Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5497214 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

bu da aynı kapıya çıkar.. insanların derdi zaten bir anda o parayı verememek.. biletler bitmeden almak için 3 maça gidecek adam yine bir anda vermek zorunda kalacak

3 maça gitmek istemeyen taraftar da var.. aynı kapıya çıkmıyor bence.. insanlara seçenek sunmalısın.. 3 maça bilet almak isteyen yine alsın.. ama tek maça gitmek isteyen de gidebilsin...

Çevrimdışı Hasan Akten

Bu 3 lü bileti zorunlu kılmanın hiç bir mantıklı açıklaması olamaz. Seçenek olarak koyarsın, tek tek alınması durumundan da biraz ucuz yaparsın. Ya da aynı fiyat yaparsın önemli değil. İsteyen tek maçlık alır isteyen 3 maçlık.

Beşiktaş'ın taraftarı sadece İstanbul'da değil. 11 Nisan tarihini duyduktan sonra işini gücünü ona göre ayarlayıp 1 maç için gelecek insanlar neden 3 maçlık para vermek zorunda?

Ayrıca benim gibi öğrencilerin, hatta asgari maaşla çalışan insanların, yani Beşiktaş'ın genel taraftar profilinin tek seferde 300-330 tl vermesi hiç kolay değil. O biletlerin hemen biteceğini varsayarsak 500-600 vermeleri ise imkansıza yakın. Yapılan şey en hafif tabiriyle ayıp.

Çevrimdışı Deniz

Bu kültürümüzden uzak politika değişmezse çok taraftar takıma küser.Birkaç sene içinde ne üniversitelerde Beşiktaş taraftar grupları kalır ne de düşük gelirli kesimin takıma ilgisi kalır.
Benim abim Yıldız Teknikten mezun oldu.Oradaki gençler okuldan çıkar hep beraber maça gelirlerdi.Yapılmak istenen olgu böyle kişileri staddan uzak tutmak,sadece parası olana hitap etmek.Öğrenciyi ,gençleri küstürürlerse ilerde bu gençlerin parası da olsa kalkıp maça gitmez.
Taraftar profili değişmesi değil resmen taraftar profili silinmesi olur.Burası İngiltere değil ülkenin gerçeklerinden uzak hareketler kötü sonuçlara neden olur.

Öğrenci gelmesin,
İşçi gelmesin,
Memur gelmesin,
Zengin gelsin,çok parası olan gelsin.Beşiktaş United yapalım takımın ismini,Abartı rakamlara bilet alanlara da 1 paket çekirdek kulübün hediyesi olsun.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı gostung

sanırım yanlış anladın bu macta ceza aldığmız da( bursa maçı )  bize ayrılan yere biz giremeyeceğiz ve kulüp giremeyeceğimiz için bizim yerimizi başkasına satacak anlamında demek istedim

ceza olsa da koltuk senin. kulüp satamaz. sen ister satarsın, ister eşine dostuna devredersin.

Çevrimdışı Efe

güncel:
valla şeffaflar takılınca çatı iyice güzel bir hal aldı biran önce bitirisinler :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bilet politikasının sebebi taraftarın varını yoğunu almak başka bir sebebi yok.

beyler rakiplerin fiyatlarına bakarsanız fiyatlar normal.. yeni statta zaten beklenti buydu ama 3'lü dayatma olmaz, olamaz
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı osman1903

kombinemin taksidini ödüyorum daha öğrencileri hiç düşünmemiş yönetim karşımıza çıkan şu fiyatlara bak bu 3 maça gidemeyeceğim büyük ihtimalle yönetime hakkımı helal etmiyorum

Çevrimdışı GörkemGörkem

Pintilik etmeyin sadece 1 mac gidecek olsaniz bile 300 tl verin gecin.Klubun buna ihtiyaci var.....

Demiyecegim tabiki , sadece 2 gun once kombine sahiplerine yaptiginiz tutuma empati yapmak istedim ;)
Simdi anlamissinizdir....
Halen saglam bir tepki verilmis degil hatta bekledigimden daha az bir tepki geldi  :alala:

Çevrimdışı firewater

Bu üçlü işi çok saçma olmuş.
Ben durumu olmayan bir arkadaşın acılış maçından sonraki bir maçın biletini alabilirim.
İsteyen arkadaş özelden yazssın lütfen.

Çevrimdışı can1903

TT Arena ve Kadıköy fiyalarına bakın.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

beyler rakiplerin fiyatlarına bakarsanız fiyatlar normal.. yeni statta zaten beklenti buydu ama 3'lü dayatma olmaz, olamaz
Abi sıkıntı o zaten böyle saçma şey olmaz

Çevrimdışı aesenkaya

Semtin çocuğu olupta BEŞİKTAŞ'lı olmak kolaydır. Çocukluğunda stadın yerini görmeden futbolcuları sadece tv de görüp bu renklere aşık olan özellikle taşrada parmakla gösterilen BEŞİKTAŞ'lı olmak . Evde , sokakta , mahallede okulda tek BEŞİKTAŞ'lı olmak.

Tarihe tanıklık etmeye bir adım kalmış Anadolu'da yetişmiş BEŞİKTAŞ taraftarına bu yapılan ayıp değilse nedir. İstanbul'a 3 maça gelmeye ne vaktimiz nede bütçemiz yeter.

3 Maçlık tek bilet demek. Anadolu'da yaşayan BEŞİKTAŞ taraftarına bize İSTANBUL seyircisi yeter demektir.

Çevrimdışı Melekcik

Kimse size zorla verin demiyor, zor geldiyse gelmeyin maça. Boşuna çemkirmeyin. Maç biletleri 1000 lira olsun (!)
uslubuna biraz dikkat eder misin. Ayıp oluyor
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

kombinemin taksidini ödüyorum daha öğrencileri hiç düşünmemiş yönetim karşımıza çıkan şu fiyatlara bak bu 3 maça gidemeyeceğim büyük ihtimalle yönetime hakkımı helal etmiyorum
gerçekten öyle özellikle öğrenciler için çok üzüldüm keşke çok param olsada öğrencilerin hepsine alabilsem üçlü kombine maalesef yok  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Akten

Liverpool taraftarı bilet fiyatları 77 sterlin olarak açıklandığı için 77. dakikada stadı terketmişti. Şu anda şampiyonluk yolunda olduğumuz ve uzun bir bekleyişin ardından stadımıza kavuştuğumuz için herhangi bir tepki olmaz, olmamalı zaten. Ama sene sonunda şampiyon olamazsak bu karar yönetimin ve başkanın başını ağrıtır.

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

TT Arena ve Kadıköy fiyalarına bakın.
Sorun fiyatlar değil 3 maçlık kombine saçmalığı

Çevrimdışı Mehmet92

Zaten biz açılış maçının fiyatları yüksek olur alamayızn diye korktuğumuz için 2014 haziran ayında temelden stada girdik.Yemin ederim tek derdim açılış maçında stadda olabilmekti.Bir ton insan o gün maddi sınırlarımızı en ucuna kadar zorlayıp kombine aldık,şimdi bugün şu biletlere parası yetmeyip alamayacak her abim/kardeşim için ciğerim parçalanıyor üzüntüden.Yazıklar olsun,ne diyim.

Çevrimdışı gostung

ülker stadında dandik maçta (fb-osmanlı) bizim 6. kategoriye muadil bilet 170 tl (bizde 180 tl). kale arkası alt kat ise 105 tl (bizde 110 tl).
açılış maçı için bu fiyatlar normal. hatta beklediğimden az. açılış diye fahiş bir fiyat politikası yapılmamış bence.

ha 3 maçlık alma zorunluluğu kötü tabi.

Çevrimdışı baro19

Allah göstermesin bu sene şampiyon olamazsak.Homurdanmalar başlar... İNŞALLAH BU SENE ŞAMPİYON OLURUZ.

Çevrimdışı sallapati

bu konu uzar gider.. tvnette mario gomez in maçı başlıyor.. izleyin

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Burada Fikret Orman tarafından tutulmuş arkadaşlar var. Şu son hareketin hala savunuluyor olmasının hiç bir anlamı yok..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Sorun fiyatlar değil 3 maçlık kombine saçmalığı
tek tek te yap 3 lüde yap benim anladığım acil ödemeler var ayın 11 ine kadar onları ödemek için böyle bişeye başvurdular başka bi açıklama göremiyorum 10 günde 30 miyon tl çok büyük para kısa vadede bir çok borcu kapatır çözümü böyle bulmuşlar tabi bir çok kombine sahibine ve maça gelmek isteyen kombine sahibi öğrenciye ayıp ettiler orası ayrı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı merzifonkartali

Tek satilmayacak mi bilet. Biz sehir disindan 2 kisi kayseri macina gelecez. Bilet bulamayacagiz herhalde.
O Sene, Artık Her Sene...