Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5477363 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı RQ7_351903

Ama köşeler hala berbat bir anlık gaz alıp bıraktılar sanki yine darmadağın gözüküyor köşedeki koltuklar
Aynen abi ya, Çim konusunda alanının en iyisi Sis ile ile anlaşıp koltuk montajında bu beceriksizleri nerden buldular, kırdıkları potlar'da cabası.

Beceriksiz lafını emekçi abilere değil, o koltuk şemasını çizen sözde mimar/mühendisler'e söyledim yanlış olmasın.

Çevrimdışı Efe

Ama köşeler hala berbat bir anlık gaz alıp bıraktılar sanki yine darmadağın gözüküyor köşedeki koltuklar
oralari daha sabitlememisler ben guzel oldugunu dusunuyorum onceki goz onune alindiginda baya problem yasayacaktik bu sekilde sabitlenecektir heralde ilk orta bolumler sabitleniyor en son yine donusleri sabitlerler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

tribun ayrimida var ustta altta onuda koymus :icool:
onu gördüm bu gereksiz olmuş , karpuz kabuğu misali olmasın sonra  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı serti67

şu juve trubun ayrımıyla ornek gosterıp ses getırebılırız arkadaslar başlamıs zaten yapılması cok zor bı se olmasa gerek tel orgu yakısmadı bu yapıya guzelllıge
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Savaş

Buyur hocam

Şu fotoğrafta bariyere bakabilene helal olsun :D ben şahsen tribünlere baktım :D:D

Çevrimdışı dsabuncu

2 tane sorum var.

1- Çatının bağlı olduğu siyah halka siyah olarak mı kalacak yoksa bir işlem uygulanacak mı?

2- Çatı ile tribünlerin bitimi arasındaki boşluk cam ile tamamen kapatılacak mı? Kapatılmayacaksa ses kaybı olmayacak mı?

Çevrimdışı srncby1903

ben klip ve foto için izin parasını kastetmiştim biz çekmeyecez yani  :evillol: :evillol: bir bu çırağanda ve diğer yerlerde millet kokteyl niyetine gidiyor düğünlere ben daha halaya kapılanı görmedim vardır belki ama çok azdır o da  :evillol: :evillol: o moda salonu büyük ve yüksek bir alandı bence başkan orda her türlü yapar haa olmadı zemin zaten hibrit olmadı kır düğünü yaparız sahada  :evillol: :evillol:
yeri gormeden net birsey soylemek zor ... hadi diyelim 500 kisi aldi bahsedilen yer orada yemek icin mutfak lazim ... 500 kisiye hizmet edecek personel lazim ... boyle bir organizasyon var ise en azindan gelin damat ve aileleri icin konaklama oda lazim ... kuafor makyaj icin ekip lazim ... ses ve isik ssitemleri ekibi lazim ... yani uzun lafin kisasi stadimizda tam tesekkullu bir dugun yapmamiz cok zor :) baskan dugun derken muhtemelen nikahi kasttetti cunku soyle demisti nikah sahidi oluyorum hafta sonlari ordan oraya kosturuyorum en azindan stadimizda olur kosturmam ve daha cok nikahda bulunuruma getirdi lafi ... keske bahsedilen yerlerdeki gibi dugun yapabilsek ancak cok kalabalik ve profosyonel bir ekime ihtiyac var bunun icin ... elimizden elen birsey var ise gonullu sifir karsilik ile yapariz dert degil ancak birde konuya surdan bakmak lazim iki insan hayatini birlestiriyor ve buyuk ihtimal ilk ve sonkez hayatinin en onemli ani oluyor bu iki insan icin mumkun oldugunca profosyonel ve guzel hizmet vermek lazim dugun isi hele ki futbolcu sanatci yonetici vs gibi kisilerin dugunleri gercekten oldukca zahmet isteyen bir is ... bunlari saglayabilecek alt yapi var ise yer var ise zaten sorun yok o zaman...

Çevrimdışı ahmetx

ne alakasi var ahmetx stadin isik gecirgenligi cok iyi gittik gorduk asil amaci bizi yagmurdan korumasi bu gercek zaten aksam maci yapiyoruz gunduz maci oynadigimizi daha gormedim 5 te bile oynasak hava karariyor zaten cok fazla ustune dusmeyin bu tarz seylerin tel örgünün ustune gidebiliriz baya sıkıntılı son fotolarda onu duyuralim mebran bana gore harika oldu herseyiyle tellere yuklenelim  :)
bu ptfe meshlerin üzerine çok gittiğimiz yok zaten sosyal medyada böyle bir çalışma olmadı gördüğüm kadarıyla stadyumun aydınlık olması yönüyle atex gayet yeterli burda konuştuğumuz madem saydamlığı bu kadar az neden bu malzemeyi kullandık o kısımlarıda atex yapar geçerdik değil mi?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Emre.Guler

Yalnız hala ikinci şeffaf! membran hazırlıkları yok acaba bir sıkıntımı var?

Çevrimdışı ahmetx

Yalnız hala ikinci şeffaf! membran hazırlıkları yok acaba bir sıkıntımı var?
ütülüyorlarmış  :D

Çevrimdışı Emre.Guler

[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 13:15:53 Emre.Guler ]

Çevrimdışı GIUNTI

Kapalı tribünün sahaya yakınlığını gösteren bir video:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Şeffafların ben kolay olacağını düşünüyorum.Numaralı'da koltuk montajı başladığı için yağmur riskine göre hızlı gidebilir şeffaflar.👍
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı harund1k3

@Efe tribün arasındaki demir teller hakkında ne düşünüyorsun?

Çevrimdışı tangaz

@ahmetx  yukarı da değinmiş. benim de anlamadığım nokta açıkçası bu.

madem ışık geçirgenliği bu denli düşük bir malzeme kullanılacaktı, o zaman neden ilk serilen membran boylu boyunca yapılmadı?  :alala: :alala: :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Efe

@Efe tribün arasındaki demir teller hakkında ne düşünüyorsun?
kötü maalesef yeni acik ve eski aciktaki bir kac sira tel gorecek cok yuksek yapmislar bu zekilde olmamasi gerekiyor 2 metrelik cam yapmalari lazim ayni en ustte kullaniklari gibi onu cam yapan adam nasil olurda ayrimi demir yapar onuda cözemedim zaten :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

madem ışık geçirgenliği bu denli düşük bir malzeme kullanılacaktı, o zaman neden ilk serilen membran boylu boyunca yapılmadı?  :alala: :alala: :alala:
şimdi çatı tamamen bitmişti ne güzel , ancak Konyalı arkadaşımızın dediği gibi şefaffiyet zamanla artacak mı bir bakalım  @tangaz

Çevrimdışı Efe

ben mebranlari daha dik gunes isiginda bi gorelim derim kesin fark olacaktir delikli heryeri cunku beyazla arsinda fark muhakkak vardir bi bitsin gunes isigida diklessin fark ortaya cikar kisin zaten makina kullanilmasi gerekiyor ne kadar seffaf olursa olsun gunesten az yararlaniyoruz yazin bize lazim makina kullanmamak icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Kapalı tribünün sahaya yakınlığını gösteren bir video:

3310'la mi cekmis napmis.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

ben mebranlari daha dik gunes isiginda bi gorelim derim kesin fark olacaktir delikli heryeri cunku beyazla arsinda fark muhakkak vardir bi bitsin gunes isigida diklessin fark ortaya cikar kisin zaten makina kullanilmasi gerekiyor ne kadar seffaf olursa olsun gunesten az yararlaniyoruz yazin bize lazim makina kullanmamak icin

delikli derken ?  :alala:
süzgeç gibi su akar delikli malzemeden yanlış ifade etmiş olabilir misin? @Efe
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Emre_ZA

Vodafone Arena'da düğün değil nikah yapılacak.

https://twitter.com/bjkigdir/status/682978831456727040

Hatta ayrı bir nikah salonu olacak. Düğün için 400-500 kişilik yemekleri nasıl çıkartacağız böyle bir mutfak yok ki stadımızda..En fazla kokteyl olur. (Bu arada yazarken aklıma geldi, Divan ile böyle bir yemek organizasyonu da yapılabilir tabi)
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı ahmetx

3310'la mi cekmis napmis.
tek anlaşılan numaralıda vip koltuk montajı ilerlemiş  :D