Eveeet gerek başkanımızın açıklamaları gerekse forumdaki yazılanların büyük kısmını okudum
1 - Parayı veren maça girecek dedi, doğru parayı veren stada girecek başarı tesis alt yapı kupa istiyorsak hepimiz paramızı vererek gücümüzün yettiğince destek olarak maçlara gideceğiz. Öyle herhangi bir gruba özel yer ayrılmayacak. Kimseye ayrıcalık tanınmasın.
2- Kulübümüz zor durumlardan geçerek bu mabedi inşaa etti en çok eleştiren adamlar şimdi başkan olmak için yarışıyor 3 sene önce adalı dışında kimse meydanda yoktu. kulüp rahata çıkmaya başlayınca ergenlik sivilcesi kıvamında ortaya çıktılar.
3- Ezik tabirini iyi anlamak lazım 3 seneden beri inşaat münasebeti son 3 haftada kaybedilen şampiyonluklar, nedeni ile hepimizin bir üzüntüsü vardı. Bunu etrafımda da görüyyorum. Ankarada bu sene her gezmeye çıktığımda Beşiktaş formalı insan, çocuk tshirli gençler sayısı inanılmaz arttı. 2-3 sene önce o dönemlerde bu sayı daha azdı. Artık daha bir böyle kendimizden eminiz bu inkar edilemez bir gerçek.
4- gökhan Töre Şahsen ben bile o resmi görünce kızdım, ne işi var karanlık adamın orda diye, Karanlık benim için Cenkinoynamasına müsaade ettiği gs maçında bitmişti, sonrasında velinin ameliyatı, basında çıkan açıklamaları nedeni ile iyice nefret ettim. kasap olsam ona koyun kestirmem o kadar yani. Kulübün yeni bir doktoru varken gökhanın yaptığı saygı çizgisini aşan bir hareket, çok göürşmek istiyorsa basına poz vermeden görüşsün.
5- Gomez olayı, açıksası kartlarını açık oynuyor. Vazgeçilmez değilsin kulübün üstünde değilsin. gitmek istiyorsan fiorentinaya gidebilirsin. Dedi bu pazarlık taktiği, gayet mantıklı eğer biri vazgeçilmez olduğunu düşlünürse totosu tavana vurur. Kendini herkesin ve herşeyin üstünde görür.
6- Beşiktaşın mutluluğunu istiyorum. Evet ben inanıyorum bunun için çalışıyor.
7- Şerefinle oyna hakkınla kazanı yanlış söyledi gayet normal hepimiz zaman zaman sil sürçmesi yaşıyoruz. birde bu insan son derece gergin bir iş yapıyor.
8- İçimizdekilerle mücadele ediyoruz. Evet başta YD ve onun uzantıları ve bir takım taraftar gruplarına yaranmaya çalışanlarla mücadele ediliyor. Avantacılar Serdar Bilgiliyi yemişti, Fikret ORMANıda yemeye çalışıyorlar.
9- Bence hata olan tek şey renklilere stadı verirmisinize dedikleri oldu direkt şöyle demeliydi "Ben başkan olduğum sürece ve hukuki bir dayatma olmadı takdirde o takımlar ancak bizle yapacakları maçlarda buraya gelebilirler, Başakşehir, Konya, Kasımpaşaya bedeli mukabilinde kapımız açık Osmanlı da masrafları ödediği sürece her zaman gelebilir." demeliydiki laf dibine kadar yerine gitsin.
10- Kombine olayı ise gayet net 3 maç parasını ödeyeceksin için önümzdeki sezonun tamamı için kombine geçerli, yoksa önümüzdeki sezon 11 Nisandan sonraki maçlar için bilet alacaktık. Birde UEFA kriterleri konusunda elinde veri olacak. Biz şuan gözetim altındayız. Bunu hatırlatırım. kasaya giren her bir kuruş bizim bu gözetimden kurtulmamız için geerkli, Hatırlıyorsanız kazandığımız bonservisten fazla bonservis harcaması yapamıyoruz. Yani Messinin bonservisi 10M olsun oyuncu gelmek istesin 10 M bonservis gelirin yoksa messiyi alamazsın.
Sonuç olarak eleştirebiliriz. Camiamızın başkanı hataları oldu oluyor ve olacak. ancak Unutmayın ki camiamızın başkanı eleştirilerimizde sınırımızı aşmamalıyız.
Bütün konuşmayı dinleyin, adamın omuzlarındaki yükü kendi omuzlarınıza koyun, stresi sıkıntıyı yüklenin. sizin görüşünüz ne olurdu.?
Cem DİZDAR anca desteksiz sallıyo bilgi falan yok okuyo renkli medyayı sallıyo
Saygılar