Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5491936 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Stada cikis muzigimizi,gol anonsunu hayko cepkin yapsin,gece gec vakitte bir roportajini izledim,3 sene evvel tam istedigimiz seyleri dusunerek bir mars yapmak istedigini,rakibin tam koridordan cikarken "tuh adelem atti hocam ben oynamayayim" diyerek korkacagi sekilde,psikolojisini bozacak bir sey yapmak istiyorum diyordu  :ok: izleyip duymak isteyenler  youtube'den simge fistikoglu 7. Bolum yazarak bulabilirsiniz, 4. Dakikalarda soyluyor bunu.paylasmak istedim,olursa bir Besiktasli olsun derim,ki en iyisini yapacagindan suphem yok.
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı Kemal

Game of thrones klasik giriş müziği bencede kesinlikle muzigimiz olmalı

Çevrimdışı tangaz

@Emre.Guler  sayfa 510 du o foto yanılmıyorsam

@Emre.Guler  yanlışlıkla seni etiketledim. @serti67  sana gelsin  :D istediğin foto orada
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

günaydın güzel insanlar  :icool:

geriden okuyarak geldim müzik önerileri güzel ben de öneriler arasında "fear of the dark" beğendim ama benim efsane şarkım her daim. Metallica "ONE"   :bandit:

Bu arada en çok @sallapati nin bı yeterince hardcore değil yorumuna koptum  :kop:

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Merdiven boşluklarının rengi konusunda herhangi bir gelişme varmı arkadaşlar.bu şekilde kalması bence güzel olmuyor.kırmızıya boyama şansımız varmı acaba????

Çevrimdışı ozgurcildiroglu

Herkese gunaydin ,

Giris muzigimiz gayet guzel , degismesini hic istemem .

:claps:  :claps:  :claps:

Çevrimdışı tugozcan

Giriş müziğimiz muhteşem sonsuza kadar değişmemeli, gaza geliyorum duygulanıyorum karma hisler yaşıyorum :halay: İsveçteki bir köy takımının bile giriş müziği yapabileceği şarkılardan nasıl bir anlam çıkartıptıp, takıma yüklüyorsunuz anlamıyıorum ?
Kim neden değiştirmek ister hangi sebeple  :alala:

Kesinlikle katiliyorum. Sadece bu marsin giris kisminin biraz kisaltilmasi lazim. Ilk nakarati bitirmesi 1.05 de oluyor. Ama sahaya giris 1 dakikadan kisa sürüyor genelde. Buna bir çözüm bulunması lazim sadece

Çevrimdışı Ferhat Türk

Bence derbi maçlarda bu çalınmalı baskı altına almış oluruz işte :D
http://
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı pelops

Çevrimdışı Emre_ZA

Dün Ergin Aslan periscope yayınından;

-Yönetim eski açık tarafında bir sürpriz hazırlıyormuş. Detay vermedi.
-Yazın 2.000 adet ek kombine çıkartılacak.
-Töre ile sezon sonu yolların ayrılacağını söyledi.
-Töre'den gelecek paraya göre Ben Arfa alınabilir dedi.
-Sosa kalacak, Gomez muhtemelen kalacak dedi.
-Fb den dedikodusu çıkan 3 futbolcu için ateş olmayan yerden duman çıkmaz arkadaşlar dedi. Haberlerin doğru olduğunu ima etti.
-staddaki kartal yuvası mağazasının 11 Nisana yetişmesi zor görünüyor ama ellerinden geleni yapıyorlar dedi.
-Fikret Orman'ın konuşmalarında kötü birşey yok dedi.
-Hem başkanı hem yönetimi eleştirmek için Mayıs ayını bekliyoruz şu an herşeyi arka plana bıraktık, önce şampiyon olmalıyız dedi..
-Tüm Beşiktaşlılardan aynı tavrı göstermelerini diledi..

Seviyoruz seni Ergin Aslan..

Bu sene...O sene...

Çevrimdışı ers1903

scoreboard 16/9 ölçekleme yaptım.. böyle birşey olacak gibi..

Bu şekil olursa gayet iyi ,zaten loca arasinda led olacak oradada reklam dışında arada skor ve dk. Geçer :)

Çevrimdışı alcoholocaust

madem hardcore giriş müziği aranıyor, şahı budur bence  :lol:

Çevrimdışı berkotistis

Giriş müziğimiz muhteşem sonsuza kadar değişmemeli, gaza geliyorum duygulanıyorum karma hisler yaşıyorum :halay: İsveçteki bir köy takımının bile giriş müziği yapabileceği şarkılardan nasıl bir anlam çıkartıptıp, takıma yüklüyorsunuz anlamıyıorum ?
Kim neden değiştirmek ister hangi sebeple  :alala:

Kesinlikle öyle , 40 bin kişinin bi anda aynalarda gördüğümsün diye girmesi kadar etkileyici bir şey olamaz.  :halay:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı serti67

benım attıgım son msjlar sılınebılırmı ya mumkunse bu serefsız asker carsıya cıkınca kesın foruma gırer suprız bozulur ben onu dusunemedım ya
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

arkadaşlar gunaydın askerde kardesıme resım gonderıcem buyutup ranzasına asıcak dogum gunu ıcın eskı acık zemınden yenı acıgın fotosu vardı faruk paylasmıstı bulamadım onu tekrar atabılırmıyız yenı acıgın efsana gorundugu zahmet olmazsa
en iyisi bu bence

https://pbs.twimg.com/media/CeaX8TWW8AQv6yv.jpg:orig
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetozgurak

:ok:

dostum tamda aklımda ki parçayı paylaşmışsın.elde imkan olsa tüm stad + koridor simsiyah karanlık.koridora led bi ışıklandırma sistemi yapıcaksın bu korku temasını ritimli ve titrek bir şekilde verecek. oyuncular sahaya çıkarken stad ışıkları teker teker yanacak.hızlı bir şekilde daire tamamlanacak.
lan hayal ederken bile tırstım.
ama dediğim gibi yarısı imkansız bi hayal.
Bu asla VEDA değil BİZ yine GELECEĞİZ

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı T.Yapici

Ne kadar doğru bilmiyorum ama Vodafone Arena mescid diye paylasilmis. instagram, fanatikbjklilar sayfasından alintidir.

Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı FARUK

onuda aldım abı ıkısı arasında artık bıse yapcaz
Özel mesaj kısmını bir kontrol et :)

Çevrimdışı turklucky

Beyler bana sanki bu foto fayk gibi geldi.. Ben sanmıyorum buranın vodafone arenanın mescidi olduğuna... Daha çok suriye deki ögütlerin bayrağı gibi olmuş sanki...