bizimkide açıldıktan sonra bir senelik peşin satıldı ne farkı var bizi yeni sezondan itiberen
bir yıl diyorsa onlarada yeni sezondan itibaren 3 yıl demesi gerekmiyormu 
burda senin gelirin daha iyise haksızlığa uğramazsın gelirin daha kötüyse istediğim gibi
hakkını gaspederim mantığı var üç maç onlardanda al madem paraya ihtiyaç var.
hem onlardan aldığın parayla 10 M hesap ediyorsan 20 ye çıkacak ama alamazsın çünkü onlar bu parayı sana vermez
son üç maçmış gelecek sene kullanılacakmış aynı şeymi bu arkadaşlar. O zaman şunuda diyebilir bir fark yok
şu an kulübün paraya ihtiyacı var o nedenle kombinelerinizi on sene sonra geçerli olacak şekilde düzenliyorum
on sene bilet alarak gireceksiniz ama merak etmeyin size öncelik tanıyacağız.
sağ olsun en azından öncelik tanıdı bunuda yapmaya bilirdi.
neyse Beşiktaşın canı sağ olsun buda sineye çekilir.
sadece o gün kombinesi olduğu halde bilet alamayacak olan arkadaşlar adına üzülüyorum
iki yıldır kurdukları hayalleri yıkıldı. Kendilerini anlayabiliyorum nasıl bir haksızlığa uğradıklarını anlatmanın yolu ve
tarifi yok. İsyan etseler haklarını arama yoluna gitseler bunu Beşiktaşa sevdiğine karşı yapmak zorunda kalacaklar.
yoksa kolayca alırlar bu hakkı ne olacak sineye çekecekler ama bu hayatları boyu içlerinde bir acı olarak kalacak
saçma sapan konuşanlarda bir kendine gelsin biraz insanların duygularını tepkilerini anlamaya çalışın.
sırf bunla alay ettiği için iki kişinin burdan üyeliği iptal edildi. okuyoruz konuya girmiyoruz ama buda istediğinizi söylemeyi birilerine
giydirmeyi aşağılamayı alay etmeyi kendinize hak görmeyin. @Hicks son sözlerim sana değildi genele bir konuşma
Estağfurullah abi... Sitede yazan "sene" ve "sezon" kavramları ilginç geldi bana, buna bence dikkat edilmeli. Sözleşmeleri görmek lazım. Zira senin normal koltuğunu sen almazsan başkasına satabilir kulüp ama loca ve VIP'i bu şekilde maç başı satamaz zaten, almak isteyen de 1 sene bile alamaz 3 sezonluk anlaşma bu, neyi kapsadığını bilmiyoruz. Benim tahminim zaten 4 senelik ücret alındı, stadın ne zaman açılacağı çok da önemli değil o yüzden loca ve VIP için...
Ters mantık düşünüyorum, kulüp loca yada VIP sahibine 3 maç için şu kadar para vermezsen senin locani, VIP koltuğunu başkasına satarım, sen de önümüzdeki sezonun başından itibaren hakkını kullanırsın diyemez, çünkü o ürünün öyle bir satış şekli yok...
Normal koltuk kısmında kimsenin fikrine saygısızlık yapmam, herkes istediği gibi düşünebilir, haksızlığa uğradığını düşünene de saygı duyarım, kulübe feda olsun diyene de saygı duyarım tamamen kendi kararlarıdır ama bu loca - VIP işi bunlardan farklı gibi geliyor bana...