Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479552 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SLYKRT

Etrafta değişik milyonlarca yüz,nerede olduğunu bilmeyen
Eller titrek,nefesler kesintili,hava puslu
Keskin bir barut ve yanık kokusu
Denizin rengi kırmızı,gözlerde korku
Ben neden buradayım diyemiyor ürküyordu.
Bilmiyordu bu vatan toprağının mayasının kan olduğunu
Anlayamamıştı bu savaşta işi ne
Artık usanmıştı gitmek istiyordu ama nafile
Bu büyük destan daha yeni başlamıştı
Düşman tek değildi
Ne idü belirsiz binlerce ırk
Bir gezinti gibi gelip dolaşıp gideceklerini sanmışlardı
Evet yine her zaman ki gibi yanılmışlardı
Gök gibi gürleyen toplarınız olsa ne yazar
Bu cihan ya bizim olacak yada bize mezar
Çanakkale boğazından düşman değil anca su sızar
Geçilmez dediğimiz yerleri boşa zorlama yolcu
Şen kahkahalarının yerini ağlayışlar aldı
Sanmışlardı ki bu vatanı almak çok kolaydı
Ezan seslerinin yerini çan sesleri alcak sandı
TÜRK milletinin iman ateşinde bir kor gibi yandı
Şunu unutma OĞUL;
Ne acılar çekti ki bu millet
Zaferlere bile ağlatır oldu bu illet .
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı tangaz

açık çalışma ofisi. freelance çalışanlar, toplantı yapmak isteyenlere belli bi ücret karşılğında masa/oda kiralanıyor.

teşekkürler  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı idmanli

[ Son Düzenleme: 18 Mart 2016, 11:03:48 idmanli ]

Çevrimdışı cadavra

Hello Arena!

Birkaç resim gelsin benden de. Çimleri sermeye Pazar başlayacağız dediler kuşlar :)
O köylerimizden bildigimiz o koku var mi o koku ? :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı idmanli

Aman bıktık onlardan artık olmasın ya kendimi bildim bileli Dufy ler duruyo :)

Dufy candır, olmazsa olmazdır :)

Çevrimdışı ekesicil

Bu gübrenin üstüne toprak gelcek mi yoksa direk cimler mi serilcek?

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

O köylerimizden bildigimiz o koku var mi o koku ? :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Evim benim, yuvam!" dedirtecek gibi kokuyor öyle söyleyeyim. Ana kucağı gibi.
:)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu gübrenin üstüne toprak gelcek mi yoksa direk cimler mi serilcek?
direkt çim serme işlemi yapılacak

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı VOLKİ3358

merhaba arkadaşlar ben birşey soracam kale arkalarına gerilecek fileler zorunlumu yoksa değilmi ben mersinde ikamet ediyorum mersin arenada kale arkalarında sanırım yoktu fakat aklıma şu geliyor ozaman mersinde kale arkaları tribün uzak olduğundan mı bilemedim
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı asyakartalı

Son membran şeffaf olacakmış onu bekliyorlar :evillol:
hocam aman diyim.bu cümleyi ciddiye alıp,abuk subuk yorum yapıcak 1500 kişi var burda :D :D

Çevrimdışı eronimo18

Bilgi Kpss kitaplarından herhalde

Öğretmenlik mezunu musunuz ?

hocam hiç sanmıyorum hayvanında halinden memnun olduğunu,sonuçta 'klasik koşulllanma' temelinde eğitiliyor bu hayvanlar, ödüllendirme temelinde değil,
klasik koşullanmayı örneklemem gerekirse sana : mesela eskiden ayı oynatırlarmış. adam tef çalınca 4 ayak üstündeki ayı kalkıyor iki ayak üstüne oynar gibi hareketler yapıyor vs.. peki nasıl eğitiliyor, saçtan yapılmış bir zemin düşün altında ateş yanıyor,koyuyor ayıyı üstüne ateşi harlıyor tabi hayvanın ayaklar yandıkça ön ayakları kaldırıyor havaya, tüm bunları yaparken herif tef çalıyor tabi,, garibim hayvan tef sesini duyunca ayaklarının yanacağına koşullanmış..zevk için hiçbir canlıya işkence etmenin alemi yok yani
HADİD - 20

Çevrimdışı eronimo18

Filede pikselli olsun :halay:

Evet Erdem söyleyince anladım, yalnız beyaz file çok belirgin oluyormuş en iyisi sanki siyah veya koyu yeşil file zeminle aynı renk olması açısından.
HADİD - 20

Çevrimdışı harund1k3

hocam aman diyim.bu cümleyi ciddiye alıp,abuk subuk yorum yapıcak 1500 kişi var burda :D :D

Şu son membranı sermeyip yine yeni açıktan şeffaflara başlasalar milletin tepkisi ne olur acaba d d d

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı carsikartali

Torku arenada file var ancak çok çok dikkatli bakmanız gerekiyor görebilmeniz için maça daldığınız zaman görmeniz veya gözünüze batması imkansız.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı carsikartali

Resimde kalenin arkasında file var görebilen aşk olsun :D burada yanılmıyorsam siyahtı file renkleri.Misina gibi çok ince bir ip.

Çevrimdışı tuncaboylu

Son membran şeffaf olacakmış onu bekliyorlar :evillol:

Neden ya neden?

Neden hepsi matken o şeffaf oluyor? Hemen twitter facebook instagram yüklenelim, şeffaf yapmasınlar ya  :D  :D

Çevrimdışı sahinnd

Abiler o cimler tırlara kök salar pazara kadar yapmayın etmeyin bitirdiginiz yerlerden baslayin bakalim nasil bir seymis :)
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı harund1k3

Resimde kalenin arkasında file var görebilen aşk olsun :D burada yanılmıyorsam siyahtı file renkleri.Misina gibi çok ince bir ip.

Başıma bişey gelmeyecekse Konya'nın stadını ben gayet beğeniyorum. Tribünlerin yerleşimi, çatısı çevre düzenlemesi gayet iyi.  akustiği de baya iyi. Kaliteli stadın takımlar için ne kadar iyi olduğunun en iyi örneği. Adamlar stadla beraber acayip bir ıvmelenme de yakaladılar.

Çevrimdışı idil

Ben de merak ediyorum ne bu tel örgü - file zorunluluğu? Kaleye çekilecek şutlardan taraftarı korumak için deniliyor ama İngiltere'de içiçe olan saha-tribün arasında hiçbir şey yok? Ne yeni İngiliz'ler önem vermiyor mu halkın güvenliğine
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı GörkemGörkem

Gerçekten Kölnde hiç belli olmuyor file

http://i.hizliresim.com/a3GJ2d.jpg

Cünkü file kısa karsıdaki köln yazısının üst hizasından sonra asagıya file inmiyor.

Çevrimdışı enemy1903

Ben de merak ediyorum ne bu tel örgü - file zorunluluğu? Kaleye çekilecek şutlardan taraftarı korumak için deniliyor ama İngiltere'de içiçe olan saha-tribün arasında hiçbir şey yok? Ne yeni İngiliz'ler önem vermiyor mu halkın güvenliğine

ingilizlerin kafası büyük ondan herhalde  :lol: