Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472217 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ayberk

Reklam Ledleri Olmayacak mıydı?
Onlarla ilgili kesinleşen bir bilgi yok şimdilik
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Sadece ben de mi öyle bilmiyorum 3 sene geçti şu 3 hafta acayip gözümde büyüyor d d d bir an önce bitse şu 20 gün.
aynen düşündükçe benimde gözümde büyüyor ama artık çok az kaldı.Düşün yani sayaç geldi yarından itibaren geri sayacak :super: :biggrinking:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Ayberk

Peki altına renkli ışıklar takılacak mı yandan bakıldığında falan membranlarla birlikte süper olur ışık şovları duruma göre kırmızı hatta yazı bile yazılır ışıklarla düşünsenize  La Vittoria Sara Nostra kocaman membranların üstünde şampiyonlar ligi öncesi rakipte şaşırır
ışıkla ilgili soru Rıdvan Akar'a sorulmuştu, bu sezon içinde olmayacakmış

Çevrimdışı FARUK

VİP Koltuklarada başlandı :claps:
1 blok bitti 2. bloktada başladı.3 güne onlarda takılır :busted_cop: Şu şeffaflar canımı çok sıktı yahu. :akuma: :boxin:

Çevrimdışı quentine83

bu cam korkuluklar tribün dalgalanmalarında nasıl ilerliyor bilgisi olan var mı .alçalıp yükseliyor mu yoksa hepsi standart mı
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı KCKF

VİP Koltuklarada başlandı :claps:
VIP koltukların oraya yazılacak sponsorun da yarın açıklanması dileğiyle. (Olması umudum, kesin bilgi değil.)
KCKF^^<3

Çevrimdışı Efe

Stattaki pano da açılmış
2 kuleyede koymuşlar  yakın çekim bi foto lazım yok mu stadın ordan geçen  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ihsanakkanat

Hatırlatsanız sanki geçenlerde reklam çekimi filan vardı. Yarından itibaren o film de yayınlanmaya başlayabilir

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

şeffaf membran konusunda 2-3 gün boşa geçildi resmen ya. 11 Nisana kadar nasıl kapatacaklar arayı bakalım...

Çevrimdışı GörkemGörkem

bu cam korkuluklar tribün dalgalanmalarında nasıl ilerliyor bilgisi olan var mı .alçalıp yükseliyor mu yoksa hepsi standart mı

alçalıp yükseliyor

Çevrimdışı Unalll

ışıkla ilgili soru Rıdvan Akar'a sorulmuştu, bu sezon içinde olmayacakmış
Çok üzüldüm ya inşallah seneye olur çok önemli bi özellik görsellik açısındanda diğer statlardan fark açısından da

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı harund1k3

aynen düşündükçe benimde gözümde büyüyor ama artık çok az kaldı.Düşün yani sayaç geldi yarından itibaren geri sayacak :super: :biggrinking:

Hocam böyle ramazan'da oruç tutarsın da ilk gün böyle özellikle o son bir saat bir türlü geçmek bilmez ya bu tam böyle işte d d d. İşte o son 1 saat 20 gün sürecek gibi düşünüyorum ben :)))

Çevrimdışı Yasin02

şeffaf membran konusunda 2-3 gün boşa geçildi resmen ya. 11 Nisana kadar nasıl kapatacaklar arayı bakalım...

abi şeffaf membran olmadan da oynanabilir bence ya yeter ki şu çimle koltuklar bitsin :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

10 Nisan'daki açılışta seyirci alınacak mı :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Twitter Ali cansun
Sadece Numaralı tarafındaki aydınlatmalarla maç oynanır hee :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Burak Akay

Twitter'da bir arkadaş gece yarısından önce kalan tırların geleceğini ve çalışma olacağını söylemiş
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Ayberk

Çok üzüldüm ya inşallah seneye olur çok önemli bi özellik görsellik açısındanda diğer statlardan fark açısından da
onlar sonradan yapılabilir işler kardeşim. hayırlısıyla bir açalım stadımızı, kupamızı kaldıralım gerisi kolay

Çevrimdışı Burak Akay

Sadece Numaralı tarafındaki aydınlatmalarla maç oynanır hee :ebebe: :ebebe:
Aynen hatta onlar bile tam randımanlı yanmıyor arada yanmıyanlar var hepsi yandığında hayal edemiyorum  :sevinc
İyi Günde Kötü Günde

Artık günler baya uzadı.Günde 5 tane takılacaktır.Yarından itibaren başlasalar ay başı biter ama başlanmıyor ki :bandit: :bandit:

Çevrimdışı emrekhvcgl

o ekme yapılsaydı sermede bu süre 40 gün ile 50 gün arası  @emrekhvcgl

bilgi için teşekkürler abi aradaki farkı kaçırmışım. yalnız çimler mükemmel oluyor.

Çevrimdışı harund1k3

Yalnız o ışıklandırmalar arasına bir Beşiktaş logosu gelmezse gerçekten hiç hoş olmaz. Hem logo gelmeyecekse neden orası boşluk bırakıldı. Oraya logo koyun bence.

Şöyle güzel bir beşiktaş amblemi numaralı veya kapalı üstünde veya ikisinde birden, eski açık ve yeni açık üst taraflarda yüksek çözünürlüklü scoreboardlar çok güzel olmaz mı.
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 22:00:22 harund1k3 ]