Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5489851 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı GörkemGörkem

Millet karaborsasını yapmaya baslamıs bile

Çevrimdışı sosyalkartal

Facete Beşiktaş transfer dedikoduları sayfası kolonların ışıklandırıldığı bir paylaşım yapmış o ne ya biri buraya yükleyebilir mi heyecan yaptım nerden geliyor o ışıklar  :alala: :alala: :alala:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı cursedofdragon

Facete Beşiktaş transfer dedikoduları sayfası kolonların ışıklandırıldığı bir paylaşım yapmış o ne ya biri buraya yükleyebilir mi heyecan yaptım nerden geliyor o ışıklar  :alala: :alala: :alala:

var zaten arka sayfalarda :)

Çevrimdışı Skywalker

Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimdışı can1903

Olmadı Ankaralı Turgut'dan KAYMAK LAZIM çalarız.
simge miş miş ya da seda sayan bahçede mış mış  :busted_cop: :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Erhan

@enderkalender34 instagram hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı GörkemGörkem

aspor  :lol: :lol: :lol: :lol:

Abi bu kadar komik bisey olamaz ya karsıdami olcak acaba kulubeler diyorlar  :kop:

Abi bu kadar komik bisey olamaz ya karsıdami olcak acaba kulubeler diyorlar  :kop:

cahiller :)

Çevrimdışı GörkemGörkem

Çevrimdışı magnes

Çevrimdışı sallapati

aspor da fena goygoy var.. bu arada besiktasarena bizim sitenin reklamını yaptılar şu an.. görselimizi kullandılar

Çevrimdışı Apocalyptica

A sporda cok gereksiz taktilar yedek kulubesine

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı baro19

Yedek kulübesi nin önünde t.d taktik vereceği alan çok dar diyorlar  :D :D

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Erdemm

Çevrimdışı MaDJeR

1. dakikadan itibaren efsane olur  :icool: :icool: :icool: :icool: :icool: Dracarysssssss !