Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5497508 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı eronimo18

Evet çok daha hoş gözüküyor.

Hepsi tamamlanınca harika olacak.

valla şeffaflar takılınca çatı iyice güzel bir hal aldı biran önce bitirisinler :)
HADİD - 20

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar malumunuz bugun stadtaydim aldigim bir cok bilginin yani sira ffp den dolayi ciddi sikintilar varmis. Bu nedenlede klubun paraya ihtiyaci varmis. Sıkıntı tahmin ettigimizden cok daha buyuk. Benki biliyorsunuz bu bilet satisi olayinda tepkiliyim ki hala tepkiliyim hele 3 mac olmasina. Birde Yonetim acisindan bakmak lazim olaya.
Bu arada gece cekilen fotograflarda bir kırmızı alet goreceksiniz o hibrit makinasina sinyal yollayan alet.  Sormak istediklkeirniz olursa cevaplamayada hazirim. Videolardada merak ettiginiz sekilde numarali kamera cekim acisida var.

Çevrimdışı Kalyoncu

Hala dolmaz diyor 30 bin kombine satılmış dolmaz diyo daha neyi dolacak seneye sen minimum 30 35 binsin görürüz dolar mı dolmaz mı
Anlamakmı istemiyosun bidamı anlatayım arkadaşım her kombine alan maçamı gidiyo bir heyecan almış başını gidiyo ilk maç felan sende oturmuş burada laf çarpıyosun yap 60 binlik yapabiliyomusun hadi nereye yapıyosun daha eski açığın yüksekliğini kabul ettirememişsin oturduğun yerden ahkam kesiyosun nasıl güzel fikirleriniz vardı paylaşında bizde aydınlanalım

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı b.damatoglu

İşim gücüm gelirim iyi söylemesi ayıp. Alacağım 3 maçlık bileti de kombine de var.

Fakat;

Başkanın taraftar üzerinde profil mühendisliği çabaları can sıkıcı.

Stadı yaptı tarihe geçti başımız üstüne. Şampiyon da olacağız yine en büyük katkı kendisinin.

Her türlü arkasındayız ancak camianın genetikleriyle oynuyor. Aziz Yıldırım olma yolunda hızla ilerliyor. Eğer bizi müşteri olarak görüyorsa ve "ben çok büyük işler yaptım, taraftar profilini de değiştiririm istediğim gibi, parası olan gelecek olmayan çember dışı kalacak" diyorsa buna da eyvallah deriz. Fakat başarılı olduğu sürece deriz.

Başkan takım şahane, başarı öyle ucuza olmuyor diyor. Destek veriyoruz. Başarısızlık gelirse topun ağzına koyma hakkımızı da saklı tutuyoruz.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ahmets

Kombine alanlara bilet satıyorsun tamam ihtiyaç var birşey demedik. En az 100 lira şampiyonluğa oynayan, yeni stadını açan takım için normal dedik hadi buna da eyvallah ama 3lü satmak nedir? Öğrenci olan, asgari ücretle geçinen nasıl versin. Hele kapalıdan alanlar birden 600-700 lirayı nasıl verecek? Şehir dışından gelenleri de mi düşünmüyorsunuz. Bu karar neresinden bakılırsa fiyaskodur.

Çevrimdışı saricasi

Her kombine sahibinin bir hakki mi var daha fazla alabiliyormu ayni maca bilet.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Yönetimin bu yaptığı düpedüz taraftarı yolunacak kaz olarak görmektir. Sen, seneler önce sırf bu açılış için  kombine alan adamlara attığın kazık yetmezmiş gibi birde 3'lü bilet saçmalığı getirdin. Hadi ilk maç olduğu için en ucuz bileti 100 tl, kalan 2 maçı da 60-70 tl civarı yaparsın anlarım ama bu 3'lü bilet dayatması kabul edilemez. Fikret Orman dün 'Biz halkın takımı değiliz, Saray takımıyız' diyerek niyetini belli etmişti zaten. Yani bir anlamda asgari ücretle çalışanlara, öğrencilere bu statta maç izleyemezsiniz deniliyor. Bu bilet fiyatlarıyla eski İnönü atmosferini kimse beklemesin artık.

Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı Samet_

3 maçlık dayatmayla sehir dışından kombine alan taraftara resmen kazık atılmıştır.Camia birlik olmuşken başkan resmen ortalığa bomba

bıraktı.Şehir dışından topraktan kombine alan taraftara nankörlük edildi.İstanbulda oturup üçlü alamayacaklar da var.Tam bir kötü idarecilik

örneği.O biletleri satsan bile vefalı taraftarına ayıp ettin Fikret Orman.Tek kelimeyle yazık

Çevrimdışı Efe

Burada Fikret Orman tarafından tutulmuş arkadaşlar var. Şu son hareketin hala savunuluyor olmasının hiç bir anlamı yok..
büyük ihtimal kısa vadede ödenmesi gereken borçlardan bu şekilde yaptılar ama çok büyük ayıp ettiler hadi sen ben sineye çekiyoruz ama parası olamayana sen bu maçları kombinen olsada izleme demek olacak iş değil bu konuyla ilgili artık bişey yazmaayacağim sadece maça gelemeyeceklere çok üzülüyorum hayelleri yıkıldı bir çok arkadaşın valla parası olanlar varsa bizi takip eden en az 1 öğrenciyi sevindirsin o sevinci yaşatmak paha biçilemez benim param olsa param yettiğince alırdım  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ffp olayı uydurma. Stadı hızlı açmak için kısa vadede daha fazla paraya ihtiyaçları var bunu anlayamayacak olmak saçmalık ama insanları uefadan ceza alıcaz diye yanlış yönlendirmek daha büyük ayıp. Çıkın adam akıllı açıklama yapın..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ekrembaser

Burada Fikret Orman tarafından tutulmuş arkadaşlar var. Şu son hareketin hala savunuluyor olmasının hiç bir anlamı yok..
Kardeşim böyle ithamlarda bulunmanın da bi anlamı yok yönetim bi ayıp etti senin de ayıp etmene gerek yok

Çevrimdışı ilhan mansız

Arkadaslar malumunuz bugun stadtaydim aldigim bir cok bilginin yani sira ffp den dolayi ciddi sikintilar varmis. Bu nedenlede klubun paraya ihtiyaci varmis. Sıkıntı tahmin ettigimizden cok daha buyuk. Benki biliyorsunuz bu bilet satisi olayinda tepkiliyim ki hala tepkiliyim hele 3 mac olmasina. Birde Yonetim acisindan bakmak lazim olaya.
Bu arada gece cekilen fotograflarda bir kırmızı alet goreceksiniz o hibrit makinasina sinyal yollayan alet.  Sormak istediklkeirniz olursa cevaplamayada hazirim. Videolardada merak ettiginiz sekilde numarali kamera cekim acisida var.
Zeki hocam bizim gesede olduğu gibi zararı belli bir noktaya indirme taahhüdümüz falan var mı bu yıl için. Böyle bir şey biliyor musun?

Çevrimdışı cisse557

Futbol konusuna girmeyeyim diyorum ama demek ki kulübün ihtiyacı varmış yapmış diyenleri anlamıyorum. Kulübün ihtiyacı varsa Pektemekle Tosic'le sözleşme imzalamayacak arkadaş. Ne günahı var öğrenci adamların.

Çevrimdışı Erçin

Hem diyosun Ankara'da Konya'da maça gelen taraftarımıza öncelik veriyoruz hemde 3 maçlık kombine çıkartıyorsun :)) 3 maça gelmek zorundaymıyım arkadaş bu kadar saçmalık olmaz yemin ederim.. İnsanları sömürmekten başka birşey değil bu yaptıkları yazıklar olsun !

Çevrimdışı ZEKI

Zeki hocam bizim gesede olduğu gibi zararı belli bir noktaya indirme taahhüdümüz falan var mı bu yıl için. Böyle bir şey biliyor musun?
benim duydugum cl ye girememe riskinden bahsediliyor. Uefa ya verilmis sozler var.

Çevrimdışı ALDENYX

bursa seyircisi nasılsa alınmayacak oraya TEKLİ BİLETİ mecburen satacaklar.... :)  bu arada istanbul dışını boşverdim ülkedişindan bir kimseye KİMSENİN 3 maç dayatması YAPAMAZ....yapması saçmalıktır... :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ozgursum

Simdi durum bu , ellestirisini yapan yapsin ancak ozellikle sehir disindan geleceklere kucuk bir cozum onerisi yapayim. Biz sehir disindan gelecegiz bu maca. Arkadaslarla toplandik , diger Istanbul disindaki sehirlerde oturanlarla da konustuk ve aramizda kura cekerek sirayla maca gidicez. 8 kisiyiz ve 3 mac icin 3 bilet alicaz. Aramizda kura cekicez ve kim hangi maca gidecek belirlicez. Ben 2 maca gidicem ve boylelikle mac biletini de paylasmis olucaz. Imkaniniz varsa bu sekilde arkadaslarinizla paylasarak gidin. En azindan sizin alacaginiz biletle kayseri ya da osmanli maclarindan 1 ine gidecek kisi bulsaniz ve bileti passoligden aktarsaniz, paranizin bir kismini geri alirsiniz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kardeşim böyle ithamlarda bulunmanın da bi anlamı yok yönetim bi ayıp etti senin de ayıp etmene gerek yok
Üstüne alınan alınır. İnsanların aklıyla oynamasın kimse. Ffp olayı uydurma. Paraya ihtiyaç varsa stada iş yapan firmalar için var.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

tam düşündüğüm gibi o sıkıtıdan kısa vadede çıkmak için bu yola baş vurdular yapacak bişey yok maalesef :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

sakasını kaldıramayız bu fiyatlar ne yav zaten ben sehir dısından gelicem bir maça gelicem ama 3ünü ödücem vay anasını sayın seyirciler...zaten yol aprası var..vs vs.. biraz geniş dusunmek lazım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mahmut

Abi bu ffp kontrolü sezon sonunda değil mi ki, zaten 100-100-100 den cıkarsan bile o biletler gider sonuçta diğer iki maç da şampiyonluk maçları olacak, nedir bu acele.

Dediğim gibi kombinelilerle kombinesizlerin organize edilmesi lazım, yoksa çok büyük mağduriyet olacak @ZEKI aBİ.

Çevrimdışı ozgursum

Üstüne alınan alınır. İnsanların aklıyla oynamasın kimse. Ffp olayı uydurma. Paraya ihtiyaç varsa stada iş yapan firmalar için var.
FFP yalan demeyi nasil kendinde hak buluyorsun ve bu kadar emin konusuyorsun? Uefa kriterlerine uygunluk icin basvru nisan ayinda yapiliyor ve bu donemde kulubunuz gecmis herhangi bir borca sahip OLAMAZ. Biz uefa ya taahhutlerde bulunmus bir kulup olarak , taahhutlerimizi hele ki en basit kurallarda bile bozarsak sonumuz belli. Gs ye bakarak sonu gormek zor olmaz.
[ Son Düzenleme: 26 Mart 2016, 21:56:18 ozgursum ]

Çevrimdışı ZEKI

Abi bu ffp kontrolü sezon sonunda değil mi ki, zaten 100-100-100 den cıkarsan bile o biletler gider sonuçta diğer iki maç da şampiyonluk maçları olacak, nedir bu acele.

Dediğim gibi kombinelilerle kombinesizlerin organize edilmesi lazım, yoksa çok büyük mağduriyet olacak @ZEKI aBİ.
@Mahmut ben zaten kombinelere ozellikle maketten kombine alanlara haksizlik oldugunu basindan beri soyluyorum. Tek mac tek mac gitselerdi cok daha iyi olacakti. Millet alacak 3 maclik bileti gitmeyecegi maci karaborsadan cok daha pahaliya satacak. Biz karaborsayi bitirelim dedik, simdi tam tersine kara borsa ozendiriliyor.

Çevrimdışı ekrembaser

Kardeşim üstüne alınan alınır olur mu böyle bişey varsa buna inanılacaksa burda durmanın bi anlamı da olmaz ben sana sadece bi görüş belirttim takdir senin

Çevrimdışı ZEKI

BU gun kamerada kalan fotograflar bazilari panoramik yapmaya calistim ama becerememisim.
Yeni acik kapali kısımda skorboarda baslaniyordu ve gelen paneller kutularindan acilip yeni aciktaki yerlerine tasınıyordu.
[ Son Düzenleme: 26 Mart 2016, 21:57:33 ZEKI ]