Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473407 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ekaradag

Arkadaşlar Selam,

Çok uzun zamandır bu formu takip ediyorum ve birçok arkadaşı artık yakın arkadaşımmış gibi tanıyorum. (FARUK, Efe, ahmetx, ...)
Bugüne nasipmiş kayıt olmak. Ancak bugün kayıt olmamın çok önemli bir sebebi var, o da bugünkü aldığım haberi sizinle paylaşmak.

Mabetimizin açılış tarihi kesinleşti : 11 Nisan

Bu bilgi kesin, ben yayıncı kuruluşta çalışıyorum ve bu bilgi bizim yayın programlarımızın belirlenmesi açısından bize bilgi olarak geldi.
Yapılması planlanan bazı yayın akışları var, bunları şuan paylaşamam  :icool:

Çevrimdışı Efe

normal koltuklar baya tozlu şu an
üzerinde kum var koltukların  :icool: temizlenince bembeyaz olacaklar ama vip koltuklar kadar olmazlar onlar daha beyaz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaşlar Selam,

Çok uzun zamandır bu formu takip ediyorum ve birçok arkadaşı artık yakın arkadaşımmış gibi tanıyorum. (FARUK, Efe, ahmetx, ...)
Bugüne nasipmiş kayıt olmak. Ancak bugün kayıt olmamın çok önemli bir sebebi var, o da bugünkü aldığım haberi sizinle paylaşmak.

Bu bilgi kesin, ben yayıncı kuruluşta çalışıyorum ve bu bilgi bizim yayın programlarımızın belirlenmesi açısından bize bilgi olarak geldi.
divan sizden hızlı çıktı ama @ekaradag  :hosgeldin
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yasin A.

olmaz cnk 10unda devletabiler gelicek dolayısıyla  o tarihten once en ufak bir organizasyon gerceklesmez

:idisapprove:

Çevrimdışı Deadam

Forum profiline bak,
:D İnşaatçı, makinacı, pilot, kaptan, meteorolog, çim uzmanı, çaycı, maliyeci, Hafiye, Damacanacı, Divan çalışanı, Yayıncı çalışanı,
Her cenahtan varız. Beşiktaşımızla ilgili kuş uçsa 5 dk içinde forumda haberimiz oluyor. Maşşallah
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı cadavra

Bu gece tirlar gelir sabaha kadarda çim serimi sürer.Yahu ben en cok seffaflar neden takilmiyor ondayim :s

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı FARUK

Arkadaşlar Selam,

Merhaba aramıza hoşgeldiniz
Teşekkürler bilgi için

Çevrimdışı Efe

vaybe geri sayım tabelasıda stada ulaşmış 11 nisana geri sayım yapacağız bugünleride gördük :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kry83

arkadaşlar başkan yarın kesin tarihi açıklayacak mı? açıklayacaksa saat kaçta resmi sayfada bişey yazmıyor.

Çevrimdışı cadavra

Forum profiline bak,
:D İnşaatçı, makinacı, pilot, kaptan, meteorolog, çim uzmanı, çaycı, maliyeci, Hafiye, Damacanacı, Divan çalışanı, Yayıncı çalışanı,
Her cenahtan varız. Beşiktaşımızla ilgili kuş uçsa 5 dk içinde forumda haberimiz oluyor. Maşşallah
Hafiye nedir bu arada yorumlarinizi espirilerinizi gulerek takip edioruz forumda en cok guldugum insansin diebilirim :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Mehmet92

Şimdi biz tam 3 hafta sonra bugün bu saatte işten çıkıp stada mı gidicez? Allahım bu nası güzel bir haber çok şükür be.

Çevrimdışı cadavra

kapalının önünde su borusu patlamış

Adamda su boşa gitmesin arabayi yikasin die dibine mi cekmis ne

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar Selam,

:hosgeldin 2 yerden 11 nisan geldi hayırlısı yarın başkanda artık tarihi açıklar umarım  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deadam

Hafiye nedir bu arada yorumlarinizi espirilerinizi gulerek takip edioruz forumda en cok guldugum insansin diebilirim :)

Teşekkürler :D işte ne mutlu sizlerin yüzünde ufak bir tebessüm oluşturabiliyorsam :D Ancak burda benden daha ince espri yapan, beni güldüren çok arkadaş var haklarını yemeyelim. :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı kartalcan

kapalının önünde su borusu patlamış

Dozer emekçimiz dayanamayıp açılış şampanyasını patlatmış. :halay:

Çevrimdışı ekaradag

Sanırım yetişemedim benden daha erken kesin tarihi veren olmuş :(

Çevrimdışı Tolga

Sanırım yetişemedim benden daha erken kesin tarihi veren olmuş :(
Olsun sen de teyit etmiş oldun :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GIUNTI

Arkadaşlar Selam,

Kamera yeri ve zoom'unu allah aşkına düzgün ayarlayın hocam madem yayıncı kuruluştasın, ulaşırsın bi şekilde.

Çevrimdışı ErsinA.

Adamda su boşa gitmesin arabayi yikasin die dibine mi cekmis ne

:kop: :kop:

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Arkadaşlar Selam,

Yarın Başkan açıklar artık: stadımızı açmağa 20 gün kaldı. :sevinc :ishock:
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...