Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5491995 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı arda

scoreboard 16/9 ölçekleme yaptım.. böyle birşey olacak gibi..

Onun altında yaz sineması fikri aslında hiçde kötü fikir değildi aslında..

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı sallapati

Biraz eski lakin man.city maçlarında yıllar evvel devre arasında çalıyorlardı ve stadın hoparlörleri de akustik açıdan harikaydı
bizde düşünemiyorum :)

çok severim

devre arası da bunu düşünüyorum  :D

Çevrimdışı Çağatay

Az kalsın unutuyordum  :evillol:

tribünde en deli etkileşim bu şarkıda olur
atkı,alkış artık ne varsa
klip hikayesini de severim kendilerinin

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Umutcan Kaya

GİRİS MÜZİGİ BU FİLMİN SARKISI GİBİ EFSANE OLARAK BİZLE YAŞAMALI

Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Anaaa Necmi abi!

Bu yedek kulübeleri nerde olacak!?  :D  yer yok yani! gezdirmediler de zaten! futbolcular nerde ısınacak! Yarı ingliz bir sistem gibi olmuş!  :D :D

o değilde o kadar resim varken @FARUK  un 3D modellemeyi kim gönderdi onlara acaba
modelleme üzerinden yorum yaptılar ya eminim onun çizim olduğunu farketmemişlerdir :kop:

Çevrimdışı Unalll

Star Wars müziğinde atkı şov yapılmaz gibi anca tüm tribünler ayaklarıyla güm güm ses çıkartabilirler.Ama star wars müziği içinde 2 takımın yanyana girmemesi lazım bu yüzden favorim GAME OF THRONES (atkı şov için çok iyi )ve transformers

Çevrimdışı eronimo18

Bu gece spor yazarı-yorumcu Ergin Aslan'ın periscope yayınını izledim.

Yayında ''Yönetim eski açığın arkasına çok güzel bir sürpriz hazırlıyor ama ben burada

söylemeyeyim kendisi açıklasın'' dedi. Ayrıca kendisine ''besiktasarena'da forumda

sncby1903 takma adıyla yazan siz misiniz ?'' dedim. O ''hayır'' dedi.

Not: trt spor da şimdi Fikret Orman'ın konuşmasının tekrarı başladı
[ Son Düzenleme: 26 Mart 2016, 02:12:26 eronimo18 ]
HADİD - 20

Çevrimdışı sallapati

o değilde o kadar resim varken @FARUK  un 3D modellemeyi kim gönderdi onlara acaba
modelleme üzerinden yorum yaptılar ya eminim onun çizim olduğunu farketmemişlerdir :kop:

@Necmi abi programlara ürün yerleştirmeye başlamışsın.. ne kadar ödedin aspor a    :D :D :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı arda

Allah Hakan Gündoğar'a gayret kuvvet versin, güzel güzel tane tane anatmaya çalıştı en sonunda Mimarı arıyalım bütün gerçekleri açıklasın (lanet olsun) dedi kurtuldu  :D 

Bu arada; TRT Spor Başkanın konuşmalarını birdaha yayınlıyor..
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Nezif

Herkese merhaba..Bir arkadaş arjen roben'in gol anonsunu paylaşmış onu bulamadım tekrar ama gayet güzeldi..yeni sahamızda giriş müziği,half time müziği  ve anons gibi detaylar küçük gibi dursada bence sahadaki futbolcularımız için ekstra motive ; rakip için ise dezavantaj olur.Mesela fenerin anonscusu bu işi çok iyi yapıyor..hatta o herif basketbol allstar Türkiye'de falan da çıkıyor. Gonzalo Higuain anonsuda gayet ateşleyici idi .

Çevrimdışı merttokeer

valla sahaya çıkış müziğimiz bence en iyisi zaten hem müziği hem sözleri heyecanlandırıcı ayrıca Bize ait yabancılarda anlamıyorsa 10 tane tercüman var etraflarında bi zahmet çevirtsinler o olmazsa carnaval de paris melodisi üzerine siyah beyaz şampiyon Beşiktaş müziği dışarda aramaya gerek yok bence

Çevrimdışı GörkemGörkem

Herkese merhaba..Bir arkadaş arjen roben'in gol anonsunu paylaşmış onu bulamadım tekrar ama gayet güzeldi..yeni sahamızda giriş müziği,half time müziği  ve anons gibi detaylar küçük gibi dursada bence sahadaki futbolcularımız için ekstra motive ; rakip için ise dezavantaj olur.Mesela fenerin anonscusu bu işi çok iyi yapıyor..hatta o herif basketbol allstar Türkiye'de falan da çıkıyor. Gonzalo Higuain anonsuda gayet ateşleyici idi .

Çevrimdışı haskolu

star wars iyi.
vangelis candır. dayanamadım bende :)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Star wars cok klasik kaciyor, bence daha özel birsey olmali
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Aykutt

Az kalsın unutuyordum  :evillol:

tribünde en deli etkileşim bu şarkıda olur
atkı,alkış artık ne varsa
klip hikayesini de severim kendilerinin

Abi bu şarkı bi oyunda çalıyor adı Far Cry 3 uyuşturucu tarlası var oraya gidince bu şarkı çalmaya başlıyor.Tarlayı yakıp bitirene kadar devam ediyor. :lol:

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı sallapati

Star wars cok klasik kaciyor, bence daha özel birsey olmali

yeterince hardcore değil starwars..baskı yaratmıyor...

Çevrimdışı Çağatay

Abi bu şarkı bi oyunda çalıyor adı Far Cry 3 uyuşturucu tarlası var oraya gidince bu şarkı çalmaya başlıyor.Tarlayı yakıp bitirene kadar devam ediyor. :lol:

Skrillex,oyun için mi yaptı acaba bilmiyorum ama yakışır Far Cry'a :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ripley

o zaman chicago bulls introsu gelsin 1.21'den itibaren tüyler diken diken olurdu sabahın 7 sine kadar izlerdim finalleri.

Çevrimiçi Necmi

yeterince hardcore değil starwars..baskı yaratmıyor...
baskıyı takım yaratacak zaten :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

o zaman mesajın silinmesi daha iyi olur.
Güzel soundtrackler paylaşılmış zaten eğer ortak bir karar verirseniz Rıdvan Akar'a ileterek şansımızı deneyebiliriz.
Neden silinsin severim bunu hoşgeldin kardeşim
ne güzel stad bitti çalacak müziği konuşuyoruz :D
bu günleride gördük @Kvothe

Çevrimdışı arda

Çevrimdışı Bekrakn

Abiler basın toplantısının olduğu gün ipin ucunu bir kaçırdım anca son mesaja kadar gelip toparlayabildim.

Şimdi geriden gelen birikmiş laflarım var dayanın uzun mesaj olacak birkaç kişiyi tek mesajda çıkarayım :D

@serti67 ve @kartalpençesi 1903 tribünündeki taraftarlar ayağa kalkınca lounge kısmındaki taraftarlar içeriden maçı seyredemez gibi bir soru sormuştu. 1903 tribünün sahaya bakan kısmında bar taburesi gibi uzun tabureler ve önlerinde masa olacaktı diye hatırlıyorum. yani dışarıdaki adam istediği kadar ayağa kalksın içeridekinin görüşünü kapatmayacaktır eğer bu şekilde bir dizaynı olursa

@Oktay  abi şimdi bu vodafone sürprizi muhabbeti geçmiş iki gün önce. hani nba'da sponsorların etkinlikleri vardır devre arasında half-court shot, işte belli bir sayı üzerine sponsorlardan indirim gibi durumlar oluyor, bizde de o şekilde bir etkinlik olabilir mi sence?  atıyorum beşiktaşın her golüne stattaki 50 taraftara 50 mb, veya maç günü 100 liralık kartal yuvası alışverişi yapanlardan 5 kişiye devre arasında genç takımdan 5 oyuncumuzla japon kale maç ne bileyim işte böyle etkinliklerle taraftarı da oyunun içine çekerler mi diye düşünmüyor değilim. sürpriz dediklerine göre olağandan daha farklı bir iş ortaya koyacaklardır gibi geliyor. senin fikrin nedir?

@harund1k3 hocam şu fotoğrafa baktım baktım o sol alt köşede ne var bulamadım herhalde bunca zamandan sonra ortalığı karıştırmaz onu bi anlatsana olmadı dm'den gel içime oturdu resmen bulamadıkça :D
http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=2163.0;attach=74935;image

@Muratt abi fotoğraflar çok ayrıntılı olmuş emeğine sağlık. bu karede metal, saç tarzı bir şeyin montajı var vodafone arena tabelasının altında. onun ne olduğu hakkında bir fikrin var mı?
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-8-(seref-bey-stadyum-projesi)/?action=dlattach;attach=75186;image

oh, sonunda bitti cümleten iyi geceler ahali.

-konu dışı pişmanlıktır-   :D
[ Son Düzenleme: 26 Mart 2016, 04:18:48 Bekrakn ]