Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5467308 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı qarizma22

Çevrimdışı Efe

şeffaf membranlar 11nisana yetişmeyecek gibi
ihtimal dahilinde bana göre nisanın 7-8 i en geç onuda bitirirler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

şöyle düşünün,, geçen aylarda göztepe karsıyaka maçı için passoyu tekrardan aktifleştirdim neyse işte koca derbi için verdiğim para kaç paraydı? 20 tl,,, passodan once kaçtı 5 lira:))

peki neden bir üst ligde 75liradan asagı bilet bulamıyoruz??  sizce adaletlimi daha dogrusu superlig dunyanın üstünde bir ligmidir? tabiki hayır sebebi ise bizleriz karsı cıkmadıgımız için bu fiyatlar ucuyor..

bu arada aleni çok ama çok istiyorum yeni stadda görmek,,,,

[ Son Düzenleme: 23 Mart 2016, 21:36:45 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kuntz

Düsünsenize alen Abi bütün stata böyle 3lü cektiriyor

Maçtaydım. Tüylerim diken diken oldu izlerken. O gün inanılmaz bir tribün vardı yahu.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı bjklimert_

Çevrimdışı Serdar

bu alemde çarşı
herkese karşı

eee kardeşim sonuç? nereye geleceğini merak ettim.

Çevrimdışı ergin

@FARUK hibritle normail çim arasındaki farkı gösterdiğin iletiyi arıyorum bulmadım iki saattir, kaçıncı sayfada ?
471'de
geriden okuyarak geliyorum :D

Çevrimdışı harund1k3

ihtimal dahilinde bana göre nisanın 7-8 i en geç onuda bitirirler

Anlamsız bir yavaşlık var @Efe şeffaflarla alakalı. Bir çalışma ağ falan da görülmüyor ortalıkta. Sanki bu tek membran numune alınmış deneniyor gibi.

@Necmi Abi şeffaf membranların tamamının gelip gelmediğine dair bir fikrin var mı?

Çevrimdışı Oktay

şöyle düşünün,, geçen aylarda göztepe karsıyaka maçı için passoyu tekrardan aktifleştirdim neyse işte koca derbi için verdiğim para kaç paraydı? 20 tl,,, passodan once kaçtı 5 lira:))

peki neden bir üst ligde 75liradan asagı bilet bulamıyoruz??  sizce adaletlimi daha dogrusu superlig dunyanın üstünde bir ligmidir? tabiki hayır sebebi ise bizleriz karsı cıkmadıgımız için bu fiyatlar ucuyor..

bu arada aleni çok ama çok istiyorum yeni stadda görmek,,,,

yaa arkadaş bu tarz davranmak için özel dersmi aldın ?? niye bizle eğleniyosun yada bizimle dalga geçer gibi konuşuyosun?? orta kararda bi takım 50-60 milyom euro ya kuruluyo 75 liraya adama iki masa bir dolaba sahne kurulu anca tiyatro seyrettirirler
[ Son Düzenleme: 23 Mart 2016, 21:53:08 Oktay ]

Çevrimdışı FARUK

2 kale arkasınında tam orta üst kısımda aydınlatma yok abi konacak mı? ben prosedür gereği olmuyo diye biliyodum futbolcuların gözünü alıyor gerekçesi ile?  :alala:
Göz alacak olsa tam ortanın yanında kide alır bence çok bir mesafe yok

Çevrimdışı tkuybu

Arkadaslar biletler satisa ciktiginda 2 adet alabilirmiyim sinir varmi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Necmi abi niye Beşiktaş taraftarı hep fakir edebiyatı yapar hiç anlamış değilim ..bu ülkede fenerbahçe galatasaray hep hafiş fiyata kombine ve bilet satar herzamanda doldururlar ..yani tüm zenginler fb ve gs tutmuş garibanlarda Beşiktaşlımı olmuş?
Abi taraftar profilleri ortada..

Bizim Taraftar profilimizde Dusuk gelirli ve Ogrenci cok cok fazla Renklilere gore.

Tabiki bizimde Yuksek gelire sahip Taraftarlarimiz var , Sanatcilar , Is adamlari vs var ama görünen Koy kilavuz istemez

Onlarin taraftar profili gelir olarak bizden daha iyi durumda..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı martin40

Şu forumun aile ortamına bayılıyorum, arada bir biri gelip'de trollemeye çalışsada, herkes birbirine bağlı çoktan beri tanışıyormuş gibi.

Gerçekten süpersiniz arkdaşlar, Allah bozmasın sizi.

Emekleriniz içinde teşşekkür ederim.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aydınlatmalara bakılırsa scoreboard açıklarda tam ortada olacak gibi
Aynen oyle bugun bende yazdim bunu

Catida tam ortada karsilikli asili olacak diye , Cunku köşelere aydinlatma takılmış :tabe:

Aydinlatmalar koseye takılacak skorbordun görüsunu engeller bence..

Oyuzden Catida tam ortada asili olmasi kuvvetle muhtemel :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Göz alacak olsa tam ortanın yanında kide alır bence çok bir mesafe yok
Abi oda doğruda en azında köşede az etkiler
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Oktay

Abi taraftar profilleri ortada..

Bizim Taraftar profilimizde Dusuk gelirli ve Ogrenci cok cok fazla Renklilere gore.

Tabiki bizimde Yuksek gelire sahip Taraftarlarimiz var , Sanatcilar , Is adamlari vs var ama görünen Koy kilavuz istemez

Onlarin taraftar profili gelir olarak bizden daha iyi durumda..
  sen öyle sanıyosun

Çevrimdışı Deadam

Arkadaşlar açılış maçında küfür edilsin sonraki maç o kartlar blok yesin diyesim var yoksa bu sene mabede gidemeyeceğim  :)  çok mu bencilim hayır ama Beşiktaşı çok seviyorum

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Arkadaslar bu hatira bilet isi nereden cikti? Nasil bilgi alabilirim?internet ortamindan alabiliyor muyuz varsa boyle bir sey? :alala:
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı pascal_21

Benim en çok canımı sıkan olay merdiven bosluklarinin beton görünmesi ve loca aralarına stadi çevreleyen led takılıp yapılmayacağı..merdivenler boyanacak mı loca arası ledlerin yapılması  kesin mi ?

Çevrimdışı Scout

Arkadaşlar açılış maçında küfür edilsin sonraki maç o kartlar blok yesin diyesim var yoksa bu sene mabede gidemeyeceğim  :)  çok mu bencilim hayır ama Beşiktaşı çok seviyorum

:evillol: :evillol:
Pika Pika

Çevrimdışı Factatum

Şeffaf membranlarda problem olabilir mi? Beğenilmeme durumu gibi? İki gündür hiç hareket yok. Bu hiç normal değil.

Resimlerden gördüğümüz kadarıyla stadın içi bitti gibi. Kimsenin kafasında sahayla ilgili soru işareti yok. Skorbord, reklam panoları, basın tribünü derken çok rahat şekilde 10 Nisan'a yetişir.

Tuvaletler, restaurantlar, dolaşım alanları bitmiş gibi.

Buna karşın dışarıda sanki çok iş var gibi duruyor. Bazı işler tam bitmeden açılacak sanki. Taş işçiliğinin açılışa kadar biteceğini pek sanmıyorum. Kulelerde, eski açıkta çok iş var gibi.

Gerçi açılış için çok sıkıntı değil bunlar. Önemli olan yuvaya dönmek.  :super:

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç