Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479590 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Erdem Çözer

Şeffaf membranlar ne zaman başlar, günde kaç tane takılır ? bilgisi olan ?

küçükler büyüklerin yaklaşık 5 te 1'i büyüklüğünde.. bu durumda günde ortalama 1 büyük takıldığına göre günde ortalama 4-5 tane şeffaf takılabilir
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

bakalım şeffaflar takılırken yazılar da yazılacak mı..

Çevrimdışı SDemirsoy

umarım diğer tarafa Beşiktaş Jk yazılır :(

Çevrimdışı Erdem Çözer

[ Son Düzenleme: 18 Mart 2016, 10:00:41 SDemirsoy ]

Çevrimdışı ahmetx

Allianz da cektigim bir Resim. Kalearkasi File ve Filesiz görüs. Fark yok gibi.
Umarim böyle bir direk kullanmazlarda, halat la bir sekilde Catiya baglarlar.

direk gerçekten çok kötü duruyor , muhtemelen bizde de direk olacaktır çatıdan yapmazlar bu sefer üst katlarda fileden muzdarip olur.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

direk gerçekten çok kötü duruyor , muhtemelen bizde de direk olacaktır çatıdan yapmazlar bu sefer üst katlarda fileden muzdarip olur.

üst katları etkilemeden de çatıdan yapabilirler

Çevrimdışı ahmetx

üst katları etkilemeden de çatıdan yapabilirler
doğru olabilir onu düşünmemiştim.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Vodafone onu affetmez

Çevrimdışı Kemal

Günde kaç adet Şeffaf Membran takacaklar, en merak ettiğim soru bu .

Çevrimdışı SDemirsoy

direksizde üst katları etkilemeden yapılır abi çatıdan tutturulur

Çevrimdışı kyiv

Son dakika duyumu olarak inşaat işinden yetkili birinden bilgi aldım. Doğruluğu için garanti veremiyorum belki daha önce de bahsedilmiş olabilir. Ama stat açılışı Bursa maçı olacak. Çim işi Salı günü bitecekmiş. Çatının şeffaf kısımları 10 gün içinde bitiyor. Gözüken o ki açılışı Bursaspor ile yapacağız. O zamana kadar çim nasıl oturacak? Hem sevindim hem de şaşırdım açıkcası.

Çevrimdışı cursedofdragon

inanın çocuklar adlı sayfadan alıntıdır.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Son dakika duyumu olarak inşaat işinden yetkili birinden bilgi aldım. Doğruluğu için garanti veremiyorum belki daha önce de bahsedilmiş olabilir. Ama stat açılışı Bursa maçı olacak. Çim işi Salı günü bitecekmiş. Çatının şeffaf kısımları 10 gün içinde bitiyor. Gözüken o ki açılışı Bursaspor ile yapacağız. O zamana kadar çim nasıl oturacak? Hem sevindim hem de şaşırdım açıkcası.

röportajlarda da, forumda da defalarca söylendiği üzere hibrit çimde oturma diye bir şey yok  :ok:

Çevrimdışı Emre.Guler

Ona açılış bursa ile demeyelim o zaman kadar mutlaka bir iki açılış yapılmış olur o açılışlardan birinde bir gösteri maçı düzenlenir bursa maçı ikinci maç konumuna düşmüş olur

Çevrimdışı ahmetx

direksizde üst katları etkilemeden yapılır abi çatıdan tutturulur
Evet Erdem söyleyince anladım, yalnız beyaz file çok belirgin oluyormuş en iyisi sanki siyah veya koyu yeşil file zeminle aynı renk olması açısından.

Çevrimdışı ahmetx

Salı çim serimi biterse 10 günde hibrit çakılır hibirtli olarak açılır stad.  :bandit:

Çevrimdışı cadavra

Bugun uzun mebranlar bitsin hayde bakalim.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı altanbjk

Evet Erdem söyleyince anladım, yalnız beyaz file çok belirgin oluyormuş en iyisi sanki siyah veya koyu yeşil file zeminle aynı renk olması açısından.
Siyah gayet makul, mac seyrinde cok etkilemiyor. Resimlerde Kameranin Fokus olayindan dolayi fazla göze carpiyor.

Çevrimdışı Abdurrahim S.

Hayırlı Cumalar herkese :)

Bobô'yu analım bu karikatür vesilesiyle

hayırlı cumalar abi

Çevrimdışı ahmetx

Siyah gayet makul, mac seyrinde cok etkilemiyor. Resimlerde Kameranin Fokus olayindan dolayi fazla göze carpiyor.
teşekkürler @altanbjk bu bilgiyi Rıdvan Akar ve kulüp sosyal medya hesaplarına iletebilir misin 1. ağızdan gören bilen birisi olarak.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı bad75