Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5477429 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ondrakku

sanırım burada okumuştum. şeffaf membranın ilk günlerde geçirgen olmayacağını, güneş ışığı yedikçe geçirgenlik kazanacağı yazılmıştı. hatta yazan kişi ilk günler burada baya olay olur, şimdiden uyarayım demişti. rüya görmüş olamam heralde.  :alala:

Çevrimdışı ahmetx

sanırım burada okumuştum. şeffaf membranın ilk günlerde geçirgen olmayacağını, güneş ışığı yedikçe geçirgenlik kazanacağı yazılmıştı. hatta yazan kişi ilk günler burada baya olay olur, şimdiden uyarayım demişti. rüya görmüş olamam heralde.  :alala:
rengiyle ilgili söylemişti onu , sarımtırak renkten beyaza dönecek .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

Tam tersi acaip var. Soyledigim rakam zaten minimum olan. Bir de yaz aylarinda insanlar dugun yapacak yer bulamiyor. Fiyati pahalida olsa azda olsa. Arena'da her gun dugun olur. Tek dugunden %40 kâr bıraksa (ki bence daha fazla) eyvallah derim.

eş dost cok olacak (anladın sen onu) ve calısıtıralacak eleman sayısı fazla dolayısıyla burdan kar falan beklenemez öyle aman aman
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cursedofdragon

Valla abi nası yaparlar bilmiyorum ama yapmazlarsa şu aralıklardan kafamıza oluk oluk su dökülür ona eminim.

şeffaf membranlar stad açıldıktan sonrada yapılmaya devam edebilir çok önemli değil.

Çevrimdışı martin40

Valla abi nası yaparlar bilmiyorum ama yapmazlarsa şu aralıklardan kafamıza oluk oluk su dökülür ona eminim.

@Mehmet92 abi, Bursadaki gibi kapatilacak oralar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

çim gelmedi herhalde son birkaç saatte hiç değişiklik yok gibi görünüyor.

Çevrimdışı Mehmet92

@Mehmet92 abi, Bursadaki gibi kapatilacak oralar.

Var mı kardeşim arşivde falan acaba işlemin nasıl olduğuna dair bir video,merak ettim :)

Çevrimdışı İhsan

tamam gerideki uzzuun membranları seffaf yapmadık

ama bundada neden sefaf olmadı gerekcesini cok merak ediyorum bu sefer temizlik ve kuşlar değildir belkide sararmadır bilmiyorum ama gerekcesini merakla bekliyorum lütfen öğrendiğinizde yazın

benim Tahminim:
nedeni 40cm  :ebebe:
İlk planda tek membran olcakatı.
Ama 40cm sıkıntıdan dolayı Semerler iptal edildi ve şeffaf polikarbon (Sert malzeme) öngörüldü. Buna göre şu anki uzun membranlar üretildi.
Polikarbondan vazgeçildi ve ön kısma başka bir parça gerekli oldu. Budnan dolayı şeffaf membran seçildi. Seçim bir haylı geç olduğu için seffaf membranın gelmesi de o kadar geç oldu.

Şu 40cm en azından 4ay geciktirdi stadın açılışını
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı YunusEmre

eş dost cok olacak (anladın sen onu) ve calısıtıralacak eleman sayısı fazla dolayısıyla burdan kar falan beklenemez öyle aman aman

ÇIRAĞAN SARAYINDA EVLİLİĞİN FATURASI

900 kişilik yemek 540 bin TL
Orkestra 50 bin TL
Mekan süslemesi 360 bin TL
Helikopter ile transfer 1.000 TL
200 şişe Dom Perignon şarap 150 bin TL
HD kamera çekimi 7 bin TL
150 adet fotoğraf 2 bin TL
Oryantal şov 5 bin TL
Toplam: 1 milyon 115 bin

sence burdan kar ne kadar kalır

Çevrimdışı srncby1903

bu sorun sadece bizim değil tüm dünyanın sorunu oldu artık .  :D

Avrupadaki bir cok buyuk kulubun stadlarina bakiyorum bu pixel calismasi hic birinde yok ornek Manchester United , Chelsea , Barcelona , Real Madrid bu stadlarda sadelik secilmis koltuk dizayninda ... Biz ise antalyaspor un ve kayserisporun stadlarina benzer bir pixel secmisiz nedendir nicindir hala bir anlam veremedim :(

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tribünlerin cam bariyerle ayrıldığı bi foto atabilir misiniz?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

Nevruz bomba vs. O tirlar varya antartikaya gitse varır buraya varamaz

Çevrimdışı Mehmet92

şeffaf membranlar stad açıldıktan sonrada yapılmaya devam edebilir çok önemli değil.
Yalnız aynı açıklık şu an için uzun membanlar ve oluklular arasında da mevcut.Zaman da daralıyor bakalım nolucak.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı harund1k3

Galiba önümüzde iki konu var birlik olup tepki gösterebileceğimiz birincisi demir tellerle bölünen tribünlerımiz ikincisi eğer şeffaf olmayacaksa yapılan bu membranlar. Membranlar için hala yukarıdan fotoğraf bekliyelim file alındıktan sonra eğer geçirgenliği yoksa tepki gösteririz. Ama o demir teller olmaz taraftarı birbirinden ayırmak illa şartsa bile bu camla olur böyle telle olmaz.

Çevrimdışı ahmetx

Tribünlerin cam bariyerle ayrıldığı bi foto atabilir misiniz?
Hayırdır ?  :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

tamam gerideki uzzuun membranları seffaf yapmadık

ama bundada neden sefaf olmadı gerekcesini cok merak ediyorum bu sefer temizlik ve kuşlar değildir belkide sararmadır bilmiyorum ama gerekcesini merakla bekliyorum lütfen öğrendiğinizde yazın

çatı şeffaf olamazdı.. sebebi temizlik veya kuşlar değildi stat içindeki her şey pişerdi :) hiç şeffaf çatısı olan bir stat gördünüz mü? bizim harcadığımızdan çok daha fazla para harcanan statlar var şeffaf mı?

ben de tam tersi neden önlerin ayrı parçadan yapıldığını merak ediyorum.. zaten diğer membranlar çimler için gerekli ışığı geçiriyor ve buna rağmen yapay güneş ışığının şart olduğunu SIS söyledi..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı ozan062

Orkestra 50 bin TL
Oryantal şov 5 bin TL

zamanla görücez cnk baskan bircok konuda sirketlerle gorustugunu soyledi ,, bu işlerden anlayan adamları buraya getirme planının suya dustugunu yani bu işleri kendimiz yapıcagız demesiyle zaten bircok sey anlasılmalı

kısacası burada saglam bir organizasyon olmayacaktır o beklenilen seyler olmucaktır ama tanıtım ve insanların memnuniyeti dusnunulecek fakat kar o işte zaman gostericek biz burda ne kadar konussakta
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı srncby1903

Orkestra 50 bin TL
Oryantal şov 5 bin TL

dugun davet ve organizasyon isi yapan biri olarak konusma hakki hissettim :) bizim stadimizda dugun degil nikah olacak oncelikle dugun ile nikahi bir ayiralim :) keske dugun yapabilecegimiz bir balo salonumuz olsa da senin bahsettigin bu rakamlari konusabilsek :) kaldi ki ciragan sarayi yada four seasons ulkenin suanki sartlarda dugun yapabilecek en pahali yerleri bu tip yerlerde insanlarin buyuk para odeme sebebi verilen hizmet stadimizda bu hizmetleri vermemiz imkansiz bahsedilen yerlerde 1000 kisi 700 kisi 600 kisi dugun yapiliyor ve bu insanlarin yedigi yemekleri hazirlayabilecekleri buyuk bir mutfaklari ve yine tahmin edemiyeceginiz sayida servis elemanlari bulunmaktadir ... bizim stadimizda malesef bu beklentiyi karsilayacak teknik altyapi yok ... kamera cekimi ve foto ya gelince nikah icin odenecek ucrete ekli paket bir fiyat olabilir ... bunun ortalama fiyati da evlendirme dairelerinde alinan ucretler ongorulerek hesaplanir atiyorum Besiktas evlendirme dairesinde bu fiyat video fotograf nikah ve kokteyl olarak dusundugumuzde 10.000 tl ise bizim stadimizda 15.000 tl olur rakanmlara takilmayin bu sadece bir ornek ...

çatı şeffaf olamazdı.. sebebi temizlik veya kuşlar değildi stat içindeki her şey pişerdi :) hiç şeffaf çatısı olan bir stat gördünüz mü? bizim harcadığımızdan çok daha fazla para harcanan statlar var şeffaf mı?

ben de tam tersi neden önlerin ayrı parçadan yapıldığını merak ediyorum.. zaten diğer membranlar çimler için gerekli ışığı geçiriyor ve buna rağmen yapay güneş ışığının şart olduğunu SIS söyledi..

biz gördük te sen görmemişsin sanırım
linke tıklarsan görürsün

http://essma.eu/member/images/members_gallery/ars1.jpg

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ondrakku

rengiyle ilgili söylemişti onu , sarımtırak renkten beyaza dönecek .

o zaman sağır duymaz uydurur misali olmuş :)

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Şeffaf membranın alttan görüntüsü böyle.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ahmetx

olmamı var tabii ki ama bizim iklime uygun değil şeffaf etfe

Çevrimdışı İhsan

Nedenini üsteki yazımla açıklamaya çalıştım  :eyes
Come to Beşiktaş