Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479017 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı dropoon

@AdemG ye teşekkürlerimizle

şu 4 lastikli traktör genişliğinde kesilmiş rulolar beklentisindeyim

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Selam Herkese, Vodafone Karakartal'dan Antalyaspor maçına bilet kazandım :)

Kuzey Alt'tayım :) Orada olan var mı? Ya da Statta buluşur musunuz yine?
ne zaman aradılar? Ben de bekliyorum, kombinem var bilet alamadım bari arasalar.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Nasil kazandin aga :)

Vodafone Karakartal'lılara mesaj atıyorlar, işte şu maça bilet kazanmak isteyenler maçbilet yazsın 6666 göndersin diye.

Ben de denedim, şans :)

Çevrimdışı Kartal66

Çevrimdışı Yigit_Gelir

ne zaman aradılar? Ben de bekliyorum, kombinem var bilet alamadım bari arasalar.

20 Dakika falan oldu :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

malum siteye göre çimler yoldaymış pazartesi günü gelmesi bekleniyor salı veya çarşamba başlayıp 10 15 gün içerisinde tamamlanacakmış

Çevrimdışı Bjk_kosova

Önceden yayinlandimi bilmiyorum led ekranlar ornegi

Bir gün değil hergün Beşiktaş

Çevrimdışı Serkan7738

bi ilk membranı bukadar bekledim bi son membranı ne günler geçirdik be 1 yıl önce böyle bi video çekmişim  :D
[ Son Düzenleme: 18 Mart 2016, 14:23:54 Serkan7738 ]

Çevrimdışı birkanmaraz

empisayn lar ne zaman gelecek  :evillol: :evillol: :biggrinking:
  empisayn yazısını görünce gülesim geliyor nedense :D @ACAB1903    "iyi güzel de empisayn ne ki?'' :D

Çevrimdışı İSTİNAT DUVARI

hocam aman diyim.bu cümleyi ciddiye alıp,abuk subuk yorum yapıcak 1500 kişi var burda :D :D

ne demek istiyorsun :) ?

Çevrimdışı ddc1979

sanırım kapalı alt Tribün ile diğer kale arkaları aynı kalite koltuğa sahip.
Bu uygulama Kapalı alta 3-4 kat fazla para veren taraftara haksızlık bence. Kadıköy'de kapalı alt koltukları suni deri koltuktur örnek olarak...
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Doberr

2 gibi orada oluruz. Gelen gelsin arkadaşlar

arkadşlar bende gelebilir miyim?  yarın yarım gün çalışıyorum iş çıkışı gelebilirim. foruma mesajım yok fakat  dh forumdan itibaren takip ediyorum. buluşma 2 de stadın neresinde olacak ?

Çevrimdışı asyakartalı

Çevrimdışı fevzikececi

Çevrimdışı asyakartalı

yeni açığın arkasındaki deplasman merdivenlerinin korkuluklarına beton atılıyor.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Güncel...

2. fotoğrafa göre yeni açık arka taraftada temizleme başlamış :ok: :ok:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı keremd

Çevrimdışı Emre_ZA

Yeni açık arka tarafta temizlik harekatı varsa 9 Nisan'a yuvamızdayız demektir  :)
Bu sene...O sene...

ysariusta

• Ziyaretçi

arkadşlar bende gelebilir miyim?  yarın yarım gün çalışıyorum iş çıkışı gelebilirim. foruma mesajım yok fakat  dh forumdan itibaren takip ediyorum. buluşma 2 de stadın neresinde olacak ?
Sormaya gerek yok arkadaşlar. Benim bir misafirim olacak ama Ahmet 11 de orada gelen eklensin gruba. Gazi lerden tezahürata başlayalım

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı OrkunCoskun

Çevrimdışı arda

Arkadaslar, mabede gidiyorum 15 dkya ordayim, foto isteyen, orda olan var midir, tanisiriz..
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Erdem Çözer

Arkadaslar, mabede gidiyorum 15 dkya ordayim, foto isteyen, orda olan var midir, tanisiriz..

şu yeni açığın arkasındaki deplasman taraftarı merdivenini ve demir yapıları :photo: lasan süper olur..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba