Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5477321 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı asyakartalı

skorbordu şimdi gördüm.inşallah başakşehirdeki gibi olmaz.ayakta gezenler oldumu yarısı görünmüyordu skorbordun. : (

Çevrimdışı Fikret

maşallah
Kabataş kadıköy vapurundan yazıyorum:
Stad ışıkları fazla mı mavi?
Yani renk sıcaklığı 5000kelvin belki de daha fazla gibi geliyor bana dışarıdan.
Sizin fotoğrafta da mavi çıkmış zaten.

Daha sıcak bir beyaz olsa daha iyi olurdu sanki.
Gerçe maç günü belki farklı olur.şimdi tüm ışıklar açılmamış olabilir.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Catidaki vodafone yazisi ne oldu ? Hani baslamislardi, birdahada hic bir resimde göremedim
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Kısmetsizlik bizi buldu... Tel örgülerle kapatılan loca bizim 9 arkadaş, daha lansman bile yapılmadan danaya girer gibi aldığımız loca. Bugün konu başkana intikal etti. Çözüm bulunmasını istemiş. Fotoğraflara dikkat edilirse, oraya koltuk takılmadı ve cam yapılacağı söylendi.

Biz orada diz mesafesinde bir ayraç ve tribün tarafında da bele kadar falan bir cam ayrım olması gerektiğini düşünüyoruz. Başkan çözüm bulmadan koltukları takmayın demiş. İşin komik tarafı, tel örgü locanın tam ortasına denk geliyor, 9 kişiden dördü numaralıda beşi eski açıkta kalıyor... İşin bir acaip tarafı da projede de aslında aynen böyle çizilmiş. Ayraç proje çizimlerinde var fakat bu kadar çirkin bir tel örgü konması büyük bir hata.

Bakalım bir iki hafta içinde çözülecek diye bekliyoruz.

Meraktan soruyorum sizin locanın önünde kaç koltuk sırası sıgıyor?? Sizin loca sınırlarında 9 tane rahat sıgıyodur heralde..Fazladan loca koltukları takılcagına 1903 takılabilirmiydi die sordum.. zaten sizin loca koltuguna ihtiyacınız yoksa yapmaları gereksiz olur bence..

Çevrimdışı Efe

obitaşın yaptığı tribün bukadarmı güzel olur.. öyle değilmi @Efe  :icool: :icool:
çiçeklerin yaptığı tribünler olmasa obitaşı yaptığı tribünün bi anlamı kalırmıydı @Oktay abi :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı khanlu

Arkadaşlar her ne kadar statla ilgili bir paylaşım olmasa da birileri görür de yardımcı olur diye bu başlıkta mesaj yazdım.

TAM ALACAKKEN KOMBİNELER TÜKENDİ UYARISI ALDIM. KOMBİNESİNİ SATMAK İSTEYEN OLURSA ÖZELDEN YAZABİLİR Mİ? 
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı Efe

maşallah
alttan prekastlara vurdurulan ışık ve sütünlara vurdurulan ışıklar inanılmaz bi görüntü verecek çok güzel  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat.Y

şimdi locaların yerinede bizmi isyan edeceğiz. :alala:

alemsin abi sen yaa   :lol:  :lol:  :lol:

Çevrimdışı Efe

EVE dönüyoz laa inanmak zor rüya mı diye düşünüp duruyorum 2 gündür :alala: :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

oha Antalya stadının dışında led var süper olmuş ya
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

ışıkların hepsi ayarsız o yüzden şuan değişik görülebilir maç testleri başlayınca nihayi parlaklık yakalanır :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı umutdogan62

Bunun sebebi büyük ihtimal ışığın yeşil çimlere çarpması sonucu

Galaxy S6 Tapatalk

1
9
0
3JK

Çevrimdışı asyakartalı

nolur biri bana skorbordu böyle görmeyeceğiz desin  :alala:

Çevrimdışı kyiv

Vodafone Arenadaki Kartal Yuvası Bursa maçında açılacak mı?Gözden mi kaçırdım bilemiyorum ama Kartal Yuvası ile ilgili foto yok hiçbir yerde.

Çevrimdışı Unalll

Eee açılış maçında ilk üçlüyü bu şekilde yapıyor muyuz GÜNDOĞDU

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

obitaşın yaptığı tribün bukadarmı güzel olur.. öyle değilmi @Efe  :icool: :icool:
Katilmamak mumkun mu :icool: @Oktay abi

Demediklerini birakmadilar Adamlara ama onlar yilmadilar ve Turkiyenin en efsane en Guzel tribununu yaptilar :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Vodafone Arenadaki Kartal Yuvası Bursa maçında açılacak mı?Gözden mi kaçırdım bilemiyorum ama Kartal Yuvası ile ilgili foto yok hiçbir yerde.
galiba 1 gün evvel açılacak o günkü hasılatı kaçırmak istemeyeceklerdir 10 gün içinde ortaya çıkar kartal yuvası orda çalışma devam ediyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Konya stadında da var Antalya'da da yağmışlar çok güzel olmuş.Bizde de çatı kolonları arasında olacaktır.
[ Son Düzenleme: 24 Mart 2016, 19:52:32 kutalmis.pinar ]
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı kyiv

galiba 1 gün evvel açılacak o günkü hasılatı kaçırmak istemeyeceklerdir 10 gün içinde ortaya çıkar kartal yuvası orda çalışma devam ediyor

bilet parası ödemekten insanlarda para kalırsa ciro rekoru kırılır o gün o zaman  :)

Çevrimdışı pascal_21

nolur biri bana skorbordu böyle görmeyeceğiz desin  :alala:
Böyle görmeyecegiz, bizde tribünlerin alcaldigi kısımlara denk geldiği için taraftarın skorbordun önünden geçmesi gibi bir problem olmayacak

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı faith

Tipik Türk milleti hastalığı olan "yumurta kapıya dayanmadan" iş yapmayız durumu bugün bende de vücuda geldi. Neyse öyle bir zamanlama ile aldık ki kombineyi, tele konferans eşliğinde yapılan yer değerlendirme ve kombine alma seasında aynı anda işlem yapan 7 kişinin 3'ü saniyeler ile dışarıda kaldı (abartmıyorum) , önce şaşırdık fakat dakikalar sonra bilet alanların ilahi kişilikler olduğuna karar verdik. Sonra hızını alamayan arkadaşlar kulübe gitti, sonuç tabi ki değişmedi.

Bunun rahatlığı ile yer bildirimi yapıyorum :D

Ayrıca buradaki konuda belirttiğim gibi, maç günleri ( diğer günlerde olur :icool:) yolu düşeni çaya beklerim :D son olarak kombinesini satmak isteyen varsa haberim olsun...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Bu kadar güzel bi şahane stadın hala duvar ve merdivenlerinin beton gibi gözükmesini anlayamıyorum. Yani bu kadar harika stat neden böyle yaptılar çözemiyorum. Alt katlar beyaza, üst katlar siyaha boyanmalıydı böylece anlaşılmazdı bile ama sarıya boyamışlar bile geri dönüş yok galiba çok üzücü.