Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5470314 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erdem Çözer

120. bloğuda yazıyorsanız benimkide

120 blok
7. sıra
6. koltuk

şimdilik sadece 121'e giriştim genel olarak oradayız diye ama pek dönüş olmadı
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ErsinA.

Kırmızıyla çizdiğim yere tel örgü çekilince, yeşil kısımdaki locaların bile görüş açısı etkilenecektir.

Cam bölme şart.

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Altuğ

[ Son Düzenleme: 24 Mart 2016, 14:00:58 Altuğ ]

Çevrimdışı kartalpençesi

Bir günde 6 bin passo alındı .Diğer takımlar nerdeyse yerinde saydı

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

acaba 3-4 binlik bir kombine daha açarlar mı?

Çevrimdışı Kartalim

Yanlış görmediysem eski acık köşeye tribüne skorboard için hazırlık başlamış.

Çevrimdışı kartalpençesi

DenizBank 4,5 M dolar   SporToto aynı süre için 50 M tl veriyor. Bu denizbank bizi kazıkladı galiba

Çevrimdışı 38life

Biz de arkadaşımla o ikilemi yaşadık. İlk etapta alt kat düşündük. Ama daha sonra sahaya ve çizgilere daha hakim olması açısından üst katta karar kılıp 409. bloktan aldık. Ayrıca bilet alırken arkadaşımın GS'li kombine sahibi arkadaşına da danışmıştık. O da seyrettiği açıdan bir foto göndermiş ve bu şekilde bir tavsiyede bulunmuştu.

Ben de alırken öyle düşünüp almıştım. En iyisi hiç maceraya gerek yok üst daha iyi :)

Çevrimdışı Kartalim

Köşede skorboard profilleri hazırlanmış.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

bana bu seçim, yıllardır sahaya uzak stattan şikayet edip yine uzağı tercih etmek gibi geliyor ama tabi dediğiniz gibi her ikisinin de kendisine göre avantajları var..
Yeni yuvamızın sahaya uzak bir noktası yok şükür. :)
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı baro19

Çevrimdışı ToNI

Abiler acil söyleyebilirseniz. Garanti bonusla kombine alıcam. Taksit yapmıyor.

Bankayı aradım sisteme düşmeden söyleyemem diyor. Alıpta taksitlendiren

yada bilgisi olan var mı?

1.100 tl olan bedel 8 taksit ile 1223 küsüre denk geldi 152 * 8 yani...
üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi...

Çevrimdışı Erdem Çözer

öyle tabi ama üst kattan almak bana eski stadımızda alt kattan izlemek gibi geliyor (sahaya mesafe olarak)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Güncel
SİS hibrit çakmaya Salı günü başladı.2 günde iyi yol katetti.Nisan başı gibi Hibrit işi biter ve saha çizgileri çizilmeye başlanır :super: :super:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

arada benim totem tuttu ağustos 2016 diyince huop nisanda açıverdiler :D ben yine de içine girip maç yapmadan ağusto 2016dan vazgeçmiyorum.  :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Abi yavru kartal maşşallah aynı sen . :)

Çevrimdışı ErsinA.

Bitek tel örgü kenarları var maalesef.

Çevrimdışı smtcglr

Beyler bu çimler asıl rengine ne zaman dönecek yoksa hep böyle mi kalacak  :alala:

Çevrimdışı Hasankavraz

Oww Antalyanın stadında  bugün milli maç olduğu için beyaz koltukların üstü bayrakla kapatılmış.Kırmızı koltuk efsane gidermiş Antalya'nın stada  :claps: :claps:
Valla haklısın süper olmuş bende tek renlliliktenn yanayım misal bizde simsiyah yapsak çok kıyak olurdu bence 😀

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle dedigin gibi il 3 madde gs gibi son madde fb gibi olmalı %100 katılıyorum insallah bunlara dikkat edilmistir.Cünkü ısıklandırma birseyi oldugundan iyide kötüdüe gösterebilir mesela fb nin zemin gs den daha iyi ama ısıklandırma tam tersini söylüyor. :ok:

benim gibi bu konulara dikkat edenlerin olması çok hoşuma gitti. zira biz türk milleti olarak genellikle detaylarda, ince düşüncelerde kaybediyoruz. bu tür şeylerin toplam ambians kalitesine etkisi çok fazla. bir stadyumda sıcak renklerin (burada forma, koltuk rengi falan bahsetmiyorum, tamamen ışık ve ortam aurası) kullanılması görsel olarak enfes bir seyir zevki sunuyor. anfield road, old trafford gibi bu işin en üst seviyesinde akşam maçlarında bunu farketmek çok zor değil. tt arenada tek sevdiğim özellik de bu açıkçası. artık nasıl sağlanmışsa sıcak bir ışık o rezil çimi nasıl güzel gösteriyor ve ışıl ışıl bir ambians yaratıyor. bir diğer husus da yayın açısı. evet premier lig gibi alçak ve kenardan çekimler göze hoş gelebiliyor ama kesinlikle ve kesinlikle dik ve geniş açılı çekimler daha bir ihtişamlı daha bir cehennem gibi gösteriyor stadyumu bu da çok müthiş bir izleme zevki yaşatıyor. en basitinden şutlar sanki daha yakın gibi gidiyor kaleye, her şut yürekleri ağza getiriyor açı dik olunca evet bu bir yanılsama ama ambians ve cehennem dediğimiz şey de bu şekilde hafızalarda yer ediyor, dev alman stadları gibi. maalesef ülkemizde şu an buna dikkat edilen tek stat yine tt arena. ama orada da en büyük eksik tribün aydınlatması. kadıköyde var aydınlatma ama çok beyaz bir ışık o da. biraz daha sıcak olursa tadından yenmez.

umarım bu gibi teknik detaylara karar verenlerin içinde de kılı kırk yaranlar vardır çünkü bunlar atlanan detaylar. benim için de açılış maçımızdaki en büyük meraklardan biri bu.
[ Son Düzenleme: 24 Mart 2016, 14:17:08 aybars1903 ]

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Köşede skorboard profilleri hazırlanmış.
Skorbord montajı yakındır Mart bitmeden skorbordları göreceğiz bence :sevinc :sevinc
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ozan062

şöyle bir tespitim var,, dünden bu yana yani çarşamba kombine satımına baslandı bugun persembe bugunde sabah bitti,,

carsamba 5küsür bugunde 6bin kadar passolig Beşiktaş üyesi arttı yani 11bin yeni üye katıldı aramıza,simdi bildiğimkadarıyla bir hesap 5 tane kombine alabiliyordu yanılmıyorsam aldıkları kişiler zaten zorunlu passo üyesi olması gerekiyor aktarım için,,

simdi bu durumda ortaya cıkan sey su bir küsmüs taraftar geri geldi iki başarı endeksli arkadaslar da bu yeni gelenler:) 12bin anlık satıs 10 küsürde yeni katılan stadın heyecanıyla alan kesim var..

bizim korkacagımız yani korkucaz derken sagı solu belli olmayan kemikleşmemiş insan sayısı 22bin küsür, hermaçda yeni bir 12bin kişi daha tabi,,,.. benim dileğim yönetimden isteğim kesinlikle ve kesinlikle bu yeni katılanların aidiyet duygularıyla takıma baglanması için çalışmalar yapmasıdır.. yani ben stadı yaptım taraftara kombineyi aldım arkama yaslanayım artık butun kuvvet basket arena olmamalı :P

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmett.67

147 Loca 30 bin Kombine bitti  :halay:
Bu iki günlük kombine alım hareketi bana süpriz oldu. Şimdiye kadar aklı nerdeydi bu milletin, diye düşünmeden edemiyorum. Yumurta kapıya dayandı gibi bir olay bu. Demek ki koltukları koymak, brandayı çekmek, çimi sermek gerekiyormuş. Türk'ün aklı sonradan başa gelir derler ya...Klüp 2 yıldır kombine alın, para lazım, diye,diye adeta taraftara yalvardı. Dışarda kalanlara pek acıyasım gelmiyor, kusura bakmasınlar.