Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479846 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı GörkemGörkem

Günaydın beyler,

Bursa maçında yuvamızda olmazsam kahrımdan ölürüm :s20:
Kombine alamadım, son anda iptal etmek zorunda kaldım karttan dolayı ama bilet ücreti ne olursa olsun o maçta olmak istiyorum, çok mu zor olur bilet bulmak?
Kombinem olmadığı için önceliğim de olmayacak, ikinci önceliğe ise uyuyorum çünkü her statta maça gittim İstanbul'da.

Fikir verin arkadaşlar şansım olur mu acaba? :/

Sansın %50-50 bence önceden maclara gittigin icin sanada ayrıcalık tanınacagı vakit internetin takılacakmı ? yoksa takılmayıp rahat rahat alabilecekmisin bitmeden bu yüzden %50-50 . Umarım istedigin olur ve bilet alabilirsin az drone unu izlemedik.

@Necmi @ahmetx @Efe @FARUK beyler Bursa macı icin deplasman taraftarı gelmeyeceginden deplasman biletleride satısa cıkacakmı bilginiz varmı ?

Çevrimdışı berkayyalcin963

KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı sallapati

bu hibrit kulübesi non-stop mı devam ediyor ? yoksa arada tamamen işi bırakıp ertesi gün mü devam ediyor acaba ? ne zaman görsem bi git geli var :)

gece auto-pilot a alıyorlar.. gitgel yapıyo :D

Çevrimdışı mustafa.kuru

@mustafa.kuru
Sadece okumakla olmuyor... daha fazla yazmalisin  :ebebe: :boxin: :ebebe: :bandit:

@İhsan

İhsan abi; haklısın...Uyarınızı dikkate alacağım...İlk İstanbul seyahatimde görüşürüz inşallah
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı mustafa.kuru

@mustafa.kuru
Sadece okumakla olmuyor... daha fazla yazmalisin  :ebebe: :boxin: :ebebe: :bandit:

@İhsan

İhsan abi; haklısın...Uyarınızı dikkate alacağım...İlk İstanbul seyahatimde görüşürüz inşallah
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı ahmet türken

@ahmet türken  :ok:
arkadaşlar @Erdem Çözer in çalışması gerçekten çok faydalı. Bence herkes özelden yerini atsa Erdem e de zahmet olmazsa sürekli güncelleyip gönderse çok iyi olur. EN azından kimin nerde yada kimin forumdan olduğunu kimin ne tarafımızda oturduğunu biliriz.

Çevrimdışı onurturan

gece auto-pilot a alıyorlar.. gitgel yapıyo :D
Maşallah deyin..pancar motoru gibi mübarek  :kop:

Çevrimdışı fevzikececi

Günaydın,

Tel örgülerle alakalı gelişmeler var. Sağolsunlar, kulüp yetkilileri de Başkan da ilgileniyor.

"Numaralı ve eski açığı ayıran alt kattaki teller tek kata indirilecek ve üst tarafı şeffaf olacak" şekilde projelendirilmiş. Bir hafta içerisinde iş tamamlanacak. Bizim yerimizi burası ilgilendirdiği için bu tarafından eminim, fakat aynı uygulama yüksek ihtimalle diğer bölümlere de yapılacak. Başkan da mimar da yapılan uygulamayı hiç beğenmemişler.

Değişiklik kesin, umarım stadın güzelliğine uygun bir düzenleme yapılır.

Çevrimdışı sallapati

scoreboard u monteledim..
tahminimce bu boyutlarda bu şekilde olacak...

Çevrimdışı Erdem Çözer

@kadir ve @ahmet türken'in yerlerinde bir hata olmuş.. düzeltmiş halini gönderiyorum
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türken

Vay arkadaş ya 38 yaşında yavru kartal mı olur, ne zaman büyücem ben ya, kaç iletide büyüyoruz  :ebebe:
o konuyu hiiiiç açma . Bütün suç @Altuğ un. Bankaların bonus hediyelerindeki puan artışı gibi oynuyo. Tam büyüyosun bir bakmışsın ileti sayısını iki katına  çıkarmış dahada geriye  gelmişsin. Ben geçen senede beyaz kartaldım 750 olup karakartal olsam bana yeter orda kalırım dedim. tam 749 oldum bi baktımki usta kartala düşmüşüm. Rütbe alabilmek için ileti sayılarını 2 katına çıkarmış. Yani karakartal olacaz derken usta kartala geriledik. Sonrasında uğraştık durduk tekrar beyaz kartala yükseldik ama karakartal olmaktan umudu kestim. Albay olmaya çalışıp ,rütbesi sökülüp binbaşılığa düşen yarbay gibi olduk.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Günaydın,

Tel örgülerle alakalı gelişmeler var. Sağolsunlar, kulüp yetkilileri de Başkan da ilgileniyor.

"Numaralı ve eski açığı ayıran alt kattaki teller tek kata indirilecek ve üst tarafı şeffaf olacak" şekilde projelendirilmiş. Bir hafta içerisinde iş tamamlanacak. Bizim yerimizi burası ilgilendirdiği için bu tarafından eminim, fakat aynı uygulama yüksek ihtimalle diğer bölümlere de yapılacak. Başkan da mimar da yapılan uygulamayı hiç beğenmemişler.

eyvallah.. çok iyi haber  :ok:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

scoreboard u monteledim..
tahminimce bu boyutlarda bu şekilde olacak...
O kadar yukarı çıkmayacak..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı demir_kArtAl

bencede ekranlar çok aşağıda kaldı, millet önünde ayağa kalkıp görüntüyü bozacak gibi.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı sallapati

O kadar yukarı çıkmayacak..

bundan küçük olamaz bence.. çatı kolonlarıyla arasında mesafe olduğu için yukarda görünüyor.. çünkü foto aşağıdan çekilmiş.. o yanıltır seni

Çevrimdışı onurturan

Günaydın,

se

sevindim abi guzel bi gelisme

Çevrimdışı sallapati

başakşehir gibi olmayacak bence merak etmeyin.. skorboard u kapatması için bir insanın en son sıraya çıkıp ayakta durması gerekiyor.. yani koltuk olmayan en son sırada dikilmesi gerekecek.. bu da olmayacağına göre bence sorun yok

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bundan küçük olamaz bence.. çatı kolonlarıyla arasında mesafe olduğu için yukarda görünüyor.. çünkü foto aşağıdan çekilmiş.. o yanıltır seni
Emre'nin hesaplama yaptığı foto burada, seninkinde üst kısım tepeye kadar uzanmış, profillere göre oraya kadar uzanacak gibi durmuyor, seninkinde kare gibi dikdörtgen olması gerekiyor anladığım kadarıyla.

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Altuğ

o konuyu hiiiiç açma . Bütün suç @Altuğ un. Bankaların bonus hediyelerindeki puan artışı gibi oynuyo. Tam büyüyosun bir bakmışsın ileti sayısını iki katına  çıkarmış dahada geriye  gelmişsin. Ben geçen senede beyaz kartaldım 750 olup karakartal olsam bana yeter orda kalırım dedim. tam 749 oldum bi baktımki usta kartala düşmüşüm. Rütbe alabilmek için ileti sayılarını 2 katına çıkarmış. Yani karakartal olacaz derken usta kartala geriledik. Sonrasında uğraştık durduk tekrar beyaz kartala yükseldik ama karakartal olmaktan umudu kestim. Albay olmaya çalışıp ,rütbesi sökülüp binbaşılığa düşen yarbay gibi olduk.

Ahmet abi hatırlattığın iyi oldu tekrar yükseltmem gerekiyordu  :lol:

Çevrimdışı yldrmaydn

skorbordun önündeki sırada koltuk yok. o yüzden orada taraftar normalde olmaz 1 öndeki sıradakiler de orayı pek kapatmazlar. alt kattan bakanlar yine biraz belki etkilenir de üst katlar için bir sorun olmayacaktır.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Kartal1903

trt spor 10:30 da staddan canlı yayın yapacak...
BEŞİKTAŞ