Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5467293 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Kalemdirekleri göründü mü?
Yok onlar saha çizgilerinden sonra yani en son aşama.Sonrası topun santraya dikilmesi😄😄
[ Son Düzenleme: 24 Mart 2016, 00:40:48 kutalmis.pinar ]
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Unalll

Belkide her mesajım bununla ilgili ama gerçekten çok kafayı taktım bu konuya bizim çatıda membran kullanmamızın en önemli nedenlerinden biride ışığı dağıtabildiği için ışık oyunları gibi gösterileri yapabilecek olmamız değil mi membranlar ışığı gayet iyi geçiriyo ve bence kuş bakışı çekimde kötü gözüküyor. Belki seneye yapılacak ama buna da önem vermeleri lazım değil miydi hiç konuşulmuyor bile :D Kötü mü olurdu  allianz arena gibi olması birde bu vodafone yazısı bunuda engelleyebilir artık...

Çevrimiçi Necmi

daha bişe vermedi doğru düzgün

10 M$ girerken verdi
10 M$ bu sene verdi
10 M$ stadvizyon için verdi
10 M$ da iki yıl en az forma sponsorluğu için verdi
40 M$ birşey değilmi sence bir sponsordan bu kadar kısa sürede daha ne kazanmayı düşünüyorsun @Uğur Uğurlu

Çevrimiçi murat

10 M$ girerken verdi
10 M$ bu sene verdi
40 M$ birşey değilmi sence bir sponsordan bu kadar kısa sürede daha ne kazanmayı düşünüyorsun @Uğur Uğurlu
Ekleme yapayım.birçok reklam filmi ,karakartal kampanyası,formalı tarifelerle forma satışı.

Çevrimdışı Hep Yek

Anlaşma sadece restoran işletmesiyse, fena bir meblağ değil:

Zira işletmenin kendine has maliyetleri de olacaktır. Ayrıca Divan gibi prestijli bir markanın stadda yer alması, marka değerini yükseltir.
Geçen hafta Cengiz Semercioğlu yazısında bahsedince biraz araştırmıştım.büfeler dahil ve 5 yıllıkmış.

Çevrimdışı Kartal66

Şaka maka mabedimiz bitiyor. Yeşili de gördüm ya değmeyin keyfime. Canımı sıkantek nokta tribünlerde ki tel örgü. Çok çirkin ve yanlış bir yerde.

Çevrimdışı Koa_lAA

10 M$ girerken verdi
10 M$ bu sene verdi

anlaşma gereği stad açılana kadar 10 m dolar ve forma reklamı 5 artı 5... 10 m dolar verdiler...

girerken verdikleri 10 m dolar ı ilk defa duydum abi ben...

bide geçen başkan başlattık stad açılmış gibi sponsorluğu dedi... yani 7 m dolarda ordan aldık yada peyderpey alıyoruz...

stadvizyon 5 m dolardı ama sanırım fazla tuttu ve vodafone bunu karşıladı diyolardı ama tam emin değilim ondan... 

http://vodafonearena.com.tr/gallery.html

Burada neden hâlâ hayata geçmeyen projenin görselleri var? Stad açılacak neredeyse hala şeffaf çatılı, beyaz sütunlu görseller var. Sonra insanlar gösterilen bu değildi ki deyince bazıları kızıyor, tepki gösteriyor. Hayır ne denilmesini bekliyorlar ki? Bugün Mehmet Demirkol da bahsetti. Bize vaadedilen çatı bu değildi dedi. Şu an fotoğraflarda gördüğümüz vodafone arena'ya yakın olan bir tane görsel tasarım bir tane grafik video yayınlandın mı 3 yıl boyunca? Benim gözümden kaçmadıysa yayınlanmadı. Yayınlansaydı şu sitede hala 2 yıl öncesinin görselleri olmazdı herhalde. Çatı şeffaf olmuş olmamış cam olmuş gazete kağıdından olmuş, onu geçtim artık. Ortada kocaman bir tutarsızlık var. Nedense hâlâ da devam ettiriliyor. Çok tuhaf hakikaten.

Gece gece Twitter'da  gördüm burda da soruyum.Stad bu haline dönse ilk düşünceleriniz ve tepkileriniz ne olurdu?
Edit: Hazır yapılıyorken gidip 3. Köprüden atlardım😄😄😄😂😂

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

10 M$ girerken verdi
10 M$ bu sene verdi
itiraz etmek istemiyorum ama forma sponsorlugunu çıkarsak zaten hakkımız olan birşey 30m$ verdiğini duymadım başkandan.. Böyle bi konu geçtiğinde çok az bi yardım yapıldı demişti sanki..

Çevrimdışı Scout

Gece gece Twitter'da  gördüm burda da soruyum.Stad bu haline dönse ilk düşünceleriniz ve tepkileriniz ne olurdu?
Edit: Hazır yapılıyorken gidip 3. Köprüden atlardım😄😄😄😂😂
[ Son Düzenleme: 24 Mart 2016, 00:51:36 Scout ]
Pika Pika

Çevrimdışı koray1903

şuan kombine almayı deniyorum ama hata veriyor, kapatıldı mı acaba??

Çevrimiçi Necmi

ciddimisin? Vodafone şuana kadar en fazla 10 m $ vermişse vermiştir içindede stad dışı reklamlarda vardır.. Bu kulubün borcu nasıl artı böyle.. Borçlanarak, Kombine ve localardan 40-50 m $ gelir elde ederek yaptık.. Unutmadan Bide devletin tek katkısı 200 m $ kdv indirimi oldu.. Kdv indirimide epey sonra cıktı ama ondanda faydalanmışızdır.. Stadı vodafonsuz yaptık.. Adamlar iyi reklam yaptılar sadece eee bide güzel ingiliz takımlarıyla eşleşmemizi sagladılar

bilmeden fikir yürütüyorsun şu anda stad bitmediği için ortada satacak loca kombine
vip 1903 yok o nedenle sattığın şeyler sanki bankadan kredi çekmiş gibitaraftardan kredi çekmiş oluyorsun ve bu borç hanesinde görünüyor.
hakem düdüğü çaldığında o borç hanesinden düşecek gelir hanesine işleyecek. Buda borçlarda o miktar azalma yapacak.
hüküm veriyorsun vodafone on milyon vermişse vermiştir bunu neye dayanarak söylüyorsun Vodafone dan bize geçen para en az 40 M$
hesap ortada reklamını yaptı diyorsun dış reklam hakları vodafone a ait ama ücretiyle yapıyor doğruluğunu bilmiyorum o nedenle rakam dile getirmeyeceğim
ama o inşaatın çevresindeki reklamlarda bize iyi para kazandırdı. anlaşmaya dahil olmadığı halde karakartal kampanyasıyla
sana bayağı iyi bir para kazandırıyor gene anlaşmada olmadığı halde storlarında forma satıyor belli bir miktarda forma almayı garantiliyor.
kampanya yapıp forma veriyor. Belki 145 M dolarlık anlaşma yaptık ama emin ol anlaşma bittiğinde 200 M doları geçer bize yarattığı katkı
daha yapacağı konserler var biliyorsundur onlarında bütün gelirini kulübe bırakıyor. stad açıldığında iç reklamlar vs bunlar hep garanti gelir
ana sponsorun vermemezlik edemez yani onlarla 15 yıllık reklam anlaşmasıda yapmış sayılırız. sen bize katkı olarak sponsorluk rakamını ikiyle çarp derim
40 M$ temiz vermiştir artı reklamlardan verdiği parayı bilmiyorum ama 10 M$ dan aşağı bir katkı değildir bu 50 M$ gibi bir para eder @Uğur Uğurlu

Çevrimdışı MaDJeR

1 saat önce kendim çektim.. tribünler resimde gözükenden çok daha dik. tek kelimeyle harika !

Not : Staddaki bi görevliye tel parmaklık ayrımlarını sordum cam olacakmış diye duydum dedim.. yok öyle birşey dedi.
[ Son Düzenleme: 24 Mart 2016, 01:01:48 MaDJeR ]

1 saat önce

Maaşallah SİS nakış gibi işliyor.Nisan başı hibritte biter.Sonrası saha çizgilerinin çizilmesi ve kale direklerinin konulması..

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Ulaşımla ilgili bir soru da ben sorabilir miyim?Ayvalık'tayım...Kombinem yok ama Ankara'daki neredeyse tüm maçlara gittiğim için bilet umudum var...Pazartesi sabah Edremit'ten uçakla İstanbul'da gideceğim ama uçak dönüş saatleri uygun değil...Otobüs 23:20 gibi Alibeyköy'den kalkacakmış...Nasıl gidebilirim acaba oraya?Barbaros Bulvarında Kamil Koç'un şubesi var ama Alibeyköy'e servisi var mıdır?

Çevrimiçi Necmi

itiraz etmek istemiyorum ama forma sponsorlugunu çıkarsak zaten hakkımız olan birşey 30m$ verdiğini duymadım başkandan.. Böyle bi konu geçtiğinde çok az bi yardım yapıldı demişti sanki..

neden ben duydumda sen duymadın on M girerken verdimi verdi
peki toplantıda stadvizyon için beş milyon konuşmuştuk ama on milyondan fazla para harcadık dedimi dedi
bu sene vermeleri gereken stadın bitme koşuluyla vermesi gerektiği parayıda bitmiş kabul edip verdiklerini duydum
vodafone bizim ana sponsorumuz 145 M$ lık bir anlaşma yaptık ve bunun içinde forma isim hakkıda var nasıl hakkımız oluyor
adam sponsor olmuş para ödemiş sen diyorsun ya bize 10 M katkısı olmadı diye bende olduğunu gösteriyorum
sana sponsor olmasaydı formadan o parayı kimden almayı düşünüyordun bak rakiplerimiz forma sponsoru bulamıyor
biri daire karşılığı diğeri tıklama başına sponsor aldı. Vodafone yıkılmamış bir stada kriz içindeki bir takıma güvenip
Türkiyenin en büyük anlaşmasını yaptı nankör olmamak lazım @Uğur Uğurlu

Çevrimdışı xxxkingme

Şeffaflarla ilgili bi çalışma yok görünüşte.. Açılışa yetişir mi dersiniz

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Biri bana bu linktekiler trollüyo taraftarı desin yoksa klubü basıcam

http://www.trfutbol.com/m/?id=5551

Çevrimdışı Yiğit

Biri bana bu linktekiler trollüyo taraftarı desin yoksa klubü basıcam

http://www.trfutbol.com/m/?id=5551
Ticketbis sitesinden almışlar fiyatları.

Çevrimiçi Necmi

öyledir veye değildir demiyorum ama her duyduğuna inanma @MaDJeR
kardeşim stadda görevli mimarından tut şantiyede çalışan firmaların sahiplerine kadar
görüşmediğim kalmadı ama hiç birinde bilgi yok. sadece yaptıkları işi bilirler. onuda yaptıkları kısmı.
gerçek bilgi sadece 2-3 kişinin tekelinde ve onlardanda çıkmıyor. Birde çalışanların hepsine asla bilgi vermeme konusunda
anlaşma imzalatılmış. Resim bile çekmeleri yasak bilgi veren veya resim çeken işden çıkartılıyor.

Çevrimdışı sosyalkartal

ben böyle desenli çim istiyorum sis beni de sevindir  :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Fikret

resımde işaretlı olan yerde bayadır iskeleler kurulu sanrım ne amacla acaba bılgısı olan varmı yenı acık tarafında  :alala:
birşey mi asacaklar acaba?

bu fotoğrafta birşey daha soracam.
y.açık-kapalı arasına METAL PARMAKLIK KONULACAK MI? yoksa cam mı konur?