Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479116 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaşımın içeride çalışan kuzeninden,güncel : )

kale arkası 10 m gibi duruyor.Açı yanılsaması  :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türken

sanki laminant parke döşemişler gibi duruyo

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Emre.Guler

tepeden yada alttan çekilen görüntüsü lazım güneş varken bakalım nasıl olacak tam şeffaf değil bu ben cam gibi bir şey bekliyordum ya :D @Emre.Guler

Oğlum deli gibi güneş var gölgesi vurmuş işte ne alaka tepeden görüntü :) Cam gibi olmayacağı zaten belliydi ama en azından resimdeki gibi bir ışık geçirgenlik beklerdim @SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

ETNA ile MİRİn hızlanması lazım alt kat localar için neyi bekliyor olabilirler ?

Çevrimdışı Gürkan

Başkan bu kadar mükemmel yaptığı bir stadı nasıl tel örgülerle birbirinden ayırıyor anlamıyorum. Hadi deplasman tribünü tamam ama kendi tribünlerimizi kesinlikle cam ile ayırmalıyız!  :akuma:

Hadi başkan duy sesimizi...  :bawling:

Çevrimdışı fiko1903

29-30 Sıra olmuş 50-55 civarı olacak sanırım.Gümrükten gece geldiyse çimler bugün biter bence.

Çevrimdışı ahmetx

Oğlum deli gibi güneş var gölgesi vurmuş işte ne alaka tepeden görüntü :) Cam gibi olmayacağı zaten belliydi ama en azından resimdeki gibi bir ışık geçirgenlik beklerdim @SDemirsoy

bu geçirgenlik gayet iyi bak diğerlerinde semerler görünmezken  ptfe meshde görünüyor .Filtreli ışık içerinin aydınlığı ve çim fotosentezi için yeterli olacaktır.

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş Ailesi;

İyi bir hafta olsun bizim ve tüm Ülkemiz için.
Şeffaf membranların gölge yapması doğal %50 geçirgenlik deniyordu zaten daha fazlası olmazdı ancak yazın daha dik güneş ışıklarında biraz daha az gölgeli olabilir. Her Halukarda üstü kapalı stadlarda yapay güneş ışığı kullanılması mecburiyet. Bizde de öyle olacak.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ahmetx

Başkan bu kadar mükemmel yaptığı bir stadı nasıl tel örgülerle birbirinden ayırıyor anlamıyorum. Hadi deplasman tribünü tamam ama kendi tribünlerimizi kesinlikle cam ile ayırmalıyız!  :akuma:

Hadi başkan duy sesimizi...  :bawling:
sosyal medya kanallarını kullandınız mı ?

Çevrimdışı talha

Ne çatı ne koltuk ne de ayrımlar

Güzel başlayan iş çok kötü bitti benim açımdan hadi çatı neyse diyelim

O koltuklar nedir allah aşkına

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı mustafa.kuru

"Göz ya da açı yanılması" yaşıyor olabilirim ama kale arkası tribünleri sahaya beklediğimden daha uzak geldi....
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı ahmetx

Bu fotoya bakarsak  güneş ışığı eğik açılarda geldiğinde ışık geçirgenliği azalıyor ptfe meshin , kışın ve sabah saatlerinde saydamlık özelliğinden pek faydalanamayacağız gibi

Çevrimdışı YunusEmre

bu geçirgenlik gayet iyi bak diğerlerinde semerler görünmezken  ptfe meshde görünüyor .Filtreli ışık içerinin aydınlığı ve çim fotosentezi için yeterli olacaktır.

@ahmetx abim trollendin galiba Emre bir ayar çekmiş resme  :evillol: orjinali bir kaç mesaj üstte ve semer görünmüyor  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Ermanacer

"Göz ya da açı yanılması" yaşıyor olabilirim ama kale arkası tribünleri sahaya beklediğimden daha uzak geldi....

Bence biraz uzak olmasi iyidir, malum Turkiyedeki taraftar toplulugu her an ne yapacagi kestirilemez. Yani Ingiltereye benzetebilmek icin onlara yakin bir futbol kulturune sahip olmak gerek kanimca.  :money:

Çevrimdışı harun1903

Kale arkalarını ben de daha yakın hayal etmiştim hep. Aut çizgisi mevcut çimin bittiği yerden en az 1-1.5 metre içeride çekilecek sanırım. Neyse sağlık olsun. Bit artık da bi şekilde bit yani.

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abim trollendin galiba Emre bir ayar çekmiş resme  :evillol: orjinali bir kaç mesaj üstte ve semer görünmüyor  :evillol: :evillol:
aynen @Emre.Guler trollemiş  :bandit: , slikondan çok farkı yok ptfe meshin ışık geçirgenliğinde orjinal fotoda belli oluyor .

Çevrimdışı cursedofdragon

üst katlar neysede alt katlarda tel örgüler çok kötü gözükecek.  :s20:

Çevrimdışı firewater

fotoyu dikkatli incelersen ışık geçirmiş zaten. Uzun mebranın gölgesi dah koyu ama uçdaki gölge daha açık renk. Buda çim için yeterli olur heralde.

Çevrimdışı attila_metu

Açı yanıltıyor arkadaşım.
Google'da türk telekom arenayı arat. Çıkan sonuçlardan pilot kamera açısında olanlarda oldukça yakın görünürken kale arkası açısından çekilenlerde kale trübüne baya uzak görünüyor.
Aslında 8 metre civarı uzak bir mesafe ama pilottan yada karşıdan bakınca yakınmış gibi görünüyor.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı SDemirsoy

abi o anlamda demedim mebmran yüzeyi nasıl gözüküyor güneşte ? ona bakmak lazım

Çevrimdışı Emre.Guler

fotoyu dikkatli incelersen ışık geçirmiş zaten. Uzun mebranın gölgesi dah koyu ama uçdaki gölge daha açık renk. Buda çim için yeterli olur heralde.

Yalnız yorum yaptığın foto benim derdimi anlatmak için photoshopta ayar çektiğim bir foto orjinal fotoda uzun membranlar kadar kesmiş güneşi neredeyse

Çevrimdışı mmeteris

Çok acemi bir soru sorayım :) bu sulama fıskiyelerinin tepesinde çim var istendiği zaman yukarı çıkıp sulayıp geri iniyor di mi :)) takılıp düşmesin bizim topçular.. tamam tamam vurmayın :)

Kartal Gol Gol Gol