Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473356 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ağaçlı Yol

Benim su anda en cok kizdigim durum, kulubun bu durumu bir emrivakiyle cozme yoluna gitmesi ve taraftarinin kalbini kirmasi. Ayrica kombinesi olup sadece ve sadece sozlesmedeki hakkini isteyenler de suclu oldu ya diyecek birsey bulamiyorum. Onceden parasi olup simdi olmayan birisi o maca giremezse hakkini kim odeyecek , Besiktas vicdandir, vefadir.

Çevrimdışı bLack_Axe

Ülke'nin durumu ortada hukuksuzluk almış basına gidiyor kimse ses çıkarmıyor yada çıkaramıyor insanlar gergin sinirli.. Diyorlar şu kotu günlerde beşiktaşa sığınayım kafa dağıtayım az biraz Mutlu olayım. Kulüp için kombine alıyorlar feda ise feda diyorlar kartal yuvası organizasyonu yapıyorlar..ama gel gör hukuksuzluk haksızlık burada da karşılarına çıkıyor..Bu konuda mağdur olanlar var be haklı olarak sitem ediyorlar. Bu sitemlere karşı yönetimin avukatlığını yapmayın ayıp oluyor gerçekten..yorumsuz Kalın en iyisi.. Ben isterdim ki bir kere de bu taraftarın yüzünü güldürsünler. Desinler arkadaş kombine alanların son 3 macını da uzattık desinler. Emin olun hiç bişey kaybetmezler daha da güçlenirler..

Çevrimdışı emre_1978

Yahu benim anlamadığım desteğe ihtiyaçları varsa söyleselerdi kampanya, ürün alırdık gibi söylemleri söyleyip.
Sonra da 3 maç için bilet satışı olmaz, yasal değil, kandırıldık, her şey para değil söylemlerini anlayamıyorum.
Elbette her şey para güncel futbol düzeninde.
Lütfen açıp okuyun bakalım kombine sözleşmenizin neresinde duruma aykırı bir husus var.
Kandırılmadınız sadece beklediğinizden farklı bir durum oldu.
Bunun yasallıkla, duygusallıkla ilgisi yok.
Ben durumu makul görüyorum, sen görmüyorsun.
Aptallık sınırlarını zorlayan söylemlere gerek yok.

Sözleşmede duruma aykırı kısmı kırmızı daire içine aldığım 6. maddede görebilirsiniz.

Çevrimdışı umutcoban

Forumda artık kombine muhabbetinin suyu çıktı. Yönetici arkadaşlar açın artık şu kombine başlığını. Dün geceden beri gram stadla alakalı bir şey okuyamadım. Konu önemli ve önem arz eden konuya ayrı başlık açmak da şart. En azından bir arada toplanır düşünceler.

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

ya bari hibritler şeffaf olsaydı diyerekten şu kasvetli ortamı dağıtmak istiyorum  :ebebe:

Çevrimdışı 38life

buraya yeni üye olup daha ilk mesajında başkana  dolandırıcı ,üçkağıtcı,bizi kandırdı diye msg yazmak nasıl bir beşiktaşlılık kafası anlamakta zorluk çekiyorum

:claps:

Çevrimdışı Burak Akay

Dikkatimi çekti de kulübe feda olsun diy nlerin cümleleri kombin almadım ama ile başlıyo davulun sesi uzaktan hoş gelir sözü aklıma geldi bir anda
Kardeş kulübe destek sadece kombineyle olmuyor Ankara'da yaşıyorum gitme durumum olmuyor pek istanbula en son geldiğimde fore kazık çakılıyordu.Sen hesap et ben Kartalyuvasından aldığım malzemelerle dergi aboneliğimle vodafone üzerinden 3 farklı hattımdan 5 er lira her ay yaptığım destek'le emin ol 3 kombine parası harcıyorum her yıl Davulun seside hiç hoş değil çünkü uzak değiliz Beşiktaş'a
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı serti67

tartışırken bırbırımızı kırmadan kutuplsmadan ayrışmadan yapabılsek surda yıllardır beraber takıp edıyoruz statımızı ılk gunden bugune yada arada katılanlar yenı arkadaslar katıldı her bırey her olaya aynı sekılde yaklasmaz tepkı veremez bırbırımızın dusuncesıne saygı duyalım kırmadan bırbırımızın takımımıza tutkusunu sevgısını olcmeden yargılamadan yapalım bende dahıl zaman zamn kendımızı kaybedıyoruz bır konuda yorum yaparken fıkırlerımızı tartısısrken
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı kutalmis.pinar

evt aylardir konustuk sabahtan beri takip ediyorum tarih soylendi saha bitti hibrit cakilmaya baslandi kombine konusunu konusmayacagim ama şu var çati hala bitmedi :lol:
Şeffaflar hala niye devam etmiyor onu anlamadım.Artık günde 5 tane ile Nisa 'ın ilk haftasına kadar bitireceklerdir..
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Ensar

şu güzel günü de zehir ettik ya kendimize bravo
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

İlk maça gitmek için kombine alıp ilk maça gidememe düşüncesi ile kızanları da anlıyorum  Beşiktaş'ın kazanacağı geliri düşünüp bu olayı savunanı da. Ama sırf karşıt görüşlü diye burada birbirinizi kırmanızı anlayamıyorum. Artık olaya müdahale edilsin.  Biz bu forumda açılış heyecanını yaşamak için neler atlattık. Konuşulmasın demiyorum ama yeni başlıkta istediği kadar konuşulsun
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı OrkunCoskun

ya bari hibritler şeffaf olsaydı diyerekten şu kasvetli ortamı dağıtmak istiyorum  :ebebe:

eski açığa hibrit konacak mı diyorum bende o zaman  :ishock: :ishock:

Çevrimdışı eaglekartal

lütfen yöneticiler ayrı bir kombine başlığı açıp görüşler orada sunulsun bizim gibi istanbulda yaşamayıp belkide hiç kombine alamayacak olan taraftarlar stadı son durumu bundan sonrasını merak ediyor

Çevrimdışı FARUK

Resmi site güncel fotoğraflar
Çimler harika

Çevrimdışı İhsan

çakılacak hibritleri sayacakmısın? @Efe

......./17.855.250  (noktalı yerleri doldurabilirsin)  :icool:

@tangaz 42,84 ve 126ı geçen rakamlardan @raichu  sorumludur, @Efe değil  :D :evillol:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ebabil

[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 13:12:04 ebabil ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Ayberk

Yönetimin menfaati diye bir şey yok, herşey kulübün menfaati için. duruma bu açıdan bakalım
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı tangaz

@tangaz 42,84 ve 126ı geçen rakamlardan @raichu  sorumludur, @Efe değil  :D :evillol:

gençler görev sizleri bekliyor @Efe  @raichu    :D
bizim yaş 41 oldu yakını eskisi kadar iyi seçemiyorum göz doktoruna gitmemekte de direniyorum  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

eski açığa hibrit konacak mı diyorum bende o zaman  :ishock: :ishock:
akıllarda deli sorular :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Emre.Guler

Yalnız şöyle bir durum var stad 20 gün sonra açılacak ve hala 41 şeffaf membran eksik. Biri takıldı ikinci için 2 gündür hazırlık yok neyi bekliyorlar günde en az 2 takmak zorundalar bugün itibari ile

Çevrimdışı Zippo1933

Sis cilere helal olsun herifler resmen cimlere isimlerini yazdilar. Artik bu cimler Sis cimleri olarak anilir. Isimlerini bedavaya verdiler stada. Bence fikret baskan buna bir el atsa iyi olur.  :ebebe: :D

Çevrimdışı RevivaL

Kombine ve Bilet ile ilgili başlık güncellenmiştir. Alttaki başlıktan devam edebilirsiniz. Hala kombine ve bilet ile ilgili yazılacak yorumlar silinecektir.

http://besiktasarena.com/mac-gunu/kombine-transferi-(-tek-maclik-)/msg37852/#msg37852

Çevrimdışı vural

şu demir saha çizgisi mi acaba :D

vip koltuklar çok sırıtmış, bildiğin bembeyaz , stat eskiymiş de yamalanmış gibi olmuş , umarım hemen kirlenirler :)

Çevrimdışı Ceeyyhun

Şartların gerektirdiği adımlar olarak değerlendirmek yerine hak yeniyor eleştirisini ben haksız buluyorum.

Neticede 4 yıllık kombine almış olduk. İlk çıkan kombinelerden kale arkasını alan bir kişi yılda 200 liraya bütün maçları izlemiş oluyor ve 'ben vicdanen rahatsızım, kulüp çok zor durumda kaldı, rakiplerin iki maçta aldığı bilet parasını bizim kulüp bir sezonda alıyor' diyemiyor.

Seneye takım Şampiyonlar Liginde yarı final oynasa, yine Şampiyonluğa gitse o 3 Maç + ŞL Maçı için bilet satılırken; ''keşke kombineler sezon başından başlasaydı'' diyecek de binlerce insan çıkacak.