Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5488260 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Gürcan

Baskanin bilet konusunda soyledigi en onemli sey ise thy gibi fiyatlama.

Yani mactan 1 hafta onceki fiyat ile mac gunu arasindaki fiyat ayni olmamasi havayolu şirketlerininki gibi. Ortada karaborsa ranti varsa bu ranti kulubun kazanmasi adina guzel Bisey.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Cemil-T

İlk sorumuda sorayım
Haftaya cuma veya cumartesi arenada antrenman olma ihtimali nedir başkan öyle biley demiş sanırım
Ben şehir dışına çıkabilirimde p.tesi dönecem
İnşaallah pazartesiden sonra olur

#sabret

Çevrimdışı tangaz

Beyler dün de yazdım cevap alamadım bir daha deneyecem şansımı kat arası led panoların 11 nisana kadar takılacağı yönünde haberler var Hatta Çinden geleceği yönünde var mıdır doğruluğu  :alala:

başkan bu sabah trt sporda açıkladı pazartesi takılmaya başlayacak 270 derece...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ozan062

yanlış anlaşılma olmuş.. stat ışıklarından bahsetti

dün diyordum işte gece koyulan resim sonrasında, tribünlerden cok ısıkların çimlere odaklanması konusunda bir iki bişi yazsdım baskanda bu kafada olması memnun etti beni :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

Beyler dün de yazdım cevap alamadım bir daha deneyecem şansımı kat arası led panoların 11 nisana kadar takılacağı yönünde haberler var Hatta Çinden geleceği yönünde var mıdır doğruluğu  :alala:
doğru bugün başkan söyledi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

"1 sene sonra  son 3  maçla  stad açıldıktan sonran sonrki ilk 3 maç arasında dağlar kadar farkvar"

Seneye 11 Nisan sonrası 3 maç oynayacağımızı nereden biliyorsun? Defalarca söyledik, en az 4 maç oynanacak. Ayrıca belki Şampiyonlar Ligi çeyrek finali'nde 2-1'in rövanşında Real Madrid'le oynayacağız. İnsanlar elindeki bilete 500 lira teklif edecek belki. Neyin mağduriyeti bu? Belki Fener'le şampiyonluk maçına çıakcağız bitime 2 hafta kala seneye.

Ayrıca bak sevgili dostum, bak Fikret Orman bugün açıkladı: Eğer bu kadar isyan ediyorsan gidip kombineni kulübe iade edebilirmişsin. Başkan "Memnun olmayanlar kombinelerini geri getirsinlerler, paralarını geri vereceğim" dedi.

Söz verdi de söz verdi, arkadaş tövbe haşa Allah kelamı mı bu? Kulüp Kuran'a el mi bastı size söz verirken? Her anlaşmada şartlar değişebilir, cayma olabilir. Memnun değilseniz, ürünü iade edin.

Sürekli isyan haliyle size olan empati hissini tükettiniz, kendinizden soğutmaya başladınız.

Ya arkadaşım hepimiz taraftarız ama biraz gerçekci ol kaç senedir ligde bile aldığımız kupa sayısı  belli sen realle maçtan bahsediyosun.bu işin tam terside olabilir hiçbir idda kalmamış ligdede kötü durumdada olabiliriz.sen hala anlamıyorsun beni.burda sonra 3 maç önce 3 maç meselesi değil.para yokken   ayı dayı meselesi yapması sonrada tabiri  caizzse  si... çekmesi delirtiyor  insanı. düne kadar böyle değilken bu aşamada  bilet alıyosanız alın almıyosanız  verin kombineleri beğenmiyosanız demesi çok aciz vede iki yüzlüce....cayma hakkı tek taraflı olmaz  sen 1 sene önce caydım ver kombinemi desen alabilicekmisin paranı geri.yazdığın hiç birşey örtüşmüyor.

TEKRAR SÖYLÜYORUM  SENİN BU YAPILAN HOŞUNA BİLE GİDİYOR OLABİLİR AMA BENİM KANIMA DOKUNUYOR. NE YAPAYIM İKİ YÜZLÜ İNSANIDA SEVMİYORUM YALAKASINIDA.HAYATTA HERŞEYİ PARAYLA ÇÖZEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNMENDE AYRI BİR  SEVİYESİZLİK SÖYLEYİYİM ONUDA...

Çevrimdışı sosyalkartal

başkan bu sabah trt sporda açıkladı pazartesi takılmaya başlayacak 270 derece...
oleyyy  :ishock: :ishock: :ishock: işten dolayı dinlemedim link var mı acaba sabah ki programın :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Beyler biletler tek tek mi yoksa 3 maç kombin şeklindemi satılır?

Çevrimdışı yigitcan1903

Tff ne zaman gelecek acaba ya da geldiler mi incelemeye
Maç oynanabilir dediler mi yani
Sitesinde olimpiyat göründükçe stres oluyorum
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=29&macId=140225

Çevrimdışı ErsinA.

Beyler biletler tek tek mi yoksa 3 maç kombin şeklindemi satılır?

Tek tek satılacak.

Çevrimdışı bordelais

KONU İÇİ: Şimdi bu alt kimlik grubu arkadaşlar 2-3 sene maça gelmeyip, Vodafone Arena açılışında Gündoğdu'yu söyleyip, işte bizzz kötü günde heppp oomuzz omuzayızzz mı diyecek yani. Çok komik bence :lol:

Çevrimdışı Cemil-T

aleykümselam  :hosgeldin
diplomanı hazırlarlar 1 haftaya...

Tşk
Stadın başından beri takipteyiz herkes bir diploma haketti

#sabret

Çevrimdışı yldrmaydn

kafama takılan bir durum var. yeni açık kapalı köşeden stada girenler dolaşım alanlarının kaplandığını görmüşlerdir.
o kaplamalar neredeyse tribüne çıkana kadar var ama bir noktada bitiyor ve gerisi sadece beton. o arada bir yükseklik farkı oluştu.
içeri girerken pek olmasa da çıkarken kaza çıkarabilir. aynı yükseklik farklı yan duvarlarda da var. orada bir planla ya da sıkıntı var sanki.
nasıl düzelecek oralar?
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı castoridae

aleykümselam  :hosgeldin
diplomanı hazırlarlar 1 haftaya...

Vodafone Arena Stadyumu
Nüfus : 41.903
Rakım: -3,5 m olması lazım  :D

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

bugün forum yorumları okuma resimlere bak geç modunda...
bugunkü açıklamalarından sonra başkana laf edecek konu buldunuz ya pes diyorum ,
şu stadyum bitsede artık..

Çevrimdışı ers1903

Şu temizlik işine erken başlamışlar ,stadin dışı çamur deryasi içeri tonla insan giriyor ..
Loca koltuklari full siyah olması işi bozdu pikselli yada full beyaz olsaydi çok daha iyi gorunurdu ,bir bütün olurdu ..
Umarim şu prekast altlarida tekrardan boyanir paso pas akmış ..

Çevrimdışı ZEKI

Kardeş dikkat ediyorum, kaç gündür isyanlardasın?

Eğer açılış maçına gidecek paran yoksa mesaj at, forumda para toplayıp gönderelim seni maça.
@tuncayboylu bu ne kadar yakısıksız bir uslup

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mart 2016, 16:37:24
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!

Vodafone Arena Stadyumu
Rakım: -3,5 m olması lazım  :D
güncelleme yapacam da tam kapasite ne olacak onu bekliyorum :biggrinking:
Vodafone Park
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

Tşk
Stadın başından beri takipteyiz herkes bir diploma haketti

#sabret
sabreti evedönüyoruz şeklinde değiştir bence :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kartalpençesi

2000 den sonra kazandığımız kupalar: 2003(Beşiktaşın 100.yılı) ve 2009 da Süper Lig kupası.
2006 + 2007 + 2009 + 2011 Türkiye Kupası kazandık. 15yılda toplam 6kupa.sonuçta 1milyar borç.
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Tek tek satılacak.

Teşekkürler cevap için.Peki Başkan şimdi çıkıp deseki son üç maç için kombin satacağız biletlere sizce insanlar rağbet gösterir mi?? Süprizlere gebe bir başkanımız varda o yüzden soruyorum...

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı ahmet1903

Yarin zulumpiyattaki mac kac tl olacak bilginiz varmi

Çevrimdışı Zafer_Başkan

KAPALI ÜST

Blok   Sıra  Koltuk
 414      6      4

KAPALI ÜST

Blok    Sıra   Koltuk
414      6        6

Memnun oldum pampa :)