Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5491951 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı zorhba

Bu da iyi gider bence baya gaz parca :)

ÇÖZEMEZLER, KÖRDÜĞÜMSÜN SEN!

Çevrimdışı Karabay

transformers 3 ve game of trones güzel bence  :claps:

Çevrimdışı Bekrakn

tartışmaya kapalı  :biggrinking:

the imperial march önerini görüyorum ve arttırıyorum, bence duel of the fates ve jedi temple march da olmalı seçenekler arasında :D

hele şunun girişi çok iyi değil mi yahu :D

Çevrimdışı ibrahmsr

Bu nasıl acaba beğenecek misiniz?  :akuma:  :akuma:  :akuma:
Bir gün değil her gün..

Çevrimdışı Bekrakn

takım koridordan geri kaçmasın hocam sonra aman :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya arkadaş tam huşu içinde yatağıma gidip yatacam.. Off..  :bawling:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı arda

Gaz demişken:

:super: :halay: :halay:

Anzaklara itafen yazılmış! bizde rakiplere itaf edebiliriz..
[ Son Düzenleme: 26 Mart 2016, 05:18:40 arda ]
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı seckinturk

Bu müziğin ilk 20 saniyesi mükemmel olur bence takım sahaya çıkarken

Çevrimdışı Melekcik

Günaydın herkeze hem Türk Müziği hem yabancı dil  :kop: :kop:

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı seckinturk

Bu müziğin ilk 20 saniyesi mükemmel olur bence takım sahaya çıkarken

Buranın ilk 40 sn sine yaymışlar

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese gunaydin ,

Giris muzigimiz gayet guzel , degismesini hic istemem .

Çevrimdışı realsorak

Herkese günaydınlar! Arkadaşlarım abilerim parçaların hepsi müthiş fakat acaba forumda başka bi konu başlığı açıp orada mı paylaşsak bunları stat ilgili gelişme takip ederken yine sayfalarca konu dışı paylaşım oluşmuş. Saygılar

Çevrimdışı Ensar

Herkese günaydınlar! Arkadaşlarım abilerim parçaların hepsi müthiş fakat acaba forumda başka bi konu başlığı açıp orada mı paylaşsak bunları stat ilgili gelişme takip ederken yine sayfalarca konu dışı paylaşım oluşmuş. Saygılar

konu dışı olduğunu düşünmüyorum şahsen , konu içi bunlar , inşaat bitti farkına varmak lazım artık :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ALI RIZA

GUNAYDIN Stat müziği halay olsun... :ishock:
Mac bitimi türkü olsun Efkar dagitalim

Çevrimdışı doctore

günaydın Beşiktaş Arena. Herkese iyi bir hafta sonu dilerim.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Unalll

Günaydın herkesin attığı müzik güzel korkutucu ama atkı şovu yapılamaz bazılarında bu anlamda en iyi game of thrones bence

Çevrimdışı black kartal

Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır.
M. Kemal Atatürk

Çevrimdışı black kartal

Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır.
M. Kemal Atatürk

Çevrimdışı insolente_jk

Giriş müziğimiz muhteşem sonsuza kadar değişmemeli, gaza geliyorum duygulanıyorum karma hisler yaşıyorum :halay: İsveçteki bir köy takımının bile giriş müziği yapabileceği şarkılardan nasıl bir anlam çıkartıptıp, takıma yüklüyorsunuz anlamıyıorum ?
Kim neden değiştirmek ister hangi sebeple  :alala:

[ Son Düzenleme: 26 Mart 2016, 09:56:58 insolente_jk ]
Bjk Genel Kurul Üyesi - Since 2005

Çevrimdışı Fatih

Giris muzigi icin kesinlikle GOT. Atki show filan olmaz ama 40.000 seyirciyi fazlasiyla maca hazirlar.

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı cn

bence kesinlikle nba bu işte bir numara , şu maçı izlerken hele girşinde videoda olan kısmında tüylerim deyim anlamında değil gerçek anlamda diken diken olmuştu , bizde mesela futbolcular cıkarken sahaya ısıkların kapandıgını bu tür bi şovla cıktıklarını hayal ediyorum offfff çılgınn olur
nba dan cidden uzman getirilebilir bu iş için ,

(not: bayernin gol sonrası şarkısı ve anonscusuda muhteşem hakkaten bu arada )

Çevrimdışı Berk

arena ahalisi güünaydın bir sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim.
Çatıdaki semerlerin izleri kaybolmuş gibi geldi bana neden acaba

Çevrimdışı pelops

Arkadaslar gunaydin.
Bursa macina gelemeyecek bir arkadasim var fakat kombinesi var..bilet alabilmek icin kombinesi olanlara oncelik taniniyor diye biliyorum..asil soru şu.o bilet alsa benim passo kartima aktarma yapbilir mi ?

Çevrimdışı Ensar

Arkadaslar gunaydin.
Bursa macina gelemeyecek bir arkadasim var fakat kombinesi var..bilet alabilmek icin kombinesi olanlara oncelik taniniyor diye biliyorum..asil soru şu.o bilet alsa benim passo kartima aktarma yapbilir mi ?
aynen , olur yani o şekilde
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı samet67

Günaydın arena pek yazmıyorum ama sürekli takipteyim bu ara pek fotoğraf gelmiyor içerden terhisime 1 ay kaldı kayseri maçında insallah mabetteyim bilet bulabilirsem :)