Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5474715 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı harund1k3

bu gercekten hic olmadi. zamaninda yine zor zamanlarinda kombine almis Baskana ve stada destek olmus tek hayali Besiktas ayaga kalksin ve ilk macindan itibaren bir sene boyunca butun maclari izlemeyi hayal eden taraftarlari aldattilar. Simdi son dakikada belkide o adamin yerine stada hayran kalmis renkliler oturacak ! Buruk kalacak benim icin o yuzden ilk maclar.

Çevrimdışı serdart

keşke kombine sahiplerine bu sezon da ücretsiz deseydi. neyse sağlık olsun sonradan söylemese ayıp olacaktı bize açılışa gelememek. parasını verip giricez artık napalım. umarım abartılmaz fiyatlar. bi de maçın pazartesi olması kötü oldu. keşke pazar olsaydı en azından tüm gün güzel bi açılış olmuş olurdu..

Çevrimdışı cursedofdragon

Vodafone Arena'da ki 3 maç biletli olacak. En ucuz tek maç bileti en az 1000 lira olsun biraz para basalım.

Darphane Arena

hemen cıvıyın.

Çevrimdışı yigitcan1903

keşke kombine sahiplerine bu sezon da ücretsiz deseydi. neyse sağlık olsun sonradan söylemese ayıp olacaktı bize açılışa gelememek. parasını verip giricez artık napalım. umarım abartılmaz fiyatlar. bi de maçın pazartesi olması kötü oldu. keşke pazar olsaydı en azından tüm gün güzel bi açılış olmuş olurdu..
Ücretsiz olmasın
Ona da karşıyım
Normal fiyatında olsun

Çevrimdışı insade1903

Arkadaşlar merhaba yayını işte oldugum ıcın ızleyemedim 3 maçlık biletmi çıkıyor yoksa 3 maç biletle gidilecek demekmi bu anlamadım. yanı 3 maçlık kombıne tarzı bişeymi alıcaz tek tek her maça biletmi?

Çevrimdışı Turco

Az o bence
5000 olsun girişte eğilerek girelim

Senin benim veya bir başkasının o parayı verecek gücü olmayabilir belki ama sadece açılış maçı için en ucuz bilete 2-3 bin lira verecek adamlar var mı ?  Evet var ! Hatta fazlasını verecek olanlar var.

O zaman fedakarlık edicez, parayı basan alsın bileti. Helali hoşu olsun kulübün, 3 maç sonra gireriz sıkıntı yok. Yeter ki kulübe para girsin.

Yanlız 100 tl altında olacagını sanmıyorum kale arka biletlerinin... Bize biraz ayıp ettiler kombine sahibi olarak ama şu şekilde bakıyorum 3 mac 15 milyon en azından biraz daha katkımız olur..

Çevrimdışı DADAYKARTALI

kulüp kocaman stad yaptı biz ufak hesaplar yapmayalım para lazım bu işler bedava olmuyor üç maç kaç para ise verip alalım bu kulüp bunu hakkediyor fedakarlık sırası bizde :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı yigitcan1903

Senin benim veya bir başkasının o parayı verecek gücü olmayabilir belki ama sadece açılış maçı için en ucuz bilete 2-3 bin lira verecek adamlar var mı ?  Evet var ! Hatta fazlasını verecek olanlar var.

O zaman fedakarlık edicez, parayı basan alsın bileti. Helali hoşu olsun kulübün, 3 maç sonra gireriz sıkıntı yok. Yeter ki kulübe para girsin.

Açılışa girmekten ben niye fedakarlık ediyorum yahu?!
Diğer 2 maçı satsın o fiyata çok istiyorsa
Kombineyi açılışa gelicem hayaliyle aldım,niye giremeyim tarihe tanıklık etmeyim ?!!

Çevrimdışı Tolga

Hala zemin ile ilgili sorular soruluyor.

Hibrit çim neymiş nasıl yapılırmış öğrenmek çok mu zor. Gir internete bak diyeceğim ama bunlar nerede boş beleş işler var onlarla ilgilenirler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Wow , donanım forum ve buranın kurulduğu ilk gün ve saatten , ilk temelinden beri takipteyiz .

Beni en çok yoran en kötü hissettiğim umutsuzluğa kapıldığım an ; iskele çöktükten sonra halatların zarar gördü sanırım denmesiydi, o bizi 1 yıl geriye atacaktı , şimdi halat bekliyoduk , Allah korudu :)

Çevrimdışı RevivaL

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Kombine alan kardeşlerim için üzüldüm...

İnşallah çıkıcak kombineler uygun olur ve daha fazla mağdur olmazlar...

Hepimize hayırlı olsun...

Çevrimdışı rankki

..Ortalama mac bıletı 300 tl olsun mac basına 12000000 tl 4 miyon euro  3 macta 12 milyon euro  kulube katkı zamanı bu para bize kaliteli futbolcu gol galibiyet ve sampiyonluk olarak geri donecek
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 11:31:25 rankki ]

Çevrimdışı tangaz

:claps: :claps: :claps: Helal olsun ağzına sağlık. şu görüntüleri izleyen başkanın gözündeki parıltıyı gören hiç kimse umarım bir daha dava açarım mahkemeye veririm cümlesini zikretmez.

camiamıza hayırlı uğurlu olsun...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı akademik kartal

Bzıları 39000 rakamından bahsediyodu... 42903 :=)) candır

Arkadaşlar merhaba yayını işte oldugum ıcın ızleyemedim 3 maçlık biletmi çıkıyor yoksa 3 maç biletle gidilecek demekmi bu anlamadım. yanı 3 maçlık kombıne tarzı bişeymi alıcaz tek tek her maça biletmi?

Her mac ayrı bilet olacaktır.. Ama kale arkaları bile en az 100 tl olur diyorum

Çevrimdışı yigitcan1903

Ortalama mac bıletı 300 tl olsun mac basına 12000000 tl 4 miyon euro  3 macta 12 milyon euro  kulube katkı zamanı bu para bize kaliteli futbolcu gol galibiyet ve sampiyonluk olarak geri donecek

Maneviyat paradan şampiyonluktan önemlidir
Bir maçta uçmazsın ya da ölmezsin
Yazın açılış yap bi daha o zaman istediğin fiyatı çek

42903 mü yoksa 42193 mü
Bu soruya hemen cevap istiyorum bende 42903 mü 42193 mü? Cildirtmayin adamı

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı idmanli

Kombine sahibi arkadaşlar her ne kadar açılış maçı için serzenişte bulunmakta haklı olsalar da, kanımca 3 sezondur kullandıkları kombineye saymalarını öneririm.
Son düzlüpe girdik, çok çile çektik, çok fedakarlık yaptık.
Ha gayret arkadaşlar biraz daha fedakarlık zamanı.
Kazanan Beşiktaş olacak

Çevrimdışı harund1k3

Açılışa girmekten ben niye fedakarlık ediyorum yahu?!
Diğer 2 maçı satsın o fiyata çok istiyorsa
Kombineyi açılışa gelicem hayaliyle aldım,niye giremeyim tarihe tanıklık etmeyim ?!!

vallahi kapattim aciklamayi devamini dinlemek sitemedim. 4.5 g, hibrit zemin hic biri taraftardan onemli degil. Ulan zaten para basacaksin ilk 3 mac ile kombinesi olanlar elinde avucunda ne varsa kartal yuvasina, restoranlara semte Besiktasa dagitacak. Yazin yine ayni sekilde konserlerde oradan buradan milyonlar kaldiricaksin ne gerek var esnaf kurnazligina. Butun hayali kombinesine oturup maclari kacirmamak olan fakat simdi bilet alacak parasi olmayan taraftarin hakkini kim verecek !!!

Çevrimdışı Ensar

sponsorluklar devre arasından itibaren başlamış
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı İhsan

Kombine alan kardeşlerim için üzüldüm...

İnşallah çıkıcak kombineler uygun olur ve daha fazla mağdur olmazlar...

Hepimize hayırlı olsun...

Kombine sahibi olarak üzülmedim.
Başkanın para konusunda ki becerisiyle 3 yıl boyu övündük. Sıra bize de gelecekti tabiiki.  :)
Come to Beşiktaş