Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472169 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 11:00:38
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Dostlar hangi tribün grubu hangi tribünde bilen bir yazsın, ben tribün gruplarından uzak kalmak istiyorum.
localar vip ve numaralı da gruplar yok...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı poyraz37

427. bloktayım aynı sorun bende de var, üçgen içindeki alanı tel örgü den seyredeceğim bir sene, güvenlik bu kadar üst düzeyde denetlenecek iken cam seperatör olmaması büyük saçmalık.  :akuma:
benim kombinede 427. blok 16. sıra cok etkiler mi bizi acaba???

Çevrimdışı Ayberk

stadın içine girmiş gibi oldum  :claps:
ben de dünden beri sürekli açık bu resim  :ok:
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Erdem Çözer

şu ana kadar hemen her şey projeye göre gitti bu durumda skorbordlarda tribün arkalarına köşelere takılacak gibi..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı castoridae

Antipati = Yeni acik

cArsi = Kapali

BesiktasArena = Eski acik alt

Asya kartallari = Eski acik ust

Karagumrukluler = Eski acik Alt

BeşiktaşArena bizden yaa, içip içip maça gelip kavga çıkartan adamları kast etmiştim. Yanlış anlaşıldı ise affola. Asya Kartalları Eski üstün neresinde acaba? ve Forum hangi tribünden alıyor.

Çevrimdışı Ayberk

şu ana kadar hemen her şey projeye göre gitti bu durumda skorbordlarda tribün arkalarına köşelere takılacak gibi..
video için teşekkürler. emeğine sağlık @Erdem Çözer
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Apocalyptica

Hala akustik için çalışma apılmadı galiba

Çevrimdışı cursedofdragon

İnanın çocuklar facebook sayfasından alıntıdır.(Resimler düne ait)

Çevrimdışı kartalcan

benim kombinede 427. blok 16. sıra cok etkiler mi bizi acaba???

resimlerden edindiğim fikir etkileyecek yönünde ama aksi gibi bugüne kadar bir tane o bloktan çekilmiş foto gelmedi hiç. Bi 19gün daha sabredip canlı canlı göreceğiz kısmetse, sizinki eğer 426. bloğa yakınsa belki daha az etkilenebilirsiniz @poyraz37  .

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

tel örgü değil, metal parmaklık olarak atın.

Yoksa alacağınız cevap, "stadımızda tel örgü sadece deplasman tribününde var" olacak.

Millet günaydın. Konuyla ilgili içerden bir mimardan bilgi aldım, Fikret başkan hiç beğenmemiş tribün ayrımlarındaki telleri, cam ile değiştirmeleri talimatını vermiş. Ama biraz zaman alır belki ilk maça yetişmeyebilir deniyor, projesi yeni çizilmiş daha, onaylandıktan sonra üretime geçecekmiş üretici firma.

Geç olsun güç olmasın tadında güzel bir haber, özellikle benim gibi köşe tribünde oturacaklar için...

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı harund1k3

dunde paylastim kimse gormedi sanirim kapali eski acik ust tribun birlesim blogundaki pikselli tasarim acayip rahatsiz edici. duz beyaz cizgiler yukari cikiyor gorunumunde insallah degisir.

Çevrimdışı doganay

Bu Cem dizdar ne kil bir adam, suan trtspor da programda stad ile alakali yorum yapiyor.Besiktas li yorumcular bile boyle konusursa, digerleri ne yapar. Bir kerede ovun takima katkiniz olsun,

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

Çevrimdışı Yasin A.

Millet günaydın. Konuyla ilgili içerden bir mimardan bilgi aldım, Fikret başkan hiç beğenmemiş tribün ayrımlarındaki telleri, cam ile değiştirmeleri talimatını vermiş. Ama biraz zaman alır belki ilk maça yetişmeyebilir deniyor, projesi yeni çizilmiş daha, onaylandıktan sonra üretime geçecekmiş üretici firma.

Geç olsun güç olmasın tadında güzel bir haber, özellikle benim gibi köşe tribünde oturacaklar için...
ne güzel bir haber, eyvallah.  :super:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimdışı kartalcan

@tunca.ayyildiz su serptin yüreğimize inşallah gerçekleşir. Hem biz mağdur olmayız hemde bu kadar üst düzeydeki bir anıta yakışan gerçekleşir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

çok iyi haber  :ok:

Çevrimdışı sallapati

Bu Cem dizdar ne kil bir adam, suan trtspor da programda stad ile alakali yorum yapiyor.Besiktas li yorumcular bile boyle konusursa, digerleri ne yapar. Bir kerede ovun takima katkiniz olsun,

Bu tip konuşmasa onu orda konuşturmazlar zaten.. kaale almaya gerek yok

Çevrimdışı poyraz37

vallahi süper haber eyw

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı arda

Essah mı diyosun?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı İsmail Özyurt

İnşallah dediğin gibidir kardeşim.  :super: Benim 409. blok böyle bir sıkıntım yok ama köşelerdeki arkadaşlar için ciddi sıkıntıydı. Zaten böyle saray gibi bir stada demir parmaklık falan yakışmaz. :ok:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.