Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5475174 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

cokca denendi zaten ama baktılar donus yok kabul evresine gecildi

zaman bunujn en iyi ilacı

Valla beni etkileyen bir durum yok
Ama çok kötü görünüyor
Kimse ses çıkarmıyorsa öyle kafes gibi kalsın
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 14:50:41 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Deadam

Tel örgü bir iki yıl içerisinde kaldırılacaktır. Endişe etmeyin. Hele bide UEFA finali versinler hemen kaldırılır. oraya lamine-temperli 10 luk cam konulması sadece yüksek maliyettir. yoksa mühendislik açısından imkansız değildir.

Türkiyede bunu yapan firmalar var prekast genişliğinde yarıya kadar sağlam malzeme (demir aksam gibi.) üstü cam olabilir.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı asyakartalı

ama bu alaycı cevaplar yakışmıyor.
buranın misyonu bu değil burda kaç yıldır her soruya bıkmadan
ne kadar saçma olduğunu düşünmeden sabırla cevap verdik
şurda işin sonuna geldik bu sabrı devam ettirmemiz lazım insanları soru sormaya korkutmamak gerekiyor. @asyakartalı
bozmaya çalıştığımız kişi unutmayalım bir Beşiktaşlı kardeşimiz.
zaten mevzu burda değildi.
yazanında beşiktaşlı olup olmadığını bilmiyorum hocam.
soruyu alaycı algıladığım için bu şekilde yazdım.
içimde çok rahat.

Çevrimdışı yldrmaydn

Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Efe

çim gelmedimi mi yeni inönü foto koymadi mi şeffaf mebran serilmedi mi :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Şeffaf membran takılmadımı hala bugün? :bandit:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı yigitcan1903

Tel örgü bir iki yıl içerisinde kaldırılacaktır. Endişe etmeyin. Hele bide UEFA finali versinler hemen kaldırılır. oraya lamine-temperli 10 luk cam konulması sadece yüksek maliyettir. yoksa mühendislik açısından imkansız değildir.

Türkiyede bunu yapan firmalar var prekast genişliğinde yarıya kadar sağlam malzeme (demir aksam gibi.) üstü cam olabilir.
Oraya tel geldi mi çok zor değişir yakın vadede
Başlangıçta yapılması bile böyle estetik bir stat için çok ilkel görünüyor

Çevrimdışı Efe

bugun isler dahada hizli gidecegine hic gitmiyor bos geciyor bugun :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi şu kişiye bir yaptırım uygulanmalı diye düsünüyorum dün aynısını Zeki abide söyledi önceden paylasılan video yada resimleri biraraya getirip kendi kanalına yükleyip " Güncel " diyerek burada paylasarak hit almaya calısıyor. En azından bir moderasyonun sart oldugunu düsünüyorum.Cünkü gecmis mesajlarıda hep aynı sekilde.
kardeşim böyle şeylere takılmayın bırakın paylaşan paylaşsın
ismimizi kaldırmıyorki bizim tepkimiz burdan imzasız resimleri çekip kendisinin gibi yayınlayanlara
bunlar emek hırsızlığı yapıyor ama diğer taraftan çekenin adını yada kaynağı verdikten sonra ne sakıncası var.
Biz burda resimleri buraya hit çekmek için yayınlamıyoruzki amaç Beşiktaş taraftarına bilgi ulaştırmaksa bunun
hangi yoldan olduğunun bir önemi varmı?
 Filigran koymamızın tek nedenide bu işi ticari yapanların önüne geçmek için. Burda insanlar resim için gelirse stad bittiğinde gider.
yani amacımız bu olmamalı. @Fuat Görkem Yıldız
arkadaş filigranı buzlamadığı sürece ve bu işi amatörce yaptıktan sonra nasıl bir sakınca olabilir.
siz onlara değilde bu işi ticarete dökenlere verin tepkinizi biz birinin ticari nedenlerle yaptığını tesbit ettiğimiz an burayla
ilişkisini kesiyoruz.

Çevrimdışı asyakartalı

bugun isler dahada hizli gidecegine hic gitmiyor bos geciyor bugun :)
haftasonu yoğun geçince dinleniyorlar galiba.öyle anladım ben.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Fatih

17 milyon euroluk cati yapican, fayans m2'sine 65$ veriyorum diye hava atican sonra da cam konulmasi yuksek maliyet diyeceksin baskan olarak... Gulerler...

UEFA finalini yarin alsalar o tel orguler kalkar...

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı kartalpençesi

Bir arkadaş günde 7 tane şeffaf takacaklar demişti  :lol: daha 3 tane olmadı
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Emre.Guler

Bunu ben söyledim boyutlarına bakarak günde ortalama 5-6 tane takılabilir gibi demiştim. Her hangi bir duyuma dayalı değil sadece tahmin

Çevrimdışı İhsan

iki oldu mu ?  :alala:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı FARUK

Saha çizgilerini 2 açıdan göstermeye çalıştım arkadaşlar
Kale çizgisi tam olarak doğru
Taç çizgisinde ise köşe prekast ayrımı tam belli olmadığı için 10-15 hata payı var

Çevrimdışı kartalpençesi

Bunu ben söyledim boyutlarına bakarak günde ortalama 5-6 tane takılabilir gibi demiştim. Her hangi bir duyuma dayalı değil sadece tahmin
tahminse sorun yok.bana bilgi varmış gibi gelmişti  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kartalpençesi

buldum sen söylememişsin :D

Çevrimdışı nakres77

Buyur hocam

Hocam cam i farketmek biraz zor oluyor gonderdigin fotoda😂😂😂

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Kartal66

Tel örgü stadı bozdu sesimizi duyuralım.