Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5471711 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

Millet günaydın. Konuyla ilgili içerden bir mimardan bilgi aldım, Fikret başkan hiç beğenmemiş tribün ayrımlarındaki telleri, cam ile değiştirmeleri talimatını vermiş. Ama biraz zaman alır belki ilk maça yetişmeyebilir deniyor, projesi yeni çizilmiş daha, onaylandıktan sonra üretime geçecekmiş üretici firma.

Geç olsun güç olmasın tadında güzel bir haber, özellikle benim gibi köşe tribünde oturacaklar için...

çok şükür :)

Çevrimdışı ekrembaser

Bu Cem dizdar ne kil bir adam, suan trtspor da programda stad ile alakali yorum yapiyor.Besiktas li yorumcular bile boyle konusursa, digerleri ne yapar. Bir kerede ovun takima katkiniz olsun,

Ne saçmalıyo yine adam hiçbirşeyi beğenmiyo

Çevrimdışı castoridae

İnternetten alımda nasıl taksit yapılıyor acaba?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

BeşiktaşArena bizden yaa, içip içip maça gelip kavga çıkartan adamları kast etmiştim. Yanlış anlaşıldı ise affola. Asya Kartalları Eski üstün neresinde acaba? ve Forum hangi tribünden alıyor.
Hangi bloklarda olduklarini bilmiyorum Sadece ustteyiz ve alttayiz diye aciklama yapti taraftar gruplari

BesiktasArena yani Bizim forum ise Eski acik altlt kat tam ortada 121.blok :ok:

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Doğuhan

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ciku1903

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 11:29:33
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!
Ulan nasıl bitti ya kapış kapış :)

Vay arkadaş.

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı underworld

Cem Dizdarin tek olumlu dedigi şey ;kombine alanlarin aileleri ile stadi gezmesi sağlanabilir.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmetozgurak

Millet günaydın. Konuyla ilgili içerden bir mimardan bilgi aldım, Fikret başkan hiç beğenmemiş tribün ayrımlarındaki telleri, cam ile değiştirmeleri talimatını vermiş. Ama biraz zaman alır belki ilk maça yetişmeyebilir deniyor, projesi yeni çizilmiş daha, onaylandıktan sonra üretime geçecekmiş üretici firma.

Geç olsun güç olmasın tadında güzel bir haber, özellikle benim gibi köşe tribünde oturacaklar için...

:ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :halay:
Bu asla VEDA değil BİZ yine GELECEĞİZ

Çevrimdışı ensdndr

İç  halkadaki küçük membrane ile ilgili bir çalışma var mı stadyumda şu anda? Sanırım son derece hızlı montajı yapılabilecek şeyler olduğu için bu kadar rahat davranıyorlar bu konuda??? Açılışa 18 gün ve 42 taneden sadece 1 tanesi takıldı. Günlük montaj planları en az 5 olmalı ki bu kadar gündür montaj yapmadan beklediler. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilirler ise memnun oluruz.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı sallapati

Sosa paylasim yapti instada

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Çözer

daha önce paylaşıldıysa kusura bakmayın.. Vodafone Arena Timeline'ı ntvspor yayınından çekip yayınladım

[ Son Düzenleme: 23 Mart 2016, 11:46:04 Erdem Çözer ]
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Bu Cem dizdar ne kil bir adam, suan trtspor da programda stad ile alakali yorum yapiyor.Besiktas li yorumcular bile boyle konusursa, digerleri ne yapar. Bir kerede ovun takima katkiniz olsun,
Gördüğüm göreceğim en kıl adamdır Cem Dizdar ama yalaka tiplerden daha iyidir o ayrı mesele.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

ne paylaştı :)

Çevrimdışı sallapati

Eve donuyoruz demis.. 11nisan yazmis.. Stad fotosu koymus

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı sallapati

Demirkolda çatıyı beğenmemiş
Demirkol un kucukken topu catiya kacti galiba... Bir arada catiya kus pislerse diye gunlerce tartismisti

Çevrimdışı panic13

Eve donuyoruz demis.. 11nisan yazmis.. Stad fotosu koymus

abi ben takip ediyorum onu. Emin misin official acountu olduğuna?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı sallapati

abi ben takip ediyorum onu. Emin misin official acountu olduğuna?
Haklisin fan sayfasi olabilir

Çevrimdışı ahmetx

Demirkol un kucukken topu catiya kacti galiba... Bir arada catiya kus pislerse diye gunlerce tartismisti

kafayı çatıya taktı o
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum