Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483477 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Eren Özdemir

Bunu yapamıyosak tam santra noktasinin ustunde cati hizasinda en yirtici haliyle bir kartal figuru olsa onada isik vursa hem guzel goruntu hemde rakibe baski olusturabilir tabi birde mac baslamadan once stadin isiklari kisilip kartala isik tutulsa cok feci olabilirdi

Yanlış anlamadıysam senin dediğin olay Batman'i çağırdıkları ışığın benzeri  :evillol:

Güzel olabilir aslında.

Ama ilk dediğin kartal yada herhangi bir hayvan kullanılmasına karşıyım. Biz eğlenicez

diye hayvanları doğal ortamından almaya gerek yok.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Sedat.Y

sağlık olsun ne zaman istersen @Sedat.Y

@Necmi abi büyük olasılıkla haftaya aranızdayım.Bir organizasyon yaparsanız tekrardan  benim içinde çok memnun olurum...

Çevrimdışı mehmetcan1903

tamam deplasman tribününü tel örgü ile kapattın kabul.. ama kendi tribünlerimizi tel örgü ile ayırmak katliam olur yüksek ve kırılmaz cam ile kapatmak güzeli yapmazlarsa twitterden yüklenelim bütün hesaplara  :busted_cop: :steamed:

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı cadavra

sağlık olsun ne zaman istersen @Sedat.Y
Lutfen futbol basligi altinda konusun :D :D :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ensdndr

yarın skorboartlar takılırsa şaşırmam :D

Hazır ekipmanların montajı beni çok düşündürmüyor açıkçası, örnek vermek gerekirse (scoreboard,kale direkleri,korner direkleri,yedek kulübeleri ) bunlar hazır gelip monte olacak şeyler. Ancak saha zemini çatı kaplaması,iç mekanların ekipmanlarının ve kozmetik işlemlerinin bitmesi, çevre düzenlemesi vs süreci uzatacak diye düşünüyorum.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Factatum

Bir arkadaşım salı günü stada girmiş ve biraz gezme fırsatı bulmuş. Kendisi Tokisporlu. Ancak stada hayran kalmış. İnşaattaki malzeme kalitesini kaç kere vurguladı, sayamadım.  :D

Buna karşın ince işçiliğin iyi olmadığını, kötü işçilik açısından Toki Arena'yla yarışacağını da söylüyor. Çamur atacak biri değil ama, kıskançlık ne yaptırır adama bilinmez. Belki stadı yetiştirmek için bazı yerler şişirilmiş olabilir. Stadı detaylı gezenler bilgi verse güzel olur aslında.

Çevrimdışı Özay

Kulüp çatının ortasına f.bahçe amblemi koyacağız dese onu da bir şekilde savunursunuz ha  :evillol: :evillol:

Yahu biz bu stadı öyle modern yapıyoruz böyle modern yapıyoruz diye anlatmadık mı? Kafes gibi tel örgülü stadlara Allah'ın günü nispet yapmadık mı? Daha niye buna verilen tepkilerin arasından çatlak sesler çıkıyor anlamıyorum.  :ebebe:

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Kulüp çatının ortasına f.bahçe amblemi koyacağız dese onu da bir şekilde savunursunuz ha  :evillol: :evillol:

Yahu biz bu stadı öyle modern yapıyoruz böyle modern yapıyoruz diye anlatmadık mı? Kafes gibi tel örgülü stadlara Allah'ın günü nispet yapmadık mı? Daha niye buna verilen tepkilerin arasından çatlak sesler çıkıyor anlamıyorum.  :ebebe:
Hemen bitmeden niye karşı çıkıyorsunuz bir bitsin amblem görelim, hem 40 metrelik Beşiktaş amblemini taşımaktan daha kolay :D :D
Şaşırıyorum ben de ya şu stada tel örgü falan çok yazık olur.

Çevrimdışı mustapha

Ntvspor çimler geldi yarın serime başlanabilir dendi.

Çevrimdışı ahmetx

Duvarları kaplama çalışması başlamış , uygulamayı yapacak firmanın web sitesi

http://www.mymdogaltas.com.tr/index.html

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Özay

Hemen bitmeden niye karşı çıkıyorsunuz bir bitsin amblem görelim, hem 40 metrelik Beşiktaş amblemini taşımaktan daha kolay :D :D
Şaşırıyorum ben de ya şu stada tel örgü falan çok yazık olur.

''bi bitsin görelim, öyle eleştiririz''

Default karşı çıkanı sindirme tepkisi  :lol: :lol:

Çevrimdışı cisse557

Benim veya bir başkasının düşük gelirli olması tehlikeli insan olduğum yada olduğumuz anlamına gelmez. Kale arkasına tel örgü koyuyorsan göbeğe de koyacaksın o zaman. Kale arkasındaki insanları düşük profilli insan statüsüne koymaya kimsenin hakkı yok.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi büyük olasılıkla haftaya aranızdayım.Bir organizasyon yaparsanız tekrardan  benim içinde çok memnun olurum...
:ok:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

olum gerilmeyi bosver orya agi koymuslar mi koymamislar mi sen onu soyle :icool:
sen sordun bende cevap verdim öyle sorsaydın öyle cevap verirdim.Ama cidden membran yarın bitiyorr😀👍
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Duvarları kaplama çalışması başlamış , uygulamayı yapacak firmanın web sitesi

http://www.mymdogaltas.com.tr/index.html

o duvarı güzel motiflerle değerlendireceklerini düşünüyorum👍

Çevrimdışı Ogün

o duvarı güzel motiflerle değerlendireceklerini düşünüyorum👍
MAF döneminden, 100. yıldan görseller olsa mükemmel olur.

Çevrimdışı YunusEmre

Firmanın dış kısım çalışmaları altta.. 16. Foto ornek uygulamaydı galiba bence o olacak...

http://www.mymdogaltas.com.tr/dis-cephe-uygulamalari.html#prettyPhoto[gallery2]/15/

Firmanın dış kısım çalışmaları altta.. 16. Foto ornek uygulamaydı galiba bence o olacak...

http://www.mymdogaltas.com.tr/dis-cephe-uygulamalari.html#prettyPhoto[gallery2]/15/
16. Bencede mümkün

Çevrimdışı burakkk1903

Selamlar herkese stadımızda Benfica ve Lazio gibi maç öncesinde kartal şov yapabilirmiyiz acaba? bu mümkün mü?

Zamanında geldi o kartal buraya o iş yaş kardeşim  😂😂😂 http://m.milliyet.com.tr/inonu-de-fikra-gibi-olay--besiktas-kasimpasa-a-s--1876870-skorerhaber/
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Artık soyunma odalarında da sona gelinmiştir diye tahmin ediyorum.Nede olsa çim kadar önemli futbolcular için..

Çevrimdışı mrred

Beyler. Geleceğimiz açısından önemli bu araştırma.

http://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/1210919-turkiyenin-en-kapsamli-taraftar-arastirmasi

Beşiktaş taraftar sayısı olarak yani nicelik olarak 3.sırada olabilir ama taraftarın niteliği açısından 1. sırada güzel bir paylaşım olmuş
The great gig in the sky