Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479084 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Sen yanlış bir şey görmemişsin ama ben gördüm. Yöneticisin veya eski üyesin diye bir şeyin rasyonel olup olmadığı konusunda otorite misin? Bugüne kadar hangi stadın çatısında yürüdün de tehlikeli diye eleştiriyorsun. Statların çatılarının amacı üzerlerinde yürümek mi? O stadı yapan inşaat mühendislerinin güvenlik akıllarına gelmedi sizin mi geldi yani. Yeni üyelik konusuna gelirsek bir şeyin mantıksız olup olmadığı kanısına varabilmek için 1000lerce sayfa boş beleş mesajları okumuş olmak gibi bir kaide mi var? Dünyadan bi haber, eline tuğla tahta versen kümes yapamayacak tipler gelmiş burda stadın çatısının üstünde yürüyemem korkutuyor beni diyor. Komiksiniz sadece. Ayrıca stat bir Beşiktaş taraftarı olarak benim de evim. Aptalca eleştirilere karşı çıkmam için şu veya bu siteye daha önce üye olmam gibi bir gerekçe sunmanız çocukça. Allah bilir kombinesi bile yoktur bunu diyenin.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş beleş mi

Çevrimdışı Yiğit

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ysariusta

• Ziyaretçi

Sen yanlış bir şey görmemişsin ama ben gördüm. Yöneticisin veya eski üyesin diye bir şeyin rasyonel olup olmadığı konusunda otorite misin? Bugüne kadar hangi stadın çatısında yürüdün de tehlikeli diye eleştiriyorsun. Statların çatılarının amacı üzerlerinde yürümek mi? O stadı yapan inşaat mühendislerinin güvenlik akıllarına gelmedi sizin mi geldi yani. Yeni üyelik konusuna gelirsek bir şeyin mantıksız olup olmadığı kanısına varabilmek için 1000lerce sayfa boş beleş mesajları okumuş olmak gibi bir kaide mi var? Dünyadan bi haber, eline tuğla tahta versen kümes yapamayacak tipler gelmiş burda stadın çatısının üstünde yürüyemem korkutuyor beni diyor. Komiksiniz sadece. Ayrıca stat bir Beşiktaş taraftarı olarak benim de evim. Aptalca eleştirilere karşı çıkmam için şu veya bu siteye daha önce üye olmam gibi bir gerekçe sunmanız çocukça. Allah bilir kombinesi bile yoktur bunu diyenin.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Binlerce boş beleş mesaj mı? Sen bunu bi açıkla istersen

Çevrimdışı otuzmartt

çim serimi yapılırken video çekilmemişmi hiç göremedim de varsa atarmsınız

Çevrimdışı Yiğit

stadın içindeki nikah salonu kulübe ne para kazandırabilir.
yani x oyuncunun gol bonusu, maç başınası ayda kazandıracağından daha fazladır.

m.pektemek 1.5m euro kemiksiz alıyor diyelim.
nikah salonu 100.000 euro kazandırır mı koca senede? çok zor.
yada bahsedilen işte su-elektrik faturası vermeyecez tavana güneş pili takacaz falan.. güneş pilinin kendini amorti etmesi kaç yıl...

bunlar Beşiktaş için çerez parası şeyler.
su-elektrik olayı anca PR olur.
nikah olayı zaten taraftara jest. PR.

Asıl şu kombineleri satalım, biletleri satalım. Maçlar full dolsun.
Forma satışını artıralım...
Beşiktaşlı sayısını da artıralım ki ciddi gelir kalemleri olsun.

Normalde pek umursamam eleştirileri fakat nikah salonunun tek bir gecelik kazancının bile ne kadar olduğunu öğrendiğinde bu yazdığını tekrar okursun. Normal düğün salonuyla karıştırdın sanırım. Diğer yazdığını da zaten "Anca PR olur." kısmını gördükten sonra es geçiyorum.

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 21 Mart 2016, 09:06:12
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!
Üzerinde kartal olan armayı hiç ama hiç sevmiyorum.

Doğru düzgün sadece arma olarak kullanılır umarım.

Mevcut duvarların bazılarına kartallı arma koymuşlar ve gerçekten sade armaya göre hiç iyi değil bence.

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı RevivaL

Güneş ve çimi görünce pazartesi sendromu filan kalmadı  :evillol:

Çevrimdışı Serdar

Çevrimdışı Mehmet92

1 saat önce :)

Ya 3 senedir bu stad inşaatı benim günlük hayatımın en önemli parçalarından bir tanesi oldu,şu mevcut çimli çatılı görüntüyü görebiliceğim günü hayal dahi edemiyordum.Tarifsiz mutluyum,inanılmaz heyecanlıyım,bitiyor resmen.

Çevrimdışı doctore

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı YunusEmre

Günaydın,
Fikret, bu neyin hesabı. Gol atma bonusu var mı ki? Nikahın bedeli belli değil. Ayrıca çimler için suni güneş ışıkları sanırım yıllık 60 bin avro elektrik tüketiyor ve gs bunu karşılayacağını bilerek yakmıyor. Yani elektrik su öyle çerez parası değil. Rakamları bilmeden böyle bir yorum yapmak çok olmamış hani. Kombine satalım. Eyvallah satalım. Yanlız öteki gelirleri de küçümsemek yanlış

istanbulda lüks bir düğünün maliyeti 1,5 milyona kadar çıkıyor.. @Fikret kardeşimiz galiba bir nikahtan en fazla 3 bin 5 bin kazanacağımızı düşündü.. sadece video ve foto çekimi bile 20 bin tlyi bulur bizim mabedimizde..

Çevrimdışı SDemirsoy

tribün ayrımları tel örgü yapılmış fazla belli olmuyor ama keşke cam yapılsaydı :(  kapalı eski açık kapalı yeni açık köşeleri montajı yapılmış

Çevrimdışı YunusEmre

tribün ayrımları tel örgü yapılmış fazla belli olmuyor ama keşke cam yapılsaydı :(  kapalı eski açık kapalı yeni açık köşeleri montajı yapılmış

tribünde bu bölgedeki arkadaşlara çok iş düşüyor mabede girerken 2 adet keski ve bir kaç parça kırılmaz camla iş hallolur teli kes camı yapıştır teli kes camı yapıştır  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Oktay

bu stadın sorunsuz işletilmesi için elektronikciden,sıhhı tesisatcısına,elektirikcisinden,7/24 güvenlikcisine ,çimcisinden,temizlikcisine kadar 100 den fazla kadrolu eleman tahsis etmen lazım.. benim en çok istediğim statdın ziyaretcilere açılması

Çevrimdışı sametbagan

Herkese günaydın arkadaşlar ben bu armamız neden yok diye düşünürken önüme numaralı alt ve üst kısmın koltuklarının takılmadığı resim geldi ne dersiniz armamız oraya ve büyük bir şekilde yapılabilir mi acaba?

Çevrimdışı cursedofdragon

günaydın çimin bittiği bir gün olsun en az 10 şeffaf membran döşensin :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Dün geceden İnanın çocuklar facebook sayfasından alıntıdır.

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

Günaydın hayırlı pazartesiler :) Ya beni kadrolu olarak stada elektrikçi olarak almaz mı başkan ya hiç mi teknisyen falan olmayacak stadda :)

Çevrimdışı Alparslan

Çevrimdışı bad75

bu resimde çimlerdeki sarı noktalar ne acaba?

çimlerden kaynaklı değil o. diğer resimlere bakarsan görebilirsin. Muhtemelen makine kaynaklı...

Çevrimdışı Unalll

Bence de kesinlikle baskı yapmalıyıx bu stada tel örgü yaptırmamalıyız