Estağfurullah abi... Sitede yazan "sene" ve "sezon" kavramları ilginç geldi bana, buna bence dikkat edilmeli. Sözleşmeleri görmek lazım. Zira senin normal koltuğunu sen almazsan başkasına satabilir kulüp ama loca ve VIP'i bu şekilde maç başı satamaz zaten, almak isteyen de 1 sene bile alamaz 3 sezonluk anlaşma bu, neyi kapsadığını bilmiyoruz. Benim tahminim zaten 4 senelik ücret alındı, stadın ne zaman açılacağı çok da önemli değil o yüzden loca ve VIP için...
Ters mantık düşünüyorum, kulüp loca yada VIP sahibine 3 maç için şu kadar para vermezsen senin locani, VIP koltuğunu başkasına satarım, sen de önümüzdeki sezonun başından itibaren hakkını kullanırsın diyemez, çünkü o ürünün öyle bir satış şekli yok...
Normal koltuk kısmında kimsenin fikrine saygısızlık yapmam, herkes istediği gibi düşünebilir, haksızlığa uğradığını düşünene de saygı duyarım, kulübe feda olsun diyene de saygı duyarım tamamen kendi kararlarıdır ama bu loca - VIP işi bunlardan farklı gibi geliyor bana...
farklı diye bir şey yok bir sözleşme yapıyorsan buna uymak zorundasın
şimdi bende bir sözleşme var. bu sözleşmede stad açılana kadar falanca falanca stadlarda bu kombine geçerlidir.
stad açıldığından itibaren bir yıl vodafone arenada geçerlidir. şimdi bu sözleşmeye göre benim koltuğumu stad açıldığı andan itibaren bana
sözleşme gereği kiraladığına göre bunu ikinci bir kişiye kiralayamazsın. Bana sözleşme gereği önceki maçları seyretmeyi tahhüt edip sonrada
beleş maç izliyorsun diyemezsin. satsaydın o zaman üç sezomdur biletleri ben ankaradaki maçlara bile gittim o masrafları yaptım bilet parasındanmı kaçacağım
kaldıki her maç gittim bilet parası karşılığı kartal yuvasından alış verişimi yaptım ben zaten taraftarım kulübümü
zarara uğratacak bir işin tarafı olmamki. ama bu gün kalkıpda ben bilet satıyorum memnun olmayan kombinesini iade etsin
dersen ben o kombineyi sana öyle bir şekilde iade ederimki feleğin şaşar. Bu güne kadar hep savundum çünkü savunulması gereken şeylerdi savundum
ama bu yanlışıda eleştiremem anlamı getirmezki. Sorun bilet değil isterse bana özel uygulama yapsın bütün sezon bilet alıp gireyim
ama kulübe destek amacıyla iki sene önce kombine alan her fırsatta gelir kazandırmak için çabalayan insanlara böyle çirkin muamele gösterirsen
bende o zaman haddini bil derim hiç kimse bu kulüp başkanıda olsa maksadını aşan konuşma yapamaz. Beleşçi dediğin ben
sırf ocak ayında daha görmediğim ürünler için 730 lira verdim. Beleşçiyim ya dönümde nerde bu ürünler diye sormuyorum.
Neden çünkü ben o ürünleri ihtiyacım olduğu için almadım bu niyetle olsa gider kartal yuvasından alırdım. kulübe para aktarmak destek
olmak amaç ben biletide satmayın demiyorum taraftarın anlayacağı tavır içinde olun bu konuda Beşiktaş taraftarını ikna edersen
en ucuz bileti 500 ede satsan o taraftar yüksünmeden o bileti alır. açıldığı günde o stadı doldurur ama sen taraftarı aşağılarsan
enayi yerine koyarsan o stada gene gelir ama bunun bedelinide sana ödetir.
Bu işler öyle racon keserek olmuyor. Burda taraftarıda yönetimide Başkanıda bir bedel ödüyor. Kimse diğerinden daha fazla
Beşiktaşı sevmediği gibi kimsede bir başkasına üstünlük taslayamaz. herkes işini doğru ve adil şekilde yapsın.
Beşiktaşın başkanı olması ona dışarda ayrıcalık verir ama Beşiktaşın içinde vermez.
Evet arkadaşlar yaptıkları doğruları alkışlayacağımız gibi yanlışlarınıda eleştireceğiz. Hiç kimse Beşiktaştan daha değerli değildir.
Beşiktaşın adına bir sözleşme imzalıyorsan o sözleşmeyi Beşiktaş zarar görmeyecek şekilde başında yap. sonrada sözleşmenin şartlarına uy.
Burda en çok zoruma giden konu bu. o sözleşmeyi Beşiktaş kulübü yaptı. Beşiktaş kulübünü hiç kimse böyle bir haksızlığın içine sokamaz.
hiç bir taraftarın Beşiktaş sevdasını kullanamaz.