Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472806 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan mansız

Stadı beğenmeyen bazı rakiplerin yorumlarını buraya taşımak manasız. Bir kere bu stad Beşiktaş camiası Tarafından yapılmıştır. Bu özelliği sebebiyle zaten kıyas kabul etmez. Sıkıyorsa kendi imkanlarıyla yapsınlar görelim, Başkan'ın dediği gibi bir kurdun pesinden 40 köpek havlarmış. Havlasınlar sorun değil. Son Sözümüz Devletimize, madem biz bu anıt eseri kazandırdık. Siz de buna Karşılık Beşiktaş'ın varsa vergi-SSK vs. Borçlarını bir defalık silmelisiniz. Uygun olanı budur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı Barış 19 03

Günaydın 3 maçlık kombine ne zaman çıkacak bilen var mı ? Bu konuda yetkililer açıklama yaptı mı ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eski acik onundeki reklam panoları değişmiş

Cok Güzel olmus yeniler :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Aydemir54

Trabzon forumlarinda 2 kelimeden biri vodafone arena :D :D

Çevrimdışı Başkent_Kartalları

[ Son Düzenleme: 23 Mart 2016, 20:49:38 Başkent_Kartalları ]

Çevrimdışı emrevolkan

Trabzonluların bizim locaları beğenmemesi çok normal bence  :lol:

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Günaydın 3 maçlık kombine ne zaman çıkacak bilen var mı ? Bu konuda yetkililer açıklama yaptı mı ?

3 maçlık kombine çıkmaz büyük ihtimal maç maç satılır biletler

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Günaydın

Açık biletler 100 ve 110 TL TEK Maçlık..

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Günaydın

Açık biletler 100 ve 110 TL TEK Maçlık..

Duyum mu var hocam yoksa tahmin mi ?

Çevrimdışı Serdar

Herkese günaydın arkadaşlar, hayırlı kazasız belasız çalışmalar.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 09:33:00
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Ayberk

Trabzonluların bizim locaları beğenmemesi çok normal bence  :lol:
kahveyi döküyodum var ya   :evillol:
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı yigitcan1903

Eski kapalı yakındı 4-5 metre civarında değişiyodu ama taç çizgisi görünmüyodu
Şimdi kale arkalarının çok daha yakın olması büyük avantaj,maraton tribünlerinin yakınlığından daha önemli

Alakasız: Trabzonluların ya da başkalarının fikri neden önemli bizim stadımız hakkında o kısmı anlamıyorum. Bizim beğenmemiz yeterli bence

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Çevrimdışı emrevolkan

kahveyi döküyodum var ya   :evillol:

Valla şu anki şartlarla bu kadar oldu :)

Bir dahakinde ortaya çocuk parkı koyacağım. Sevinsinler biraz :)

Çevrimdışı Ensar

Ali Rıza abi ben hiç Optik abiyi görmedim. Ama semtte başkan kadar sevilen başka birine de rastlamadım. Ne zaman post atsan aklıma optik Baskan geliyor bir hüzünleniyorum. İnşallah Türkiye'ye geldiğim zaman beraber maça gidebiliriz diğer abilerimle de beraber. Şöyle bir hindibaba hindi yaparsın başkanın yaptığı gibi. Güzel olur be.
ali rıza abi burda asıyor kesiyor ama yüz yüze şeker gibi adam :D tanıyınca burda ki profile hiç oturmuyor şahsiyeti :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı onuratasayan

Valla toki filan bir yana Vodafone Arena'dan sonra bana fb stadı bile çok çirkin gelmeye başladı. Köşelerin oval olmaması ve koca koca duvarların olması çok çirkin gerçekten. Korner direğinin arkasındaki koltuk da sahaya düz bakıyor kale arkası da. Dikdörtgen stad mi olur ya? İlk yapıldığında basın ne abartmıştı fbliler nasıl da gerine gerine dolaşıyorlardı. Şimdi stad nasıl olurmuş görmüşlerdir. Yakında yıkalım yeniden yapalım derlerse şaşırmayın. Bizim kadar locası da yoktur onlarin büyük ihtimal. Zaten leş gibi de kokuyor yanından geçerken 😄😄😄

Çevrimdışı maksimus81

tarihi kulenin penceresindeki çanak anteni birisi söksün Allah aşkına :)

Çevrimdışı cigir

1000 tane artması için bir sıra eklenmesi lazım nasıl olacak acaba...
Catiyi yukseltip zemini de alcalttiklarinda koselerdeki tribunlerde ikiser/dorder sutun koltuk eklenmisti yukaridan asagi.
Cunku gecen yaz kombineleri sattiklarinda koseler fuldu, ama bu sene basinda satislarda koselerde bu ikiser/dorder sutunluk bosluklar ortaya cikmisti. Ayrica ortalarda da bir sira yeni koltuk ilave edilmisti.
Ayrica yine koselerde merdiven ile birlesim yerlerinde koltuklari cok seyrek yerlestirmislerdi bazi siralarda. Saniyorum oralari biraz siklastirmislardir. Baskanin da birer ikiserden kastettigi buydu herhalde.

Çevrimdışı Ayberk

Gelecek ay yeni stadına kavuşacak olan Beşiktaş'ta yönetim, gelecek sezonun açılışını Rihanna konseriyle yapmak istiyor.

Beşiktaş, yeni stadı Vodafone Arena için kademeli açılış düzenleyecek.

10 Nisan'da; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılacağı ilk töreni, 11 Nisan'da Bursaspor ile oynanacak ilk lig maçındaki organizasyon takip edecek.

Kulübün yeni sezon açılışı için aklındaki isim ise, dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna!

Siyah beyazlı yönetimin, Rihanna'nın İstanbul'a gelmesi için Koç ve THY gibi sponsorları devreye soktuğu belirtilirken, alternatif planlar üzerinde de çalışıldığı kaydedildi.
http://www.ntv.com.tr/spor/rihanna-da-vodafone-arenaya-cikacak%2cdLwSFCVh60KMGKAh1ru_bg
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı idil

İnönü'deki derbi fiyatları buna göre numaralı/kapalı üst 200₺ civarı olur diye düşünüyorum ve umuyorum umarım daha fazla olmaz 3 maça gitmek istesem 200x3 ten 600₺ neredeyse açık kombine parası
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş Ailesi

Bir gün mecburen ayrıldı yollar seninle,
Sensiz geçen her günde,
Ağaçlı yoldan yürüdüm başım eğik sessizce,
Hatırların zihnimde elimde sigaramla,
Hiç kaldırmadım kafamı görüp halini ağlarım diye,

Günler günleri kovaladı aylar ayları,
Yerinde yükseldi yavaş ve mağrurca yeni yuvanın kolonları,
Boğazın manzarası sensiz anlamsızdı,
Bakılamıyordu artık Dolmabahçe tarafı,

Yıllar geçti, üstün örtüldü bem beyaz bulutlarla,
Gün yakındı, kavuşacaktım sana,
Betonu stad yapan mühendis, stada ruh katan taraftar,
Değişen hiç bir şey olmayacaktı,
Çünkü betonun değişsede ruhun hep oradaydı,

Hatıralar yenilenecek seninle,
Yine yükselecek sesler göklere,
Çocuklarım tribünlerinde koşacak bayraklar ellerinde,
Az kaldı biliyorum kavuşacağım seninle
Artık dönüyoruz eve.
Birlikte nice tarihler yazılacak gene,

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz