Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5478374 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kartaltaybıt

herkese selam. uzun zamandır takip ediyorum ilk kez yazıyorum. koltuklar hep gübre, kum, toz oldu kirlendi :( temizlenir inş. açılıştan önce.

Çevrimdışı melyet

herkese selam. uzun zamandır takip ediyorum ilk kez yazıyorum. koltuklar hep gübre, kum, toz oldu kirlendi :( temizlenir inş. açılıştan önce.
işler bittikten sonra büyük bir ihtimal temizlik şirketi içeri girer tertemiz yapar çıkar :)
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı ErsinA.

Fotoğraftaki detayı fark ettiniz mi?

edit: günler öncesinden edilmiş  :D
[ Son Düzenleme: 18 Mart 2016, 15:20:28 Birisi ]

Çevrimdışı Sezer94

Hic sorma ya alt tribun pislik icinde kaldi acilen temizlenmesi lazim
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı serti67

arkadas solesen de farkettıgın ayrıntıyı bızım gozlerı bozmasan gubreyı bıle ınceledım yav:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı sağduyu

İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı OrkunCoskun

Çevrimdışı serti67

Basın Tribünü en ön sıra.
sen bu ayrıntı ıcın gec kalmıssın bır kacv gun oldu bunlar yapılamya baslayalı basın trubunune
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ErsinA.

sen bu ayrıntı ıcın gec kalmıssın bır kacv gun oldu bunlar yapılamya baslayalı basın trubunune

Arkadaş yine mi Günaydın  :D

Çevrimdışı browerdi

Zeminde top oynanır sanki ? Şu hali ile bile Akhisarın sahasında iyidir.  :ebebe:
Bitecek Bu Hasret Beşiktaş Bitecek İNAN !

Çevrimdışı harund1k3

Çim detay olur mu ya. Çim en ana unsurumuz  :D

Sarı kamyon kasasının içinde çim rulosu var sanki. Valla basın tribünü falan değil herşeyi çime veya çim rulosuna benzetmeye çalışıyorum d d d
[ Son Düzenleme: 18 Mart 2016, 15:16:18 harund1k3 ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı SDemirsoy

ahanda soyunma odaları  :sevinc
vie Eray Erdem Tütüncü

Çevrimdışı ahmet türken

arkadşlar bende gelebilir miyim?  yarın yarım gün çalışıyorum iş çıkışı gelebilirim. foruma mesajım yok fakat  dh forumdan itibaren takip ediyorum. buluşma 2 de stadın neresinde olacak ?
20 Dakika falan oldu :)
@Doberr niye gelemeyesinki? Yarın öğlene doru stadda oluruz. Gaziler büfenin orda oluyoruz.Bekleriz. @Yigit_Gelir  biz doğudayız ,stadın oradan çıkıp gidecez stada gelirsen oradan gideriz, gelemezsen başakşehirdede buluşabiliriz

Çevrimdışı YunusEmre

ne var  :alala:

ısıtma borularının bağlantı bölümlerinin kapatılması işlemi var son kum seriliyor artık diğer detaydan kastı basın tribünüydü o zaten 2  3 gündür biliniyor  :evillol:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

vie Eray Erdem Tütüncü
Kusura bakmayın ama OHAAAAAAAAAAA  :halay: :halay: :halay:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı levent

ısıtma borularının üzerine kum seriliyor

Çevrimdışı YunusEmre

vie Eray Erdem Tütüncü

ümraniyedeki mozaiklerden kullanmışlar  :evillol: