinç altıma atıp görmezden geldiğimi şu son günlerdeki konuşmaları ve politikası ile yeniden anımsadığım başkan!