Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484303 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

wayy bee sen stat yap takım lider yap yinede yaranama tam bir trejatya ve komedya :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Firavunun zulmğnden kaçıp, Hz.Musa ile nehrin yarılması mucizesine şahit olup, karşıya geçtikten sonra insanlar altından danaya tapmışlar.
Bu duruma hep şaşırmıştım. Nasıl olurda mucizeyi gözleriyle gören, birebir yaşayan insanlar tekrar danaya tapar diye.
Oluyormuş işte... Sayın Başkanımız stadımızı yaparak mucizeyi gerçekleştirdi. Mucizeyi gerçekleştirirken kendi sahası olmayan takımımız kafaya oynayabildi.
Ama yine de niyetini, konuşma kabiliyetini, dikkatini değerlendirebiliyoruz. Öyle ya, nehri ikiye yarıp karşıya geçirse ne farkeder!
+1903 :claps: :claps:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı tangaz

@doctore  @nusretaslanturk
bir abiniz olarak birbirinizi kırmadan fikirlerinizi beyan etmenizi rica ediyorum. ikiniz de iyi birer Beşiktaşlısınız...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı can1903

wayy bee sen stat yap takım lider yap yinede yaranama tam bir trejatya ve komedya :evillol: :evillol:
Bizim taraftar çok çabuk algı oyununa geliyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tangaz

Haa birde Önder ÖZEN'i severdim dünkü açıklamalarından sonra o da bitmiştir.

Keşke fırat birde onunla ilgili bir soru sorsaydı.

Ne demişti üstadım @Deadam
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı panic13

değerli arkadaşlar,

kimse kimseyi, birisini (konumuzda Fikret Orman'ı) ölümüne seviyor/destekliyor/saygı duyuyor veya sevmiyor/nefret ediyor/eleştiriyor diye suçlayamaz. Herkesin fikri kendini bağlar, Beşiktaşlılığımızı bu şekilde ölçmeyelim lütfen.

Başkan yaptıkları ile adını Süleyman Seba'nın yanına yazdırmıştır (evet bu kadar iddialıyım). Benim için sadece stadın bitmesi bile en az 3 şampiyonluktan değerlidir, adam bunu hem de öz kaynaklarımız ile yaptı. Yapılan işin ne kadar büyük olduğunu ileride daha iyi anlayacağız. Rüyada gibiyim yemin ediyorum.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu ne terbiyesizlik ya telsim arena falan? **** midir ne şeyimse o yapmış

Renklinin biri yazıyo hep bunları. Takmamak lazım reklam oluyo.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sallapati

Arkadaslar ortaligi karistirmissiniz.. Orda baskanin demek istedigini kimse anlayamamis.. Baskan sunu demek istiyor.. 3 sezon gsden fbden osmanlidan basaksehirden stat istemek zorunda kaldik.. Artik stadimiz bitti kimseye minnet etmemize gerek yok.. Ezilmislik demekle bunu kastediyor.. Egmeyin artik basinizi baskalarindan stat istememize gerek kalmadi. Gururlanin bu statla ve takimla demek istiyor...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Çözer

Arkadaslar ortaligi karistirmissiniz.. Orda baskanin demek istedigini kimse anlayamamis.. Baskan sunu demek istiyor.. 3 sezon gsden fbden osmanlidan basaksehirden stat istemek zorunda kaldik.. Artik stadimiz bitti kimseye minnet etmemize gerek yok.. Ezilmislik demekle bunu kastediyor.. Egmeyin artik basinizi baskalarindan stat istememize gerek kalmadi. Gururlanin bu statla ve takimla demek istiyor...

niyet okumayı baya zorlamışsın :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı vural

Forumda hakikaten bazı insanlar Demirören i hakkediyor, Fikret Başkan bizim neyimize, adam uğraştıklarını yazsa soluksuz okunacak Oscar lık kitap olacak, hala cımbızla laf çekip karalamaya çalışanlar var , bizim taraftarımızın çoğu hiçbir şeyi hakketmiyor kesinlikle.

Sahip çıkın sahip başkanımıza , stadımız bitiyor, şampiyon oluyoruz, sponsorluklarımız herkesi kıskandırıyor, en kötü önümüzeki 3-4 yıl tüm türkiyeyi domine edicez ,daha ne istiyorsunuz hala  ??? neyin peşindesiniz ?

Çevrimdışı merttokeer

Çevrimdışı Efe

şeffaf mebranlar için ağları tekrardan sermeye başlamışlar  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Factatum

Bu ne terbiyesizlik ya telsim arena falan? ensonhaber midir ne şeyimse o yapmış

Bilerek yapmışlar, çok belli. Ama bunların tüm medyası böyle. Fotoşop fotodan bile yalan haber yapıyorlar. Maalesef basın diye bir şey kalmadı. 

Bu arada ben röportajı seyretmedim. Fırat, tel örgüleri sordu mu?

Çevrimdışı bjklimert_

olimpiyatta daha önceden maça gidenler için biletler ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı

Çevrimdışı sallapati

niyet okumayı baya zorlamışsın :)
Roportajin tamamini dinledim.. Ana fikri bu o konusmanin.. Size stadi vermeyen Gs ve fbye karsi basinizi dik tutun.. Takiminizla ve stadinizla gururlanin... Ozeti bu

Çevrimdışı cagri03

Arkadaşlar stadımız hepimize hayırlı olsun.

1,5 yıldır kombine biletim var eski açıktan, fakat daha hiç bir maça gitmedim ve biletimi devir de etmedim.
Bu ilk maç heyacanıyla almıştım erkenden kombinemi.
Fakat Fikret Başkan biletleri satışa çıkardı, ne yapalım alıcaz mecburen...

Bilmediğim için soruyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Bilet satışa çıkınca nasıl satın alıcam, para nasıl karta yüklenir nasıl bilet alınır.

Çevrimdışı sallapati

Se...siz lig tv.. Ne oldugunu acikca belli etmis

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Renklinin biri yazıyo hep bunları. Takmamak lazım reklam oluyo.
Bu haber sitesini takip eden etmesin , uygulamasını silsin mesela en azından vesile olayım. Zaten Vodafone falan gerekli davayı açar illaki.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı martin40

şeffaf mebranlar için ağları tekrardan sermeye başlamışlar  :icool:

@FARUK abi nerdesin  :D

Çevrimdışı Efe

Yarın akşam sahanın yarısı hibritlenmiş olur.Gelecek Perşembe günüde hibrit işi tamamlanır..
hadi iyisin şeffaflar için ağ çekiyorlar başlıyor şeffaflar @kutalmis.pinar  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Okay Karacan

Vodafone Arena'ya ilk Kartal'ı getirerek tarihe geçtim.

Çevrimdışı ddc1979

Başkan kimi zaman antipatik oluyor maalesef ... Stad olayında sportif Açıdan değilde şirket yönetmek gibi düşünürsek eğer, bu stadın yapılması ilerde gelecek gelirler için şirketin yaptığı bir yatırımdır.. Bu stadı ben Yaptım , ben bu hale getirdim, ben ben ben... Sıkıcı oluyor artık..
 O kombineleri locaları alan ve kulubü ileri götürecek olan TARAFTARIN SEVGİSİDİR...
Taraftar olmadan o stad hiçbirşeydir.
Hala taraftara laf koymamın gider yapmanın Gereği ne??
Başkana tavsiyem o tavırları yumuşakça eleştirdiği hakemlere federasyona yapmasıdır...
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...