Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5477599 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı GörkemGörkem

Çevrimdışı Tolga

9 Nisan mı 30 Nisan mı olayını sanırım şeffaf membranlar belirleyecek.
Şeffaf membranlar çabuk yerleştirilir diye tahmin ediyorum yani 9 Nisan'a kadar onlar da bitirilir.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Ulan harbiden bir sayfa geri  gidip aradım resimde empisaynı he allah sizi bildiği gibi yapsın   :D

:us: :us:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı doctore

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu membranlarla duvar arasındaki boşluğa mesh led  ekranlar geleceği kesinleşti mi?

Çevrimdışı ensdndr

öylede ama görünen köy kılavuz istemiyor 2 hafta önce daha alttan ısıtması döşeniyordu soyunma odalarının şimdi nerdeyse aydınlatmaları ve mobilyaları kalmış :) :)

Tartışma çıksın diye söylemedim... Bana kalırsa daha çok iş var görünen fotoğraftaki mekanda size göre daha az görünebilir kalan işler. Zaten sona yaklaşıldıkça hassasiyetimizin artması normal psikolojik olarak. Nihayetinde fikrimi beyan ettim ve benim fikrimi beyan etmemle 3 günlük iş 13 güne çıkmayacak yada tam tersi 13 günlük iş 3 güne inmeyecek.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Tartışma çıksın diye söylemedim... Bana kalırsa daha çok iş var görünen fotoğraftaki mekanda size göre daha az görünebilir kalan işler. Zaten sona yaklaşıldıkça hassasiyetimizin artması normal psikolojik olarak. Nihayetinde fikrimi beyan ettim ve benim fikrimi beyan etmemle 3 günlük iş 13 güne çıkmayacak yada tam tersi 13 günlük iş 3 güne inmeyecek.
haklısın kusura bakmayın hepimizin psikolojisi bozuldu stadı beklemekten :ebebe: :ebebe: senin fikrinde böyleymiş  :D :D
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı harund1k3

abi kas için varya , sakatlıkların minimuma inmesi için , pek anlamam da aklımda öyle kalmış. O havuz bu olabilir.

Rejenerasyon havuzu. Zamanında zeki önder özen tesislere yapmayı planlıyordu daha kapsamlı bir Rejenerasyon merkezi sonra yalan oldu.

Maçtan çıkan oyuncuların kaslarındaki küçük çaplı hasarları ve gevşemiş kas sinirlerini tekrar toplamaya yarıyor. Ayrıca damarların buzulmesını sağlayarak yani kanın gideceği mesafeyi kısaltarak kan akışını hızlandırıyor. Bildiğimiz soğuk su etkisi aslında. Duştan çıkarken dızden assagınızı özellikle ayak bileklerinde damarların yoğun olduğu bölgeye soğuk su tutarsanız duştan çıktıktan sonra sizde kan akışının hızlandıgını kendinde hissedebilirsin.

bekleyen var henüz takılmamış :D

https://twitter.com/cudidln/status/710823941686890496
Tarihi duvardaki taş dizimi 19 Mayıs kapısı takıldığı için mi durdu :bandit: :bandit:

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 18 Mart 2016, 15:55:14 FARUK ]

Çevrimdışı ahmetx

Fikret Başkan kıysın paraya getirsin şu adamı yanına bir çırak verelim 1 yıl yetiştirsin.Yok böyle bir şey yahu  :bandit:  İngilterede yılın groundsman ödülünü kapmış   :claps:

[ Son Düzenleme: 18 Mart 2016, 15:53:28 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı OrkunCoskun

Fikret Orman:  9 Nisan Bursaspor maçına denk geliyor o gün mü yoksa 1 gün sonrasında mı açarız Yönetim ile birlikte kararlaştıracağız.

Çevrimdışı ErsinA.

bekleyen var henüz takılmamış :D

Stattaki her işin başına forumdan bi adam koyabilsek ne güzel olurdu.

Başkan bile bizden takip ederdi ilerlemeyi.  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Son membran terzilerden yeni çıkmış stada geliyormuş  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kemal

Rejenerasyon havuzu. Zamanında zeki önder özen tesislere yapmayı planlıyordu daha kapsamlı bir Rejenerasyon merkezi sonra yalan oldu.

Maçtan çıkan oyuncuların kaslarındaki küçük çaplı hasarları ve gevşemiş kas sinirlerini tekrar toplamaya yarıyor. Ayrıca damarların buzulmesını sağlayarak yani kanın gideceği mesafeyi kısaltarak kan akışını hızlandırıyor. Bildiğimiz soğuk su etkisi aslında. Duştan çıkarken dızden assagınızı özellikle ayak bileklerinde damarların yoğun olduğu bölgeye soğuk su tutarsanız duştan çıktıktan sonra sizde kan akışının hızlandıgını kendinde hissedebilirsin.

evet , tesislerde de var sanırım.

Çevrimdışı ozan062

[ Son Düzenleme: 18 Mart 2016, 15:59:48 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı GörkemGörkem

Fikret Orman:  9 Nisan Bursaspor maçına denk geliyor o gün mü yoksa 1 gün sonrasında mı açarız Yönetim ile birlikte kararlaştıracağız.

Benim acimdan kimin actıgımızın hic önemi yok ha bursa ha antalya ha rize ha gs yada fb. İllaki isme takılan varsa iste " bu onuru onlara yasatamayız vs " diyen atarsın 5 tane dolu dolu yasarlar onurlarını evlerine dönerlerken. Şu stad bir an önce acılsın yeter.

Çevrimdışı Efe

son membran geliyor  :ishock: via @Yakup abi..
son mebranı serin bakıyim yarın geldiğimde tam net göreyim  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GörkemGörkem

Sırf bursa macında acılmasın diye ertesi gün acma gibi bir enayilik yapılmaz umarım bosu bosuna 20 gün kaybedicez cünkü bir dahaki mac ayın 30 unda.
Ve o maca kadar üst üste 2 tane deplasama gidicez akhisar ve sivas. Takımın kesinlikle bursa macında seyirciyle bulusup havaya girmesi gerekir.

Çevrimdışı Efe

son mebranda çekildi hayırlı olsun şimdi 42 adet şeffaf mebran sayacağız bide çimi sereceğiz :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK