Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479531 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet92

Bu çimleri sererken seren kişiler ayaklarıyla basıyor zarar verebilirler mi doğru bir şey mi bu
Adamların işi o yahu abartmayın daha neler :D

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Çözer

Arkadaşlar bir sorum var gerçekten bilgisi olan biri cevap verirse sevinirim.Bizim stadın çatısı neden bu şekilde kapatıldı yani bu membran mevzusundan bahsediyorum.Ben ciddi anlamda stad akustiğini etkileyeceğini düşünüyorum yani stadın akustiği tabiki kötü olmayacak lakin bildiğimiz stadların çatısı gibi kapansaydı tribünler kesinlikle akustik daha etkili olurdu bunun neden böyle yapıldığının gerçek nedeni nedir ?

yakın zamanda yapılan ve yapılmakta olan statların tamamına yakını membranla örtülüyor.. para kıyan ve yükseklik sınırı olmayan krosnadar bile membran kullandı.. senin bildiğin ve membran olmayan statlar hangileri?

bu arada akustik açısından son derece iyi bir malzeme..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ALDENYX

Bu çimleri sererken seren kişiler ayaklarıyla basıyor zarar verebilirler mi doğru bir şey mi bu

neden bilmiyorum ama bir anda timsah arenanın çim serimindeki ekip geldi aklıma  :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı GörkemGörkem

Sonu neden daha acik renk

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orası ruloya sarılı oldugu icin gercek renginde kalmıs diger kısımların yüzeyleri toprak kısmına geldiginden koyulasmıs fakat islem tamamen bittiginde cim temizlendiginde o ucundaki renk gibi olucak bütün cimler.

Çevrimdışı chucky

altındaki toprak sert gibi geldi biraz inşallah iyi çıkar çimler.

Çevrimdışı Erdem Çözer

altındaki toprak sert gibi geldi biraz inşallah iyi çıkar çimler.

kusura bakma ama cidden komik oluyor bu tip yorumlar :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Çimler başlamışşş :ishock: :ishock: biraz geç kaldım :lol: :lol: ALLAHIM SANA ÇOK ŞÜKÜRR :sevinc :sevinc
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı sosyalkartal

Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı serti67

Aydınlatma ıyı personel yeterlıyse akşamda serme ıslemı yapılabılır belkıde gerek kalmayacak sis hiç yanıltmadı çalısmalarında en erken sekılde yapıcaklardır orası net
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı asyakartalı

.
bildiğin belediyeden gelmiş abiler.park ve bahçeler müdürlüğünden sanırım.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı sallapati

Besiktasarena hicbirseyi begenmeme timi basmis gene burayi 😀😀😀

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Yarildim yemin ediyorum, toki mi yapti o stadi?

Park bahce toplamislar cimleri, yok arkadas bazi isler var gavura vereceksin yapsin. Cati, cim falan da bi 30 sene yapamayiz biz anlasildi.

Çevrimdışı sosyalkartal

tartan pstin rengi belli mi tutup kahve rengi yapmasınlar  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı FARUK

Güncel
Ooooooo çok iyi gidiyorlar en geç Çarşamba çim serme işi biter.Hibritide 1 haftada çaksalar 11 Nisan'da kesin maç oynanır bu stadta :sevinc :sevinc

Çevrimdışı iyimserure

bu seferde herkes çim uzmanı kesilmiş...

tartan pstin rengi belli mi tutup kahve rengi yapmasınlar  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Böyle bir stadda tartan pist olacağınımı düşünüyorsunuz  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı bjklimert_

neden bilmiyorum ama bir anda timsah arenanın çim serimindeki ekip geldi aklıma  :)

aynen benimde aklıma direk o rezalet gelmişti :)

Çevrimdışı sosyalkartal

Böyle bir stadda tartan pist olacağınımı düşünüyorsunuz  :bandit: :bandit:
bilmiyorum hocam ben cahilim hani şu yedekler ısınıyor ya orayı diyorum

Çevrimdışı tugozcan

Oralar suni cim olacak

Çevrimdışı Efe

Çimlerin üstüne basmışlar  :steamed: :steamed: :steamed:
bassınlar ne güzel çim işte piknikte yapılır :) çimler şaka maka baya güzel halı gibi sağlam iş çıkardılar hibrit çaktılarmı avrupanın en sağlam sahalarından biri bizde olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

sentetik çim serilecek
Şampiyon Beşiktaş JK