Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5471991 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 22 Mart 2016, 21:20:37
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!
bunu paylaşmam lazım :busted_cop:
Karadenizli abilerim kardeşlerim varsa affetsinler ama;

Bu ne ya :)

Bu arada sorumu tekrarlayım belki bilen vardır. Kapalı tribünde bloklar arası ayıran bi tel örgü vs var mı?

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı harund1k3

skorboartlar stada geldi diye duydum ama doğruluyamadım haberi

Abi galiba tam olarak fikrimiz olmayan tek konu scoreboardlar ve led duvarlar. Tam olarak nereye asilacak, hangi boyutlarda olacak, yapim islemi tam olarak nasil gerceklesecek tam bir fikrimiz yok. Ne dusunuyosunuz bilmiyorum ama scoreboardlar eski ve yani aciga karsilikli gelecek sekilde tavana sabitlenecek gibi sanki. Yeni acik arkasinda tam ortada kalan iskeleler belki onlarin habercisi olabilir.

Çevrimdışı ozan062

bu arkadasları yeni stadımızdada istiyorum kesinlikle İönüneden kalan hatıralarımdan biride bu arkadaslardır bunu yönetime de hatırlatmak lazım aslında kenarda dursunlar maç boyu :))

butun kuzenlerimi bu elemanlar sayesinde maca goturmusumdur manaları bende ayrıdır

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Necmi

EyvAllah abi, arkadaslar.

Yinede, hibrit her sene çakilicakmi ? Sezon sonunda, az da olsa hasar görecektir öyle degilmi ?
hayır çakılmayacak özel bir makineyle çimi sıyırıyorlar sonra hibrit uçları tekrar dikleşmesini sağlayıp
sonra tohumluyorlar hibritteki en büyük handikap her sene ekilmesi sene boyu kumlama yapıldığı için zamanla
hibrit kum içinde kalıp yüzeyde bir katman oluşuyormuş bu katman gevşek olduğu için saha çok hızlı bozulur ve hibrit ölürmüş
o nedenle her sene bu yenileme işlemi yapılmak zorundaymış mesela bizim yeni serildiği için bu yaz pas geçilir ama seneye yaz ekim olacaktır

Çevrimdışı kutalmis.pinar

seffaflar 6-7 gune seri sekilde takilir. yedek kulubuleri gelecek hafta icinde artik iyice sekil almaya baslar. Scoreboardlar hakkinda en ufak fikrim yok. geldimi ne zaman takilacak onu hic bilmiyorum.
Baskan 4 gun once skorbordlar stada geldi dedi.Montajlari yakindir.Seffaflarda vakit az oldugundan gunde 5 tane takilabilir nasil olsa gunler uzuyor.Sabah 10'dan aksam 7'ye kadar 6 tane bile takilir.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı DenizAnt

Laflarına dikkat et biraz 3 yıl önc olmayan stada para vererek kulübe destek olmuş bi beşiktaşlıya fırsatçı diyemezsin ayrıca bu insanlar inşaatın 3 tıl süreceğini biliyor muydu? Bu yorumun hemen silinmesini istiyorum yöneticilerden

bu stadın, küfeki, piksel, çatı kolonu, membran gibi özelliklerine yönelik eleştirilerin hiçbirini fazla önemsemeden kaç yıldır forumu takip ediyorum. bu koşullarda, yerinde, bu nitelikte ve kapasitede bir stadın yapılmış olması bile başlı başına benim için bir mucize, beşiktaş camiasının tarihe geçecek ve onu rakiplerine göre çok güçlendirecek bir başarısı. önemsediğim iki konu vardı. biri yeni statta insanların biletini aldığı koltukta oturabilmesi ve bu suretle insanların stattan ve takımdan yeniden uzaklaşmalarının önüne geçilmesi. ikincisi de stat inşaat halindeyken kombine, loca ve maçlara münferit olarak bilet alan taraftarların hakkının çiğnenmemesi, onlara saygı duyulmasıydı. o yüzden genelde okuyucu oldum, yalnızca dediğim ilk konuda yazmaya çalıştım.

ama görüyorum ki, şu ortamda az kaldı kombine alanların ahlaksızlıkla filan suçlanmasına. özür dileriz yahu 2 sezon önceden kombine aldığımız için. ne fırsatçılığımız kaldı, ne bedavacılığımız. 4 yıl bedava maç mı izlenirmiş. neler neler. benim yönetime önerim, zaten bi kombineyle 2 yıl (en azından ben 2 yıldır kombineliyim) maç izlemişiz, 2016-2017 sezonunda kombineler geçerli olmasın, tüm stadı yeniden satsınlar, herkes rahatlasın. ama yine de, bazı konulara değinmezsem içimde kalacak:

1- gelecek sezonun son üç maçı ile bu sezonun son üç maçı aynı değerde değil. hatta, gelecek sezonun sondan 3. iç saha maçı ile bu sezonun sondan 3. iç saha maçı aynı değerde hiç değil. çünkü stat inşaatı süresince takımın peşinden koşan insanlar kaç yıldır bu maçın hayalini kuruyor. gelecek sezonun bilmemne maçının değerini bu hasretle nasıl karşılaştırabilirsiniz?

2- mesele bir çoğumuz için tek başına para değil. ama bazıları için para da sorun. kombine alırken parası olup, şu anda bir maça kale arkası için 100, kapalı için 200 lira vermesi güç insanlar var. benim hesaplarımda misal kendim için 3*200=600 liralık bir maç bileti bütçesi yoktu, yalnızca kombinesi olmayan eşim ve oğlum için en az birer maçtan 500 liraya kadar bir bütçe ayırmıştım.

3- 3 yıl maç izlemek diye bir şey yok. bir kişi söyledi, herkesin ağzına pelesenk oldu. bazılarımız kombineyi geçen sezonun başında, bazılarımız da bu sezonun başında aldı. geçen sezon maçların bir kısmı ankara'da ve konya'da oynandı. isteseniz de iç saha maçlarının tamamını izlemek mümkün değildi. olimpiyat'ın ulaşım koşulları ve maç saatleri, günleri v.b. yüzünden zaten maçların önemli bölümüne gidemedik. misal benim sarıyer'den 18:15'te işten çıkıp 19:00 ve 20:00'deki maçlara yetişmem mucizeydi. dolmabahçe'ye ise her türlü yetişebilirdim. başakşehir'de oynanan maçlar için sürekli karta para yükle, bilet al, bilet parası yüklenmiş mi, kartta bakiye kalmış mı diye kontrol et saçmalığı da vardı. son iki sezonda baktığımda avrupa maçları dahil, başakşehir dahil 12 maça gitmişim, 3 maçta da bileti bila bedel öğrenci arkadaşlara devretmişim.

4- bedava maç izlemek lafı da çok ayıp. kombine alanlar kulüple bir masaya oturup pazarlık yapmadı. kulübe şart sunmadı. kulüp bu şartları tek taraflı belirledi. demek ki, ortada stat yokken kombinelere çok talep gelmeyeceğini biliyordu. nitekim geçen sezon kombine sayısı 13 bin civarıydı. bu sezon 18 binlere çıktı. madem olimpiyat'ta 2 yıl (3 yıl nereden çıktı bilemiyorum) "bedava" maç izlemek çok cazipti, neden köyiçinde rakı-balık keyfinden vazgeçip stada gelmeyen, ağaçlı yol olmadan stada gidemeyen, radyonu kap abbasağa'ya gel diye çağrı yapan insanlar kombine alıp kulübe destek olmadı o zaman?

5- kombine alanlar, vodafone arena stadının ne kadar güzel olacağını en baştan bilenler, yani, medine'ye hicretten önce iman edenler, mekke fethedildikten sonra iman edenler değil. o yüzden, o zamanı hatırlayın, büyük belirsizliklere, stadın yapılıp bitirilemeyeceği, altından şu çıktı bu çıktı propagandalarına rağmen kombinelerini aldılar. amaçları fırsatçılık değildi. hem kulübe destek olmak, hem de boğazın incisinde ilk maçtan itibaren yerlerini almak istediler.

6- "ne olacak, sana öncelik tanınıyor ve 1 hafta süren var, bilet alabileceksin". kulübün, kombine sahiplerine, daha önce kombine almadığı çocuğuna, eşine de açılış maçı için bilet satın alma önceliği vermek gibi bir jest düşünmesi gerekirken, hakkı olan koltuğu satın alma önceliği lütfediliyor. ben aylardır ilk maçta kombinesi olmayan oğlumla statta yer alabilir miyim diye hayal kurarken başıma gelene bak. yaklaşık 1 aydır, yönetim kurulu üyelerini de araya sokarak açılış maçında eşi dostuyla birlikte yer almaya çalışan pasolig protestocusu beşiktaşlılar dururken bizim ne haddimize di mi ama!

7- bu ahlaksız, fırsatçı, beleşçi kombinelilerden biri olarak ben, 2014 yazında istanbul'a yerleşir yerleşmez kapalı üstten kombinemi aldım, o yüzden olimpiyatta batı tribünde oturdum ve kötü havalarda ıslanmadım. ama, misal, geçen sezon 0-2 kaybettiğimiz galatasaray maçında kuzey tribününde donuna kadar ıslanan ve lig kuralları gereği kulüp istese de doğu tribününe alınamayan o taraftar aklıma geldikçe gözlerim doluyor. şimdi  900 liraya kombine almış bu insanlara, gel yeni stadın ilk açılış maçında 100-120 lira ver bilet al demek en hafif tabirle vicdansızlıktır.

8- 2014 yazında istanbul'a yerleşen ben, kör talihe bakın ki bu yaz yine iş nedeniyle istanbul dışına gitmek zorunda kalacağım. kombinemle iç huzuruyla son üç maçı izleyip, seneye de gücüm ve zamanım elverirse 4-5 maça daha gelmeye çalışacakken, şimdi bilet al, seneye bilmem ne kentinden gelip kombinenle maç izle durumundayım. ne güzel istanbul.

9- üç maçın bilet parası beşiktaş'ıma feda olsun. bu sezon aldığım formalar, atkılar, bereler, eşofman, q17 tişörtleri derken yarım kombine parasını zaten harcadık, yine harcarız. beşiktaş'ı mahkemeye filan vermez kimse merak etmeyin, bir anlık sinir, üzüntü ve hayal kırıklığıyla söylenen sözler bunlar. doğal olarak ben de kırgınım. ama bilet olayından ziyade, başkanımızın, kulübe stat inşaatı süresince taraftarın verdiği destekten söz ederken sık sık loca satın alanları vurgulayıp, kuzey, güney, doğu ve batı tribünlerinden kombine alan taraftarların katkısını şöyle bir geçiştirmesi, hatta bu bedava maç izliyorsunuz atarlarına zemin hazırlayacak şekilde bu "bedava" kelimesini dillendirmesi daha üzücü.

10- tek başına kombine, bilet konusu, stat başlığında yer almamalıydı. ama ortada, bu stadın kaç yıldır hayalini kuran insanlara yapılan bir yanlış varken, bu konuyu kapatın, bir hak kaybınız yok, başka başlıkta konuşun demek, tartışmayı bu forumun en göz önündeki ve bu kombine konusuna göbekten bağlı stat başlığından uzaklaştırmak da adil bir davranış değil.

buyrun bu konu dışı mesajı da gönül rahatlığıyla silin.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

hayır çakılmayacak özel bir makineyle çimi sıyırıyorlar sonra hibrit uçları tekrar dikleşmesini sağlayıp
sonra tohumluyorlar hibritteki en büyük handikap her sene ekilmesi sene boyu kumlama yapıldığı için zamanla
hibrit kum içinde kalıp yüzeyde bir katman oluşuyormuş bu katman gevşek olduğu için saha çok hızlı bozulur ve hibrit ölürmüş
o nedenle her sene bu yenileme işlemi yapılmak zorundaymış mesela bizim yeni serildiği için bu yaz pas geçilir ama seneye yaz ekim olacaktır
Abi stada o kadar bagliyiz ki gelecek yaz bile takip ederiz cim yenilenmesini.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı 38life

bizim kombine ,bilet ve forma satışımız başarı bazlı olduğu için bu camiadan bir Borussia Dortmund bir FC Schalke 04 bir
Mönchengladb aidiyeti beklenemez ,yıllarca stat stat dedik çırpındık durduk iyide arkadaş bu işler gazoz kapağıyla olmuyor 400 milyon türk lirası paraya mal oldu deniyor 3 maç için okadar yayğara korpartıldıki sanki bu kulubün başkanı dubai şeyhi muhammed bin raşid el maktum... dolarları harcıcak yer bulamıyoruz.. eğer bu kulubün seni müşteri olarak gördüğünü düşünüyosan kale arkası tribün kombinesi alıpta  başakşehirde kapalı tribünden nasıl maç seyrettiriyo onuda söyle bari..saygılar

Açık söylüyorum bu sezon Başakşehirdeki bütün maçları numaralıdan seyrettim. Kombinem kale arkası  :D  :evillol: Açıkçası bazen kendimi suçlu gibi hissediyorum. Kulübün hakkını yiyormuşum gibi hissediyorum  :lol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı eronimo18

seffaflar 6-7 gune seri sekilde takilir. yedek kulubuleri gelecek hafta icinde artik iyice sekil almaya baslar. Scoreboardlar hakkinda en ufak fikrim yok. geldimi ne zaman takilacak onu hic bilmiyorum.

https://twitter.com/alifuatduatepe/status/712311321665126400
HADİD - 20

Çevrimdışı BlackEagle26

Trabzon forumuna baktımda bizim kolonları   hibrit çimi ,tribunlerin dikliğini sahaya yakınlığını herşeyi beğenmişler imrenerek bakıyorlar resmen tek beğenmedikleri çatı

Çevrimdışı selçukaras

3 Maç için bilet alınacağını ilk duyduğumda bende biraz sinir oldum. Ama canli yayında gazeteci mali bilanço uefa deyince akan sular durdu resmen.
Ben ağrı dan geleceğim burada çalışıyorum. Kombinem var 2 yıldır Hem bursa hem osmanlı maçları için ucak biletimi aldım. Yapacak birşey yok evet maddi durumlar bazrn zorluyor. Ama kredi ceker yine gelirim ilk maça ve inşallah osmanlı şampiyonluk maçına. Şimdiden herkese hayırlı olsun. İlk macta görüşüp tanışmak üzere iyi akşamlar

Çevrimdışı quentine83

skorboard 6 güne kadar takılır mı demek istedi acaba .6 günlük nasıl bir iş olabilir skorboard da anlayamadım... :alala: :alala: :alala:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı eronimo18

skorboard 6 güne kadar takılır mı demek istedi acaba .6 günlük nasıl bir iş olabilir skorboard da anlayamadım... :alala: :alala: :alala:

Skorbord  yapılmaĞa başlayınca 6 gün sürecek diyor Ali Fuat Duatepe
HADİD - 20

Çevrimdışı hsyn_RQ7

Çatı konusu dünyada sayılı stadlar arasındayız okadar tonluk Demir profillerin üstüne mebran dışı başka bişey çatıya yük olurdu buradan bi allianz arena beklememek lazım stadın konumu ve kot sınırlaması olduğundan bence öyle yada böyle dünyada konumu tek olan bu stada başkasıda yakışmazdı stad dışardan bi anıt gibi duruyor tepeden bakınca bi Kartal yuvası içinden teknolojik bi üst düzey kompleks çıkıyor muhteşem ....

Çevrimdışı fore_kazık

Daha önce dile getiren arkadaş oldumu takip edemedim. Adminlerden ricam sitenin ana girişinde haber portalı ve forum girişinin gösterildiği ana sayfaya , haber portalına ve olabiliyorsa foruma da sayaç koyamazmıyız? Ne dersiniz @Necmi abi, @Altuğ ?

Çevrimdışı berkotistis

Bursa maçında Bir kişi kaç tane bilet alabilecek acaba bilginiz var mı

Çevrimdışı bnymnd

@Necmi abi karamsar olmak istemiyorum ama hibrit cakma makinesi gunde 1.5 sira gitti sayilir 10 gunde nasıl bitecek?
Birde skorbordlar ı ne zaman goruruz?
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı harund1k3

https://twitter.com/alifuatduatepe/status/712311321665126400

Hibritlerin cakilma suresi ve seffaf membranlar hakkinda en ufak sorunumuz yok zaten. Muhtemelen Scoreboard'un da planlamasida yapilmistir. Acikcasi hic eski heyecanim da yok, guzel oluyor iste.

Çevrimdışı Efe

Bursa maçında Bir kişi kaç tane bilet alabilecek acaba bilginiz var mı
1 tane alacak açıklamaya göre kombine sahipleri koltukları maç maç satışa çıkacak koltuğunu sana 1 hafta önce satacak başka şekilde bi satış olmayacak bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı fore_kazık

gün içinde yazamıyorum. sonunda tarih belli oldu hepimize hayırlı olsun. bilet fiyatları kale arkası 100 TL den , kapalı 250 TL den başlar diye tahmin ediyorum...

ysariusta

• Ziyaretçi

bunu paylaşmam lazım :busted_cop:
bu ne yaaaa  :kop: :kop: :kop: herhalde alt katları falan beğenmedi. Depo alanları falan.  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

skorbortun duracağı bölümde çalışma olacak skorboartu tutacak iskelt hazırlanması lazım öyle televizyon gibi getir vidayla yerine sıkıştır olmaz bursada da baya çalışmışlardı bizde bide 2 tane olacak 6 günde biterse iyi
Şampiyon Beşiktaş JK