Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484307 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Kongre üyelerine 3 bilet beleş muhabbeti var. Bilgisi olan?
Divan olsa neyse de kongre mümkün değil
Bir de 3 bilet

Çevrimdışı ayayhan

Hiç kimse kendini kandırmasın, beleş kombinelerden geçinip hatta çarşıda mekan sahibi olanları herkes biliyor. Y.d döneminde zengin başkan para verdi ve geldiğimiz durum ortada,tabiki taraftar para vercek ve kulüp iyi sporcu alacak .8 yıl önce 15 yaşındaki kızım ve kendim için kapalı alttan 2tane kombine aldım ailece gidelim diye, kadın tuvaletinden erkek çıktı ve yerler 2cm sidik içindeydi.Kızım bu yüzden bir daha maça gelmedi ve bende 1 kombine aldım.O günleri hatırladıkça şu konuşulanları hayretle okuyorum.Lütfen çabuk unutanlardan olmayın....

yaşıt olduğumuz için seni çok iyi anlıyorum maalesef gençler o günleri pek hatırlamıyor.

hatta seba başkana bile neler söyledi o grup

biz ezik başkan istemiyoruz diye az sallamadılar hatta sırf o yüzden 8 m dolara ayhan akman transferi yapıldı.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı BlackEagle26

Bu loca arası ledlerde reklam mı yapılacak ? Gol olduğunda Goooooooool oyuncunun ismi vs. Yazılır mı

Çevrimdışı eronimo18

Beşiktaş taraftarının bu huyunu sevmiyorum. Çok çabuk galayana geliyor. Bizim tek düşmanımız içimizdeki irlandalılar...
HADİD - 20

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Bu loca arası ledlerde reklam mı yapılacak ? Gol olduğunda Goooooooool oyuncunun ismi vs. Yazılır mı
İkisi de yapılır bence

Çevrimdışı Oktay

Divan olsa neyse de kongre mümkün değil
Bir de 3 bilet
kongre üyesi seneden seneye aidat verir  bir sene vermedimmi 2 katı bidaha vermedimmi 3 katı bidaha vermedimmi deport..öğrenciye bile %10 indirim var kongre üyesine kol saati :D :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Başkan şu anda yeni stadı bitirmiş olmanın verdiği psikolojik rahatlama, öforik durum etkisi altında bulunuyor. Beşiktaş'ın geleceğini ekonomik anlamda rahatlatan  biziz şeklinde düşünce içersinde. Artık parasız, ezik bir klüp olmayacağız diyor. Stata parası olan girer, bedavacı giremez diyor. Kendisine bu anlamda hak vermek lazım.  Zor olanı başaran böyle bir ego tatminine girer, normaldir.
Başkan bu "Artık" kelimesini kullanmıyor . Belki "öyle" kelimesinden sonra "başkaları gibi" kelimesini kullanacaktı. Belki kastetmek istediği budur. Artık kelimesini kullansaydı geçmişte ezilmiştik anlamı çıkar ama kesinlikle kullanmadı.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Erdem Çözer

onu da düşünürler herhalde.. düşünmezlerse de düşündürürüz :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı doctore

o ağzını bir topla arkadaşım sen, üst kimliğimiz burada beşiktaş olsa da sen benim alt kimliğime hakaret edemezsin burada! karın ağrısı olanda sensin.maça gitmesiysem her sezon iki kombine parası verdim ben kartal yuvasına, bol keseden vıdı vıdı sallama oradan

bak güzel kardeşim klavye başından beni provake etme. Ben senin dilinde de cevap vermeyi de çok iyi bilirim ama cevap vermeyeceğim bu foruma olan saygımdan ama şunu atlayamam. senin alt kimliğin dediğin grup üst kimliğine ve milyonlarca Beşiktaşlının tek kimliğine, yani Beşiktaş a büyük zararlar vermiştir. en zor günlerinde yalnız bırakmıştır. ben Bursadan atlıyorum feribota Başakşehir e, olimpiyata maça geliyorum. hemde akşam nasıl döneceğim dönebilecek miyim meçhul. sen tutmuşsun küstüm oynamıyorum diyorsun birde üstüne çok büyük Beşiktaşlı olduğunu iddia ediyorsun. her nekadar yaptığının ( maça gitmemek ) doğru olmadığını düşünsem de senin gibi kombinesini alıp maça gitmeyenleri yada kulübe bolca katkı verenleri yinede ayrı tutuyorum. laflarım direkt sana değildir bilgin olsun.
[ Son Düzenleme: 25 Mart 2016, 13:47:34 doctore ]
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı hic2222

Firavunun zulmğnden kaçıp, Hz.Musa ile nehrin yarılması mucizesine şahit olup, karşıya geçtikten sonra insanlar altından danaya tapmışlar.
Bu duruma hep şaşırmıştım. Nasıl olurda mucizeyi gözleriyle gören, birebir yaşayan insanlar tekrar danaya tapar diye.
Oluyormuş işte... Sayın Başkanımız stadımızı yaparak mucizeyi gerçekleştirdi. Mucizeyi gerçekleştirirken kendi sahası olmayan takımımız kafaya oynayabildi.
Ama yine de niyetini, konuşma kabiliyetini, dikkatini değerlendirebiliyoruz. Öyle ya, nehri ikiye yarıp karşıya geçirse ne farkeder!
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Erdemm

Baştan sona dinledim. Çok şükür böyle bir başkanımız var.
İçerisinden bir iki kelimeyi alıp manipüle etmeye gerek yok.
Töresinden Gomezine stadından tribününe söyledikleri gayet açık net!
Helal olsun. Stad için de şu an ki takım için de.. Eksikler olabilir olacaktır da..

Daha iyisini yapabilecek olanlar varsa hodri meydan diyor..
Haydi "tiyatro" başladın demiyor!
Ciddi olalaım samimi olalım birlik olalım diyor.

Çevrimdışı ademkestane

başkanın bugunku söyledıklerı sorun falan degıldır sorun yaratmaya gerek yok. (bence) şu an da en buyuk sorunumuz kombine alıpda bilet alma hakkı kazanan uyanıkların alacakları biletleri internet üzerinden kombineyi aldıgı fiyata satarak kombineyi bedavaya getirme çabalarını engellemektir. dün twitirda biraz uğrastık ohooo neler oldu neler akıllı kardeşlerimiz ortalıgı tozu dumana kattı hemen baktılar ekmekleri elden gidiyor. şimdi biletini kombine fiyatına satan mı beşiktaş aşıgı yoksa 1 bilete kombine parası veren mi beşiktaşlı? diyecegim gereksiz konuları tartışmayalım arkadaşlar bir haksızlık varsa onu engelleyelim tribünde rakibe hakeme nasıl daha fazla baskı kurabılırız bunu tartışalım. adamlar başkanı devirdiler bugun yerıne aday bıle koydular

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Başkan bu "Artık" kelimesini kullanmıyor . Belki "öyle" kelimesinden sonra "başkaları gibi" kelimesini kullanacaktı. Belki kastetmek istediği budur. Artık kelimesini kullansaydı geçmişte ezilmiştik anlamı çıkar ama kesinlikle kullanmadı.
https://twitter.com/TahaSarigul/status/713310470011240448
Şöyle konuştu

Çevrimdışı fthkzgn

Ali Şen'in Başkanımız hakkındaki tespiti. röportajın tamamı hürriyette.

Ali Şen; Orman, Şenol Güneş ve Fatih Terim hakkında da açıklamalarda bulundu. Şen, “Kulüplerin yönetimiyle ilgili bir ‘oscar’ olsa Fikret Orman o ‘oscar’ı alır. Stadı yaparken bir yandan da kulübü yönetiyor. Bir taraftan da mali zorluklarla uğraşıyor. Maçları dışarda oynuyor, buna rağmen başarılı oluyor. Beşiktaş’ta maya tuttu. Fikret Orman ile Şenol Güneş arasında 12 yaş fark var. Hep ters olur ama bunu da iyi organize ettiler” dedi.
SEVİNMEK İÇİN, SEVMEDİK...

Çevrimdışı siyah-1903

burda aylardır yıllardır Beşiktaş aşkından dem vuranların, kulübün paraya ihtiyacı olduğu bu dönemde "yok efendim benim kombine kadar param vardı da bu maça bilet alamicam, bana haksızlık değil mi, yok efendim taraftarı müşteri gibi görüyor başkan" şeklindeki konuşmalarını görünce şaşırıp kalıyorum.

arkadaş kulübün bu 3 maçtan 30 mio TL gelir elde etme vizyonu var, ve bunu yapmak zorunda. bu para başkanın cebine de gitmeyecek.. eee ne boş boş muhalefet yapıyorsunuz. yoksa paranız kulüp nasıl o geliri elde edecek?? tabiki o parayı vermeyi kabul edeni stada alarak.. işi dramatize etmeyin, seneye gidersiniz maçlara olur biter.. ilk kombine çıktığı gün, bak ilk gün aldım ben kombinemi, 2 yıldır da 5 kuruş ödemeden en aşağı 20 maça gittim.. şimdi kulübün bu zor zamanında da (evet stat bitti ama hala zor zamanlar yaşıyoruz) seve seve parası neyse alıcam biletimi. param olmasa da bulurdum, en kötü bir haftasonu dışarı çıkmaz veya bir kalemimden tasarruf eder o bileti alırdım..

romantizmde üstüne olmayıp da iş para vermeye gelince müşteri değil taraftarız diyenlerin kulübüne destek vermemek için taklalar atması midemi bulandırıyor..
sözüm meclisten dışarı, herkes kendince sorgusunu yapsın
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Deadam

Eveeet gerek başkanımızın açıklamaları gerekse forumdaki yazılanların büyük kısmını okudum

1 - Parayı veren maça girecek dedi, doğru parayı veren stada girecek başarı tesis alt yapı kupa istiyorsak hepimiz paramızı vererek gücümüzün yettiğince destek olarak maçlara gideceğiz. Öyle herhangi bir gruba özel yer ayrılmayacak. Kimseye ayrıcalık tanınmasın.
2- Kulübümüz zor durumlardan geçerek bu mabedi inşaa etti en çok eleştiren adamlar şimdi başkan olmak için yarışıyor 3 sene önce adalı dışında kimse meydanda yoktu. kulüp rahata çıkmaya başlayınca ergenlik sivilcesi kıvamında ortaya çıktılar.
3- Ezik tabirini iyi anlamak lazım 3 seneden beri inşaat münasebeti son 3 haftada kaybedilen şampiyonluklar, nedeni ile hepimizin bir üzüntüsü vardı. Bunu etrafımda da görüyyorum. Ankarada bu sene her gezmeye çıktığımda Beşiktaş formalı insan, çocuk tshirli gençler sayısı inanılmaz arttı. 2-3 sene önce o dönemlerde bu sayı daha azdı. Artık daha bir böyle kendimizden eminiz bu inkar edilemez bir gerçek.
4- gökhan Töre Şahsen ben bile o resmi görünce kızdım, ne işi var karanlık adamın orda diye, Karanlık benim için Cenkinoynamasına müsaade ettiği gs maçında bitmişti, sonrasında velinin ameliyatı, basında çıkan açıklamaları nedeni ile iyice nefret ettim. kasap olsam ona koyun kestirmem o kadar yani. Kulübün yeni bir doktoru varken gökhanın yaptığı saygı çizgisini aşan bir hareket, çok göürşmek istiyorsa basına poz vermeden görüşsün.
5- Gomez olayı, açıksası kartlarını açık oynuyor. Vazgeçilmez değilsin kulübün üstünde değilsin. gitmek istiyorsan fiorentinaya gidebilirsin. Dedi bu pazarlık taktiği, gayet mantıklı eğer biri vazgeçilmez olduğunu düşlünürse totosu tavana vurur. Kendini herkesin ve herşeyin üstünde görür.
6- Beşiktaşın mutluluğunu istiyorum. Evet ben inanıyorum bunun için çalışıyor.
7- Şerefinle oyna hakkınla kazanı yanlış söyledi gayet normal hepimiz zaman zaman sil sürçmesi yaşıyoruz. birde bu insan son derece gergin bir iş yapıyor.
8- İçimizdekilerle mücadele ediyoruz. Evet başta YD ve onun uzantıları ve bir takım taraftar gruplarına yaranmaya çalışanlarla mücadele ediliyor. Avantacılar Serdar Bilgiliyi yemişti, Fikret ORMANıda yemeye çalışıyorlar.
9- Bence hata olan tek şey renklilere stadı verirmisinize dedikleri oldu direkt şöyle demeliydi "Ben başkan olduğum sürece ve hukuki bir dayatma olmadı takdirde o takımlar ancak bizle yapacakları maçlarda buraya gelebilirler,  Başakşehir, Konya, Kasımpaşaya bedeli mukabilinde kapımız açık Osmanlı da masrafları ödediği sürece her zaman gelebilir." demeliydiki laf dibine kadar yerine gitsin.

10- Kombine olayı ise gayet net 3 maç parasını ödeyeceksin için önümzdeki sezonun tamamı için kombine geçerli, yoksa önümüzdeki sezon 11 Nisandan sonraki maçlar için bilet alacaktık. Birde UEFA kriterleri konusunda elinde veri olacak. Biz şuan gözetim altındayız. Bunu hatırlatırım. kasaya giren her bir kuruş bizim bu gözetimden kurtulmamız için geerkli, Hatırlıyorsanız kazandığımız bonservisten fazla bonservis harcaması yapamıyoruz. Yani Messinin bonservisi 10M olsun oyuncu gelmek istesin 10 M bonservis gelirin yoksa messiyi alamazsın.

Sonuç olarak eleştirebiliriz. Camiamızın başkanı hataları oldu oluyor ve olacak. ancak Unutmayın ki camiamızın başkanı eleştirilerimizde sınırımızı aşmamalıyız.

Bütün konuşmayı dinleyin, adamın omuzlarındaki yükü kendi omuzlarınıza koyun, stresi sıkıntıyı yüklenin. sizin görüşünüz ne olurdu.?

Cem DİZDAR anca desteksiz sallıyo bilgi falan yok okuyo renkli medyayı sallıyo

Saygılar
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Bu ne terbiyesizlik ya telsim arena falan? ensonhaber midir ne şeyimse o yapmış

Çevrimdışı yigitcan1903

kongre üyesi seneden seneye aidat verir  bir sene vermedimmi 2 katı bidaha vermedimmi 3 katı bidaha vermedimmi deport..öğrenciye bile %10 indirim var kongre üyesine kol saati :D :D
Eşi ve çocuğunu üye yapıyo 3 seneyi doldurunca
Yeter  :evillol:

Çevrimdışı pusat altınok

https://twitter.com/TahaSarigul/status/713310470011240448
Şöyle konuştu
Başkanın söylediklerinin altına imzamı atarım neyi yanlış söyledi hala anlayabilmiş değilim.

Çevrimdışı Deadam

Haa birde Önder ÖZEN'i severdim dünkü açıklamalarından sonra o da bitmiştir.

Keşke fırat birde onunla ilgili bir soru sorsaydı.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı murat_

:ok:
aha @Necmi  abi de burdaymis ben cayimi alip geliyorum muhtemelen uzunca bi yazi yazma hazirligindadir  cayimi yudumlarken okurum  :D

Çevrimdışı Erdinç

Çevrimdışı can1903

Başkan açıklamalarında haklı. Taraftar dakika 80 iken önde veya geride iken bazıları kupalara bazıları şampiyonluklara di ye bağırırsan ezik olursun nokta. Töre hakkında ise %100 haklı
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..