Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5475458 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ensar

Beşiktaş sana canım feda diyen insanların ne kadar içten olduğunu anlayacağımız günleri yaşayacağız..

3 maçtan sağlanacak gelirin kulüp için önemini sanırım konuşmaya bile gerek yok.. Özellikle açılış maçından elde edilecek gelirin..

Bu durumda kombine sahiplerine öncelik tanınarak açılış maçına bilet satılması Beşiktaş'ın menfaatinedir aksi ise kombine sahiplerinin menfaatinedir..
ağzına sağlık
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı selim

Abilerim, kardeşlerim birisi programı Allah rızası için kaydetsin iş yerinde izleyemiyoruz en azından akşam evde izleyelim  :bandit:

Çevrimdışı cisse557

Kombine sahipleri bu 3 maca ucret odemeden girer ve hakkidir.  Fakat kulup soyle bisey onerebilir. 1 yil gecerli olacagindan 3 mac eksik kaliyor simdi ode gelecek seneyi tamamla gibi. Hem kulüp kazanir hemde kombine alanlar 3 mac eksigini tamamlar.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunun yerine kombine sahiplerine Başakşehir stadındaki bilet fiyatları ile 3 maçlık bilet satıp ücreti 1 yıl içerisinde ödeme gibi bir seçenek koysalar geriye kalan biletleri Vodafone Arena fiyatları ile satsalar kombine sahiplerini memnun etmiş olurlardi bence.

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Erdem Çözer

Abilerim, kardeşlerim birisi programı Allah rızası için kaydetsin iş yerinde izleyemiyoruz en azından akşam evde izleyelim  :bandit:

ne demek.. kaydedip youtube'a koyarım kardeşim
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı realsorak

Numaralı tribün önündeki toprağa da gerçek çim atılır diye düşünüyorum. Oyuncu girdi çıktılar, futbolcu ısınmaları için orası da yumuşak zeminli olmalı değil mi sizce de?
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 10:32:36 realsorak ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Kendimden örnek vererek fahiş fiyat hususunu da açıklayayım,çünkü bunun olacağını tahmin ediyorum

Kapalı üst kombinem var 413 blok 1750 TL o günkü bedeli
17 maç olarak değerlendirirsek (ki sezon içinde fazlası bile var normalde)
Maç başı o bloğun normal fiyatı 100-110 TL dir
Kalkıp açılış diye 200-300 TL ye satmaya çalışırsan bu kombine alana haksızlıktır,ayıptır.
Şahsen şu an veremem 200-300 TL
Açılışa gelicem hayaliyle aldım kombineyi
Bu çok bilen ama çoğu kombine almayan arkadaşlar paranın üstünü ceplerinden tamamlayacaklar mı bik bik konuşuyorlar hee???

Çevrimdışı ErsinA.

Hibrit çakmaya başlandı.

Numaralı VIP koltuklar pixel

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı GIUNTI

Çim bu haliyle bile muhteşem duruyor. Hele ilk serilenler 2 günde yemyeşil olmuş bile  :claps:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ddc1979

Forum yöneticilerimizden ricam; stadın yapımında hangi aşamanın bitmesini en çok bekledik , onun bir anketini düzenlesinler .. Şıklar ;
1) yıkım
2) Numaralı hafriyat
3) Fore kazıklar
4) testere kirişler
5) yeni açık kaba inşaat (obitaş)
6) prekastlar
7) çatı iskeletinin tamamlanması
8) Çatının kalkması
9) çatı kolonları
10) çatı kirişleri
11) eski açık-Numaralı köşe kabanın bitmesi
12) eski açık arka rampa :)
13) saha drenajı
14) Çim serimi
15) dış kolonlar
16) küfekiler
17) koltuk dizilimi
18) çatı olukları
19) mebranlar

Ben kendi adıma
"eski açık arka rampa" diyorum :)
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı tedd

The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı harund1k3

Arkadas begendik begenmedik pikselli oldu tamam da. Bu kadar bastan savma is yapilir mi ? Bir sahada calisan profesyonellere bak bir de su MIR'e bak. sinirlenmemek elde degil. Insallah o koltuklar sabitlenmedi.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı cadavra

Canli yayin basladi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı onder23

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı cursedofdragon