Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5489308 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Hocam bu garibanında hesabına 40 tl yüklesende kasımpaşa maçına gitsem olurmu acep  :ebebe:
kredi cikinca yuklerim  :ebebe: :ebebe: @zübeyir çakmakçı

Çevrimdışı tugozcan

bu cızgıye gore bır olcum yapsak kale arkası uzaklık ıcın
Cizgi yaklasik cimden 2m gibi duruyor. Tribune uzaklikta bu mantikla 8 m falan

Çevrimdışı RevivaL

Geriye dönerek bi 45 sayfa okuyalım bakalım  :money:

Çevrimdışı Orhan

iç mimarın o anki kafasıyla ilgilidir açıklanabilecek bir tarafı yok bizim tarafımızdan.
abi bende ic mimarlik ogrencisiyim en bilmeyen ic mimari koy oraya full siyah yapmazdi o tribunler 3-4 sira uzun gorunsun cok isterdim. bence localari ayirmak icin oyle birsey yaptilar.uçaklardaki ekonomi-vip bolumunu ayirmak gibi bisey olmus.

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla ben dalga geciyolar sandim görünce Ingiltere diye 😀😀

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Merhaba,

Bugun öğleden sonra saat 15 gibi mevcut yöneticilerimizden biriyle birlikte stadın bütün köşelerini gezme şansı buldum.Birkaç resimi eklemeye çalışacağım aslında videolarda var ama onları becerebileceğimi düşünmüyorum.
Merhaba. Fotoğraflar için teşekkürler. Böylelikle kapalıdaki çevre düzenlemesininde son halini gördük.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimiçi Necmi

Estağfurullah abi... Sitede yazan "sene" ve "sezon" kavramları ilginç geldi bana, buna bence dikkat edilmeli. Sözleşmeleri görmek lazım. Zira senin normal koltuğunu sen almazsan başkasına satabilir kulüp ama loca ve VIP'i bu şekilde maç başı satamaz zaten, almak isteyen de 1 sene bile alamaz 3 sezonluk anlaşma bu, neyi kapsadığını bilmiyoruz. Benim tahminim zaten 4 senelik ücret alındı, stadın ne zaman açılacağı çok da önemli değil o yüzden loca ve VIP için...

Ters mantık düşünüyorum, kulüp loca yada VIP sahibine 3 maç için şu kadar para vermezsen senin locani, VIP koltuğunu başkasına satarım, sen de önümüzdeki sezonun başından itibaren hakkını kullanırsın diyemez, çünkü o ürünün öyle bir satış şekli yok...

Normal koltuk kısmında kimsenin fikrine saygısızlık yapmam, herkes istediği gibi düşünebilir, haksızlığa uğradığını düşünene de saygı duyarım, kulübe feda olsun diyene de saygı duyarım tamamen kendi kararlarıdır ama bu loca - VIP işi bunlardan farklı gibi geliyor bana...
farklı diye bir şey yok bir sözleşme yapıyorsan buna uymak zorundasın
şimdi bende bir sözleşme var. bu sözleşmede stad açılana kadar falanca falanca stadlarda bu kombine geçerlidir.
stad açıldığından itibaren bir yıl vodafone arenada geçerlidir. şimdi bu sözleşmeye göre benim koltuğumu stad açıldığı andan itibaren bana
sözleşme gereği kiraladığına göre bunu ikinci bir kişiye kiralayamazsın. Bana sözleşme gereği önceki maçları seyretmeyi tahhüt edip sonrada
beleş maç izliyorsun diyemezsin.  satsaydın o zaman üç sezomdur biletleri ben ankaradaki maçlara bile gittim o masrafları yaptım bilet parasındanmı kaçacağım
kaldıki her maç gittim bilet parası karşılığı kartal yuvasından alış verişimi yaptım ben zaten taraftarım kulübümü
zarara uğratacak bir işin tarafı olmamki. ama bu gün kalkıpda ben bilet satıyorum memnun olmayan kombinesini iade etsin
dersen ben o kombineyi sana öyle bir şekilde iade ederimki feleğin şaşar. Bu güne kadar hep savundum çünkü savunulması gereken şeylerdi savundum
ama bu yanlışıda eleştiremem anlamı getirmezki. Sorun bilet değil isterse bana özel uygulama yapsın bütün sezon bilet alıp gireyim
ama kulübe destek amacıyla iki sene önce kombine alan her fırsatta gelir kazandırmak için çabalayan insanlara böyle çirkin muamele gösterirsen
bende o zaman haddini bil derim hiç kimse bu kulüp başkanıda olsa maksadını aşan konuşma yapamaz. Beleşçi dediğin ben
sırf ocak ayında daha görmediğim ürünler için 730 lira verdim. Beleşçiyim ya dönümde nerde bu ürünler diye sormuyorum.
Neden çünkü ben o ürünleri ihtiyacım olduğu için almadım bu niyetle olsa gider kartal yuvasından alırdım. kulübe para aktarmak destek
olmak amaç ben biletide satmayın demiyorum taraftarın anlayacağı tavır içinde olun bu konuda Beşiktaş taraftarını ikna edersen
en ucuz bileti 500 ede satsan o taraftar yüksünmeden o bileti alır. açıldığı günde o stadı doldurur ama sen taraftarı aşağılarsan
enayi yerine koyarsan o stada gene gelir  ama bunun bedelinide sana ödetir.
Bu işler öyle racon keserek olmuyor. Burda taraftarıda yönetimide Başkanıda bir bedel ödüyor. Kimse diğerinden daha fazla
Beşiktaşı sevmediği gibi kimsede bir başkasına üstünlük taslayamaz. herkes işini doğru ve adil şekilde yapsın.
Beşiktaşın başkanı olması ona dışarda ayrıcalık verir ama Beşiktaşın içinde vermez.
Evet arkadaşlar yaptıkları doğruları alkışlayacağımız gibi yanlışlarınıda eleştireceğiz. Hiç kimse Beşiktaştan daha değerli değildir.
Beşiktaşın adına bir sözleşme imzalıyorsan o sözleşmeyi Beşiktaş zarar görmeyecek şekilde başında yap. sonrada sözleşmenin şartlarına uy.
Burda en çok zoruma giden konu bu. o sözleşmeyi Beşiktaş kulübü yaptı. Beşiktaş kulübünü hiç kimse böyle bir haksızlığın içine sokamaz.
hiç bir taraftarın Beşiktaş sevdasını kullanamaz.

Çevrimdışı Muratt

Hergün stadda yer alan yöneticimizden aldığım bilgileri özetlemek gerekirse;

Stadın eski açık tarafındaki kartal yuvası mağazası 2 kat 1200 m2 toplam alanlı bir yer ve 5 nisanda açılıyormuş.
Hemen yanındaki alan jeneratör ve havalandırma alanı,
Onunda sağına doğru gelince nisan sonu Denizbank Vodafone arena şubesi açılacakmış,
Eski açığın sol tarafında bildiğiniz üzere vodafone cep merkezi orta giriş ise 3 katlı panoramik asansörlü müze olacak, müze mayıs sonu açılıyor
üst 1 ve 2. katlar İtalyan, Çin ve Yerli mutfaklarımızdan oluşan 3 restaurant tamamı deniz manzaralı hergün açık alkollü içkide olacakmış.Restaurantlar mayıs sonu açılacak.
Soyunma odaları neredeyse bitmiş gördüm mobilyalar geliyor
Moda Merkezi Nisan sonunda açık denizin altındaki en alt seviyede yer alıyor...

Çevrimdışı Cemil-T

@yilmazparan instagram hesabından alıntıdır.

Skorbord işi baya aşama kat etmiş :icool:
Vay arkadaş sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
Hibrit yarılanmış şansa bak
Başkan haftaya cumartesi arenada antrenman var demiş
Ben o hafta sonu yokum burada
Bir mucize olsada kasımpaşa maçından sonraya ertelense arenada ki antrenman

#evedönüyoruz

Çevrimdışı Efe

Stadın eski açık tarafındaki kartal yuvası mağazası 2 kat 1200 m2 toplam alanlı bir yer ve 5 nisanda açılıyormuş.
Onunda sağına doğru gelince nisan sonu Denizbank Vodafone arena şubesi açılacakmış,
Eski açığın sol tarafında bildiğiniz üzere vodafone cep merkezi orta giriş ise 3 katlı panoramik asansörlü müze olacak, müze mayıs sonu açılıyor
üst 1 ve 2. katlar İtalyan, Çin ve Yerli mutfaklarımızdan oluşan 3 restaurant tamamı deniz manzaralı hergün açık alkollü içkide olacakmış.Restaurantlar mayıs sonu açılacak.
bilgiler güzel
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

7.95ten fazladır yahu

sanmıyorum kale nin filesini düşün onun arkasında reklam panosu olacak her statta böyle en az uzaklık. Liverpool stadının olsa olsa 1 metre gerisinde olur.

Çevrimdışı Oktay

Allah razı olsun  @ZEKI  hocam.. tek umudumsun  :D
  herkes şimdiden kampa girsin.. 2 hafta masrafları minumuma indirsin :evillol: :evillol:

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

herkes şimdiden kampa girsin.. 2 hafta masrafları minumuma indirsin :evillol: :evillol:

Ben kombiyi kıstım  bile :D

Çevrimdışı Efe

bide eski açık alt tarafları görüp bu stad eylüle bile bitmez yeaaa diyen arkadaşlar vardı üstteki fotolarda eski açık net çekilde bitmiş sadece moda merkezi ve müze kalmış ne demiştik tarftar dolaşım alanları biter bitmez çimde bitmişse stad futbol oynanır hale gelecek ve açılması lazım dediğimiz gibide oldu 19.03 olmadı ama 11.04 oldu mutluyum  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Muratt

...
Devam edersek,
Kartal Yuvası interaktif olarak yoldayken size hizmet verecekmiş yani stad dışındasınız formanız yok cepten ürünün bedelini ödeyeceksiniz staddaki kartal yuvası koltuğunuza ürün siparişlerini getirecekmiş.
Skorboard bildiğiniz gibi 2 tane haftaya testler başlayacakmış
en alt kat ilk 5-10 sıra yağmurda ıslanacak bu kesin mimarlar geldi anlattı kurtulma şansı yok
Stadın en iyi maç izleme noktasının eski açık alt kat olduğunu söylüyorlar
Başkan ofisi İBB arazisi tarafına taşımış yerin altında 1.700 m2 üzerinde yönetim ve idari ofis neredeyse tamamlanmış durumda
zemin'in 3'de 1', bitmiş yakından gördüm eşsiz bir zemine sahip olduğumuzu söyleyebilirim
Çevre düzenlemesi maç gününde bile devam edecekmiş biraz bu şekilde idare edeceğiz......

Çevrimdışı ahmetx

Alıntı yapılan: link=topic=2163.msg523333#msg523333 date=1458923864
abi bende ic mimarlik ogrencisiyim en bilmeyen ic mimari koy oraya full siyah yapmazdi o tribunler 3-4 sira uzun gorunsun cok isterdim. bence localari ayirmak icin oyle birsey yaptilar.uçaklardaki ekonomi-vip bolumunu ayirmak gibi bisey olmus.
demek ki iç mimar karar vermemiş  :D . Çok üzülüyorum çok daha güzel görünebilirdi stadımız çok basit rötuşlarla @Orhan
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

kredi kartı olan passolig kartına kredi kartından para yüklesin kredi kartı o paradan 3-5 tl alıp 3-6-9 taksit yapıyor durumu sıkıntılı olanlar için söylüyorum 100 tl yi 9 a bölebilirsiniz özellikle garanti cep şubesi kullananlar parayı yükledikten sonra cep şubesinden dönem içi işlemlerden bu işlemi basitçe halledebilirler  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

...
Devam edersek,
Kartal Yuvası interaktif olarak yoldayken size hizmet verecekmiş yani stad dışındasınız formanız yok cepten ürünün bedelini ödeyeceksiniz staddaki kartal yuvası koltuğunuza ürün siparişlerini getirecekmiş.
Skorboard bildiğiniz gibi 2 tane haftaya testler başlayacakmış
en alt kat ilk 5-10 sıra yağmurda ıslanacak bu kesin mimarlar geldi anlattı kurtulma şansı yok
Stadın en iyi maç izleme noktasının eski açık alt kat olduğunu söylüyorlar
Başkan ofisi İBB arazisi tarafına taşımış yerin altında 1.700 m2 üzerinde yönetim ve idari ofis neredeyse tamamlanmış durumda
zemin'in 3'de 1', bitmiş yakından gördüm eşsiz bir zemine sahip olduğumuzu söyleyebilirim
Çevre düzenlemesi maç gününde bile devam edecekmiş biraz bu şekilde idare edeceğiz......
Bilgiler fotoğraflar çok iyi çok sağol ama bişey sorucam.şeffaflardamı kurtaramıyor ön sıradakileri..
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ilhan mansız

Twitter'da dolaşıyor.Kale direkleriymiş bunlar..
son maçtan sonra direkleri Alıp taksime götüren kimse hemen geri getirsin 😀😀😀

Çevrimdışı idil

vodafone arena resmi sayfası "Taç çizgisi ile tribün arası mesafe sadece 6.1 m" şeklinde bir ifade kullanmıştı. çimin başladıgı yer tribüne 6 m'den daha yakın yani.
[ Son Düzenleme: 25 Mart 2016, 19:02:08 idil ]
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Oktay

farklı diye bir şey yok bir sözleşme yapıyorsan buna uymak zorundasın
şimdi bende bir sözleşme var. bu sözleşmede stad açılana kadar falanca falanca stadlarda bu kombine geçerlidir.
stad açıldığından itibaren bir yıl vodafone arenada geçerlidir. şimdi bu sözleşmeye göre benim koltuğumu stad açıldığı andan itibaren bana
sözleşme gereği kiraladığına göre bunu ikinci bir kişiye kiralayamazsın. Bana sözleşme gereği önceki maçları seyretmeyi tahhüt edip sonrada
beleş maç izliyorsun diyemezsin.  satsaydın o zaman üç sezomdur biletleri ben ankaradaki maçlara bile gittim o masrafları yaptım bilet parasındanmı kaçacağım
kaldıki her maç gittim bilet parası karşılığı kartal yuvasından alış verişimi yaptım ben zaten taraftarım kulübümü
zarara uğratacak bir işin tarafı olmamki. ama bu gün kalkıpda ben bilet satıyorum memnun olmayan kombinesini iade etsin
dersen ben o kombineyi sana öyle bir şekilde iade ederimki feleğin şaşar. Bu güne kadar hep savundum çünkü savunulması gereken şeylerdi savundum
ama bu yanlışıda eleştiremem anlamı getirmezki. Sorun bilet değil isterse bana özel uygulama yapsın bütün sezon bilet alıp gireyim
ama kulübe destek amacıyla iki sene önce kombine alan her fırsatta gelir kazandırmak için çabalayan insanlara böyle çirkin muamele gösterirsen
bende o zaman haddini bil derim hiç kimse bu kulüp başkanıda olsa maksadını aşan konuşma yapamaz. Beleşçi dediğin ben
sırf ocak ayında daha görmediğim ürünler için 730 lira verdim. Beleşçiyim ya dönümde nerde bu ürünler diye sormuyorum.
Neden çünkü ben o ürünleri ihtiyacım olduğu için almadım bu niyetle olsa gider kartal yuvasından alırdım. kulübe para aktarmak destek
olmak amaç ben biletide satmayın demiyorum taraftarın anlayacağı tavır içinde olun bu konuda Beşiktaş taraftarını ikna edersen
en ucuz bileti 500 ede satsan o taraftar yüksünmeden o bileti alır. açıldığı günde o stadı doldurur ama sen taraftarı aşağılarsan
enayi yerine koyarsan o stada gene gelir  ama bunun bedelinide sana ödetir.
Bu işler öyle racon keserek olmuyor. Burda taraftarıda yönetimide Başkanıda bir bedel ödüyor. Kimse diğerinden daha fazla
Beşiktaşı sevmediği gibi kimsede bir başkasına üstünlük taslayamaz. herkes işini doğru ve adil şekilde yapsın.
Beşiktaşın başkanı olması ona dışarda ayrıcalık verir ama Beşiktaşın içinde vermez.
Evet arkadaşlar yaptıkları doğruları alkışlayacağımız gibi yanlışlarınıda eleştireceğiz. Hiç kimse Beşiktaştan daha değerli değildir.
Beşiktaşın adına bir sözleşme imzalıyorsan o sözleşmeyi Beşiktaş zarar görmeyecek şekilde başında yap. sonrada sözleşmenin şartlarına uy.
Burda en çok zoruma giden konu bu. o sözleşmeyi Beşiktaş kulübü yaptı. Beşiktaş kulübünü hiç kimse böyle bir haksızlığın içine sokamaz.
hiç bir taraftarın Beşiktaş sevdasını kullanamaz.
@Necmi abi konu çok çetrefilli bu gün bu yazısıgerçekten tam konunun özeti

Alıntı yapılan: tifosi_BJK_1903 - Bugün, 15:45:20
bu son üç maç olayı "yumurta-tavuk" mevzusuna döndü... karar verilmiş yapılacak bir şey yok.. her iki taraf da kendince haklı... 100 gün daha tartışılsa kimse kimseyi bu konuda ikna edemez.. bence artık uzatmasak bu konuyu da keyifle açılış öncesini yaşasak..

Çevrimdışı Muratt

...
Benim en ilgimi çeken olay localarda yemek masaları otomatik olarak yere inip yerde kayboluyor tam otomatik sistem 12 kişilik localar biraz ufak ama dışarsı çok güzel tamamında diz üstü tablet olacak yukarda ısıtıcıları en tepede her locada lig tv yayınlı tv'ler olacak:)
TV'ler Beko tamamı gelmiş loca koltuklarının bir çoğunu MİR yapmamış başka firma yapıyor
güncelde 49 tane taşeron şirket aktif olarak çalışıyor alt katlarda eski açık tarafında en az 250 kişi gördüm diyebilirim
Müzeye 19 mayıs kapısında girip en alttan çıkacaksınız geri dönmek yok tam tur sağlıyor:) çıkışında kulup ürünlerinin satılacağı yere varıp divana geçebiliyorsunuz
yeni açık tarafı haliyle eski açık tarafından daha bitirilmiş görünüyor bu anlamda stadımız dört dörtlük olarak mayıs sonuna herşeyiyle hazır olacaktır.
.........

Çevrimdışı ahmetx

Fransız ,Antep - Hatay mutfağı olmaması büyük eksiklik benim adıma  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ddc1979

@yilmazparan instagram hesabından alıntıdır.

Skorbord işi baya aşama kat etmiş :icool:

Eski açık çatı kolonların arasına ince çerçeveler mi çekilmiş benmi yanlış görüyorum...sanki o çerçevelere birşey monte edilecek gibi...
Bi yardımcı olsanız :)
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...