Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5467942 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serdart

Çevrimdışı ozan062

Bu durumdan rahatsız olmuyor musunuz ?

Şampiyonluk sayıları:

Beşiktaş     : 13  ** 

iki şampiyonluğu cenk koray tescil ettirmeseydi rakam 11 di. ayıptır yahu. adımız 8-10 senede bi şampiyon olan takıma çıktı.

rahatsızız ama bunun fiyat arttırımıyla basarının paralel gidebilmesinin türlü yolları var vs city gibi takımlar neden arttırmıyorlar? hep standart fiyat uzerinden gidiyorlar ,,liverpool bir yaptı yeni taraftar ambargoyu uyguladı onlarda geri çekti fiyat arttırımını o sebeple hem biz fiyatı arttırdık diyelim peki takımıda iyi kurduk fakat başarı kesinmi hayır hemde parayı yonetecek adamların bunu yapabilme ihtimalleri varda var bir sürü ihtimaller üzerinden gidersek yandık

artı benfica gibi takımlar uefa alıyorlar bizim 4te bir maas bandına yani istersek dogru planla bizde o seviyelerde oynarız ve dediğin sey yani endüstriyel futbola karsı durusumuz olur... artıı halkın takımıyız :P iki dakkada seviyeyi göz önüne getir ve dusun fiyat artarsa olmaz bu işler yine 10binlere doner bu stad
[ Son Düzenleme: 23 Mart 2016, 16:25:35 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı onurturan

Askerligin son gunleri gibi..
Şafak atmıyo resmen..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kale arkasi biletleri 160 Tl olacak diyorlar :o_o: :o_o:

Kesin bilgi değil , duyum..

Antipati grubu paylaşmış...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı denizaydogdu

121 19 17
kombinenin ilk çıktığı gün almıştım sanırım 2.5 seneyi geçti :) nerden nereye
Kartal

Çevrimdışı maluMechul

Bilet fiyatları  hakkında bir gelişme varmı arkadaşlar ??????

Fiyat daha belli değil. Diğer yandan Başkan özellikle bu 3 maç için kulüp yöneticileri çalışanları dahil (futbolculara 2 adet verilecek sadece) kimseye bilet yok, para lazım demiş. Özelliklede takip edecekmiş. Futbolculardan fazla isteyen olursada parasıyla demiş.

Bu arada mış miş diye konuşuyorum ama kesin bilgidir. Twitterdan oradan buradan değil direk görüşme sonucu.

Çevrimdışı dr.ozan

Çevrimdışı maluMechul

Senin yazını görmeden yazmıştım. Sana laf atma gibi olmuş kusuruma bakma. Yazını görmeden yazmıştım biletlerle ilgili yazıyı. Yanlış anlamazsın inşallah

Çevrimdışı cihat37

kale arkası kombine biletleri gözükmemekte bitmiş olanlar bile gözüküyor ama bende 7 ve 8. kategori hiç gözükmüyor sebebini bilen var mı acaba

Çevrimdışı tuncaboylu

tel örgülerin olduğu yerler genelde boş. kapalı tribünün eski ve yeni açık taraflarında en az satışın yapıldığı yerler. alt kat kapalıda bomboş. oraya kombine alan az olacak. yani biletli gelecek kimseyi iplemeden başka yerde izlemek isteyeek abi ben nereden bileyim tel örgü olduğunu diyecek falan fişman. ilk maç  için başkanımızın bir mesaj vs yayınlaması ve uyguluyacı ekipler oluşturması lazım. yoksa ilk günden tatsızlık yaşanır. bagır bangır geliyor o tatsızlık önlem alınmalı.

Kapalı ve numaralı tribündekiler o parmaklıklardan etkilenmeyecekler, adamlar maçı oynanırken kale arkasını izlemeyecekler sonuçta.

Metal parmaklıklar kale arkasındaki seyircilerin bazılarının görüşünü engelliyor olacak.

Çevrimdışı lazkopat

dediğin gibi eğer bu iş için ekip oluşturulmazsa olay çıkar ama çıkaracakda fenerli gsli değil her halde onu anlatmaya çalışıyorum. olay çıkaracakda burada bu mesajları okuyan adamlarda var adam gibi ceza olur stad dışına atılırlarsa hatta ve hatta kartları iptal olursa görürüm ben dünya kaç bucak. bu nedenle eski düzen olmayacak onu isteyen adamlarda var 3 kuruşa bilet alıp milletin yerini gaspetmek isteyen.

başkan baştan sıkı tutacak gerekirse özellikle kendi ilgilenecek. hangi çağdayız.

herkes taraftar. herkes renklere aşık

tel örgülerin olduğu yerler genelde boş. kapalı tribünün eski ve yeni açık taraflarında en az satışın yapıldığı yerler. alt kat kapalıda bomboş. oraya kombine alan az olacak. yani biletli gelecek kimseyi iplemeden başka yerde izlemek isteyeek abi ben nereden bileyim tel örgü olduğunu diyecek falan fişman. ilk maç  için başkanımızın bir mesaj vs yayınlaması ve uyguluyacı ekipler oluşturması lazım. yoksa ilk günden tatsızlık yaşanır. bagır bangır geliyor o tatsızlık önlem alınmalı.
SİYAH BEYAZ HAYATLAR

BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı kartalcan

Mabedimiz TFF denetimine girdi mi yoksa daha girecek mi? Ordan gol yemeyelim birde bu adamların sağı solu belli olmaz   :money:

Senin yazını görmeden yazmıştım. Sana laf atma gibi olmuş kusuruma bakma. Yazını görmeden yazmıştım biletlerle ilgili yazıyı. Yanlış anlamazsın inşallah
Sıkıntı yok :ok:

Çevrimdışı tuncaboylu

3 maçlıktır o.

Çevrimdışı Turco

rahatsızız ama bunun fiyat arttırımıyla basarının paralel gidebilmesinin türlü yolları var vs city gibi takımlar neden arttırmıyorlar? hep standart fiyat uzerinden gidiyorlar ,,liverpool bir yaptı yeni taraftar ambargoyu uyguladı onlarda geri çekti fiyat arttırımını o sebeple hem biz fiyatı arttırdık diyelim peki takımıda iyi kurduk fakat başarı kesinmi hayır hemde parayı yonetecek adamların bunu yapabilme ihtimalleri varda var bir sürü ihtimaller üzerinden gidersek yandık

artı benfica gibi takımlar uefa alıyorlar bizim 4te bir maas bandına yani istersek dogru planla bizde o seviyelerde oynarız ve dediğin sey yani endüstriyel futbola karsı durusumuz olur... artıı halkın takımıyız :P iki dakkada seviyeyi göz önüne getir ve dusun fiyat artarsa olmaz bu işler yine 10binlere doner bu stad

abi gözünü seveyim man city, liverpool örneği verme. adamlar taa anasının nikahında forma satıyorlar. japonya da man city, liverpool formaları satılıyor. adamların aldığı yayın gelirini bi hesapla istersen. premier ligde oynayan takımın federasyondan, yayın haklarından aldığı paraları bi hesapla. onların kombinelerden biletlerden elde ettikleri gelir diğer gelirlerin yanında hava civa. ayrıca premier lig maçlarının bilet fiyatları oldum olası tr liginin çok çok altında. orda bi man.u-chelsea maçı izliyorsun bilet fiyatı 30 euro şaka gibi.

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu adamlar Beşiktaştan gitti ne kaybettik sadece tezahürat lay lay lom kaybettik tribünlerde bir bütünlük sağlamayı becerebiliyolar başka? Bide sosyal mesaj vererek kendi reklamlarını güzel yapıyolar eğer fikret ormanda bunlara boyun eğecekse işimiz var.tribünlere döndükleri tarihte çokça tartışılır şampiyonluğa giderken kimse ses etmedi ama umarım azalarak bitmeleridir tek isteğim altındaki yorumları okuyunca gerçekten inanılır gibi değil

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

3 maçlıktır o.
Hic sanmıyorum abi 50 Tl ye mac izleyemezsin bu sene bu stadda :tabe:

Muhtemelen bu 3 macta biraz daha pahali olacaktır ama Onumuzdeki sezon Normal maclarda Kale arkasi bilet fiyatları 50-60 Tl bandinda olacaktır...

Çevrimdışı bjklimert_

Olimpiyata başakşehire gidenlerin öncede  satın alma hakkı olan biletler ne zaman çıkacak allah aşkına söyleyin bekliyoruz

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 16:40:56
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Mabedimiz TFF denetimine girdi mi yoksa daha girecek mi? Ordan gol yemeyelim birde bu adamların sağı solu belli olmaz   :money:
maçı pazartesiye çektiler maçın oynanacağı yeri vodafone arena olarak güncellediler.
10 nisanda devlet büyükleri stadımızı açacak.
devlet büyüklerinin stadı açtığı yerde maç oynatmıyorum diyemezler.
bomba ihbarıydı patlamaydı felan inşaallah birşey olmaz da oynanır maç.
bursanın ve hakemin üstüne kabus gibi çökeceğiz inşaallah.
hakem kim olacak onu merak ediyorum.
elleri ayakları titreyecektir kendine maç verildiğini öğrendiğinde...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana